johnyb98 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2017 (edited) Καλησπέρα. Ήθελα μία βοήθεια. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να απαριθμήσω μικρή περιγραφή καταστάσεων, αλλά κάπως εντυπωσιακά, και ταυτόχρονα, ξεκάθαρα. Να σας δώσω κάποια παραδείγματα περιγραφής, και κάποιες εικόνες για το πώς περίπου θέλω να τα κάνω. π.χ. ας πούμε ότι πρέπει να διαβάσει κάποιος με τη σειρά Μαθηματικά, Φυσική, Βιολογία, Αρχαία και Έκθεση. Θέλω, λοιπόν, να τα βάλω με τη σειρά που τα δίνω, και απαριθμώντας τα απ' το 1 έως το 5. Οι παρακάτω εικόνες που δίνω είναι ακριβώς αυτό που θέλω να κάνω (αρίθμηση & περιγραφή): Αυτό που δεν ξέρω είναι πως μπορώ να κάνω edit το text αυτών των εικόνων, και να γράψω εκεί ό,τι θέλω. Οι παραπάνω εικόνες είναι απ' το google search, αλλά, δυστυχώς, είναι images. Εάν δεν ήταν images, και μπορούσα να κάνω text edit, θα ήταν αυτό ακριβώς που ζητούσα. Εδώ θα ήθελα τη βοήθειά σας. Πως μπορώ να φτιάξω διάφορα τέτοια με δυνατότητα γραφής; Ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 12, 2017 από johnyb98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Φεβρουάριος 12, 2017 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2017 (edited) click me Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 12, 2017 από Oric Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts