Jump to content



Σπάνιο κ περίεργο προβλημα


dimitris777

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα απο τους πιο έμπειρους αν είναι δυνατόν, επειδή γνωρίζω αρκετά πράγματα απο υπολογιστές κ έχει ένα πρόβλημα ένας υπολογιστής ενός φίλου θα ήθελα την βοήθεια σας. Είναι η δεύτερη φορά που το βγάζει  μήνυμα oτι δεν βρίσκει να μπουταρει ενω κανονικά μέσα απο το bios ειναι επιλεγμένος ο ssd . είναι ένας intenso 128 κ του είχα περάσει win 10 , το παθαίνει ξαφνικά μου το φέρνει δοκιμάζω τα πάντα κ βλέπω οτι ηταν τελείως άδειος .του ξανά βάζω win πάλι  περάσαν 2 μήνες σχεδόν κ πάλι τα ίδια . Υπάρχει περίπτωση να έχει να κάνει κάτι με τον ssd κ να χάνει τα δεδομένα του ετσι ξαφνικά ? Το παιδί, μου είπε οτι δεν έχει πειράξει τίποτα κ τις δυο φόρες γιατί δεν γνωρίζει να κάνει κ τίποτα .Απλα μου κάνει εντύπωση γιατί δεν το έχω ξανά δει . κ λεω μην έχει να κάνει με την τεχνολογία των ssd . Συγνώμη για το μεγαλο post 

Link to comment
Share on other sites

Αυτο ακριβως το προβλημα το ειχα σε s775, με εναν 160ρη WD HDD. 1-2-3 μηνες ανοιγες το πισι και ολα κομπλε, μετα ξαφνικα ηταν σαν να εσβηνε τον εαυτο του απο το χαρτη.

Οταν εβαζα ξανα windows (τον δισκο τον εβλεπε κανονικα), κανενα προβλημα μεχρι να γινει καποια στιγμη το ιδιο και φτου και απ'την αρχη.

Τελικα ειχα αλλαξει pc οποτε λυση δε βρηκα, αλλα υποπτευομαι οτι ηταν λογω δισκου και ασυμβατοτητας με τη μητρικη, αλλα δε ξερω τι μυστηρια ασυμβατοτητα ηταν αυτη.

Just for the record

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω να φταίει ο ssd το ειχα καιρό εγω κ δεν ειχα θέμα . Την μητρική φοβάμαι πιο πολυ εγω γιατι οταν μου το έφερε με πρόβλημα την πρωτη φορα κ αλλάξαμε τροφοδοτικό έκανε κατι κουλά η μητρική . Θα τσεκάρω ομως τον ssd κανένα health κ ετσι να δω κατάσταση αλλιώς πιστεύω μητρική . Τι να πω


Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.