Seek & Find Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2017 (edited) Καλημερα Οπως λεει ο τιτλος, τα παιξε το καημενο το μοτερ και για καινουριο μου ζητανε 300 ευρω αλλα με τοσα παιρνω καινουριο πλυντηριο. Επειδη δεν ξερω τι παιζει με αυτα καθολου μπορει καποιος να μου πει που να κοιταξω για κανενα μαιμου-κινεζο ή αν εχει καποιο στανταρ μαγαζακι; Αν ειναι σε λαθος ενοτητα το ποστ βαρατε με.. Ευχαριστω παιδες Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 12, 2017 από Seek & Find Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Φεβρουάριος 12, 2017 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2017 Aυτό χάλασε?http://www.espares.co.uk/product/es548334/dishwasher-pump-motor?pageNumber=1&PartTypeId=1537&ModelId=1269682 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Φεβρουάριος 12, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2017 Το μοτερ μου ειπε. τιποτα αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Φεβρουάριος 12, 2017 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2017 (edited) πριν 5 ώρες, το μέλος Seek & Find έγραψε: Το μοτερ μου ειπε. τιποτα αλλο Tσεκάρισε τα καρβουνάκια, παθών πρίν μια εβδομάδα, τα φτυσε το πλυντήριο, ήρθε το σερβις και λέει μοτέρ!!! Καλά του λέω φύγε και θα σου πω αν με συμφέρει να το φτιάξω ή όχι (δεν είχε πεί τιμή) όπως όμως είδα την μαυρίλα απο πίσω όπως το τσεκάριζε, λέω δεν το πάω και κάπου αλλού μπας και είναι τα καρβουνάκια; Λύνω το μοτερ (2 βίδες) το πάω σε ένα φίλο και με 5 ευρώ καρβουνάκια το πλυντήριο δουλεύει σαν σίφουνας!!! Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 12, 2017 από orderlover 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Φεβρουάριος 13, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2017 (edited) Δοκιμασε λεει μηπως ηταν το ρελε αλλα και με το καινουριο υπερθερμαινοταν το μοτερ ειπε. Σ'ευχαριστω για την ιδεα σου αλλα δεν ξερω να τα τσεκαρω αυτα δεν εχω ιδεα οποτε.. Αυτα μου τα πε σημερα σε επικοινωνια απο το τηλ. οταν ζητησα περισσοτερες πληροφοριες μπας και βρουμε ακρη.. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 13, 2017 από Seek & Find Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Φεβρουάριος 13, 2017 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2017 πριν 19 λεπτά, το μέλος Seek & Find έγραψε: Δοκιμασε λεει μηπως ηταν το ρελε αλλα και με το καινουριο υπερθερμαινοταν το μοτερ ειπε. Σ'ευχαριστω για την ιδεα σου αλλα δεν ξερω να τα τσεκαρω αυτα δεν εχω ιδεα οποτε.. Αυτα μου τα πε σημερα σε επικοινωνια απο το τηλ. οταν ζητησα περισσοτερες πληροφοριες μπας και βρουμε ακρη.. πάρε μια ιδέα https://www.youtube.com/results?search_query=bosch+wasing+machine+motor αλλα πες μας προκειται για πλυντήριο ρούχων ή πιάτων; Αν δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια σου, θα σου πρότεινα να πας για καινούργιο, γιατί 300 ευρώ για μοτέρ είναι μεγάλο νούμερο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Φεβρουάριος 13, 2017 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2017 (edited) Πιατων ειναι φιλε μου. Ναι δε συμφερει γι αυτο ειπα για κανα κινεζο μηπως κανω την δουλεια μου. 15 χρονων ειναι το καημενο τι να κανει πια.. Πιανουν απλα δεν εχω εμπειρια με οικιακες συσκευες θα δουμε μετα την επιμορφωση χαχχαχ Να σαι καλα! Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 13, 2017 από Seek & Find Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 13, 2017 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2017 (edited) Γυρίζει και ζεσταίνεται ή ζεσταίνεται και ρίχνει την ασφάλεια; Όταν δουλεύει μυρίζει καμένο; Φωτογραφίες έχεις; Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 13, 2017 από ΓιαγκΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Φεβρουάριος 14, 2017 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2017 Φωτο δεν υπαρχουν. Γυριζει και ζεσταινεται και ναι μυριζει καμενο πολυ ασχημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 14, 2017 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2017 Αν και υπάρχει πιθανότητα να έχει πυκνωτή συνεχούς λειτουργίας που χάλασε εν τούτης αν μυρίζει ψήθηκε η περιέλιξη. Κάνε ένα γκουγκλάρισμα για περιελίξεις πλυντηρίων και ρώτησε μήπως σε συμφέρει αλλιώς κάνα φτηνό LG καινούριο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Φεβρουάριος 14, 2017 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2017 Έτσι μου μουγκριζε ο απορροφητηρας και δεν δούλευε και φτιάχτηκε με έναν πυκνωτή των δύο ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts