lalak1990 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2017 Καλησπέρα στην ομάδα νέος εδώ και θέλω να κάνω ενα ερώτημα! Μπορώ να κάνω sli στην MSI VGA GeForce GTX 1050 Ti 4GB OC με την ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS M5A97 R2.0 ξέρω οτι η μητρική παίρνει 2 κάρτες γραφικών μπορώ να πάρω άλλη μια ιδια κάρτα γραφικών σαν τν παραπάνω και να την βαλω στο pc?! Σας ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Φεβρουάριος 14, 2017 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2017 Οχι , η καρτα γραφικων δεν εχει SLI συνδεσεις για να κανεις κατι τετοιο . Γενικα ολες οι 1050 νομιζω δεν εχουν . Αλλα ακομα και να ειχε , η μητρικη υποστηριζει μονο crossfire 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Φεβρουάριος 14, 2017 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2017 Και το Crossfire λίγο "κουτσό"! Παράθεση Expansion Slots 1 x PCIe 2.0 x16 (blue) 1 x PCIe 2.0 x16 (x4 mode, black) 2 x PCIe 2.0 x1 2 x PCI 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalak1990 Φεβρουάριος 21, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2017 Σας ευχαριστώ για τς απάντηση! Τα βλέπω τώρα λόγο δουλειάς δεν προλαβαίνω...τώρα όσο αφορά υδροψιξη έβλεπα το nzxt kraken g10 gpu bracket είναι συμβατό με την κάρτα μου? Αν οχι κάποιο άλλο bracket που να μπαίνει? συγνώμη για τς πολλές ερωτήσεις άπλα δεν μπορεί να μου πει κανένας που έχω ρωτήσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Φεβρουάριος 22, 2017 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2017 Η καρτα που εχεις τωρα (gtx 1050 ) παιζει και τον ανεμιστηρα να της ξυλωσεις να μην καταλαβει και πολλα οποτε το να βαλεις τετοια πραματα ειναι ανουσιο . Μηπως ομως θα προτιμουσες να μας πεις τι ακριβος θελεις να πετυχεις ωστε να υπαρξουν και αντιστοιχες προτασεις πανω σε αυτο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts