Jump to content

CAR PC DVD HELP

blacK_iCe1416003182

Recommended Posts

Εδώ και κάποιο καιρό ψάχνομαι και εγώ για ένα CarPC.

Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά.

Έχω μερικές απορίες:

1. Πόσο πήγε η οθόνη;

2. Τι Mobo χρησιμοποίησες;

3. Έχει WiFi;

4. Τι διαστάσεις έχει;

5. Το PSU πώς θα το συνδέσεις στο αυτοκίνητο;

6. Έχεις σκεφτεί πως θα γίνει η καλωδίωση; Τα καλώδια που πρέπει να περαστούν είναι αρκετά και σχετικά μεγάλα.

Πληκτρολόγιο δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί. Ένα απλό wireless mouse είναι οκ.

Για OS υπάρχουν Front-End λύσεις όπως MediaEngine [ που είναι free ].

Υπάρχει και σε Linux το Geexbox. Αλλά θα πρότεινα καλύτερα το Media Center.

P.S. GPS θα βάλεις?

Mobo διαστασης 24χ20

psu 300w

cpu 2,4 cel press

ram 256mb 400mhz

hd 120gb sata

usb huβ για το mouse

καλωδιο rca για συνδεση απο καρτα ηχου με το cd player μπροστα

πλεξι γωνιες αλουμ

οθονη eixa parh 8" alla την αλαξα με 7" 220ε

μετατροπεας 12vDC-220V ΑC 600WaTT 120 e

www.kalogeropoulos.gr/Products/SpecificCateg.asp?PRODCATEGID=2

Πόσο έφτασε τελικά το κόστος μαζί με την καλωδίωση [ χωρίς την κατασκευή του κουτιού ];

WiFi έχει;

Η CPU δεν είναι αρκετά δυνατή για τη χρήση που προορίζεται; Σκοπεύεις να παίξεις και παιχνίδια;

Εγώ σκεφτόμουν για μια VIA itx γύρω στα 600Mhz.

Καλο θα ηταν να βαλεις σκληρο απο φορητο για τους κραδασμους και παλιοτερα ειχε καποια πραγματακια για τους κραδασμους το hacshop δεν ξερω αν εχει ακομα.Για το τροφοδοτικο που ρωτησε ο batossai υπαρχουν ειδικοι ανταπτορες απο 12ν σε 230ν μεχρι και 1000watt http://www.tele.gr/html/162.HTM.

Καλησπέρα παιδες το μηχάνημα από εχτές δουλεύει μια χαρά έκανα και μια καλή βόλτα σε χωματόδρομο τίποτα μέχρι στιγμής όλα οκ!

το μονό που δεν μου άρεσε είναι ότι στον ήλιο δεν βλέπεις τίποτα στην τφτ χάλια μάλλον θα βάλω και φιμε στα τζάμια :-))

παιχνίδι έβαλα το κονφλιτ Βιετνάμ και το ντεζερτ στομ είναι πολύ καλά δεν ειπαρχη πρόβλημα αν και δεν το έχω για παιχνίδια dvd και dvx και εκεί κανένα πρόβλημα το μονό που με πείραξε είναι η ότι την μέρα πρέπει να παρκάρεις κάτω από γέφυρα για να δεις ......

αντα να δουμε τι θα γινη ..................

wifi δεν εχει.

παιδες η γνωμη μου σε αυτο το θεμα ειναι να ασχολιθεις με Mini itx οπος και να εχει φτιαχτηκε για τετοια χρηση . Ο σκληρος που εβαλες καποια στιγμη θα τα φτυσει και αυτο ειναι το μονο σιγουρο. για οθονη σε χαμηλες τιμες (γυρω στα 300) δε θα βρεις καλυτερη. και εμενα με ενδιαφερει το θεμα αλλα ακομα στην ελλαδαρα ειναι πανακριβα οποτε η υπομονη η πληρονεις αν και στο τελικο κοστοσ που θα σου βγει αυτο δεν θα εχει μεγαλη διαφορα απο το μινι ιτξ. ισως αν ψαξουμε ολοι μαζι να φερουμε τπτ απο εξω σε πολυ καλυτερη τιμη.

καλησπέρα σήμερα έβγαλε παράσιτα η μπαταρία και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγω μετά από τόσες μέρες χρήση ...έκαψε την ασφάλεια (10Α) τις είσοδοι 12βολτ η μπαταρία είναι στα 13,85 συνεχεία το πσ δουλεύει αλλά αν το αφήσουμε μπορεί να κάψει κάτι δεν μπορεί να μπει κάτι για τα παράσιτα εκτός από ups

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.