Jump to content

ocz powerstream 520

Sir_Builder

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για να αλλαξω την ταση πρεπει να ειναι κλειστο ή ανοιχτο το pc?

Τα φωτακια πισω εχουν κιτρινο χρωμα.Πρεπει να ανεβασω την ταση μεχρι να γινουν πρασινα?

Το κουτι του τροφοδοτικου εχει ενα γκρι φυλλαδιο με την ονομασια manual...διαβασε το και αν εχεις παλι αποριες ξαναρωτα....(εχω το ιδιο τροφοδοτικο για αυτο στο λεω)

Αρχική απάντηση από PGM

Το κουτι του τροφοδοτικου εχει ενα γκρι φυλλαδιο με την ονομασια manual...διαβασε το και αν εχεις παλι αποριες ξαναρωτα....(εχω το ιδιο τροφοδοτικο για αυτο στο λεω)

RTFM που λέει κι ο σοφός λαός :p

Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 22:18]

Το δικο μου εχει ενα μαυρο δισελιδο φυλλαδιο και δεν λεει αν πρεπει να ειναι ανοιχτο ή οχι.

Αλλιως δεν θα ρωτουσα.

Αρχική απάντηση από Sir_Builder

Το δικο μου εχει ενα μαυρο δισελιδο φυλλαδιο και δεν λεει αν πρεπει να ειναι ανοιχτο ή οχι.

Αλλιως δεν θα ρωτουσα.

Εχει δικιο παρομοιως και σε μενα

:OT: Παιδία συγνώμη για την άσχετη ερώτηση, απο θόρυβο των ανεμιστήρων πως τα πάτε με το OCZ Powerstream 520;

Εμένα έκανε αρκετό θόρυβο ενώ στα χαρακτηριστικά το λένε για αθόρυβο και φυσικά απολύτος καμία σχέση με το Tagan που είτε το είχες ανοιχτό είτε κλειστό δεν το άκουγες καθόλου

Ευχαριστώ :OT:

Αρχική απάντηση από mitsosoft

:OT: Παιδία συγνώμη για την άσχετη ερώτηση, απο θόρυβο των ανεμιστήρων πως τα πάτε με το OCZ Powerstream 520;

Εμένα έκανε αρκετό θόρυβο ενώ στα χαρακτηριστικά το λένε για αθόρυβο και φυσικά απολύτος καμία σχέση με το Tagan που είτε το είχες ανοιχτό είτε κλειστό δεν το άκουγες καθόλου

Ευχαριστώ :OT:

Μαλλον επεσες σε περιπτωση.....κριμα.......!

@bodyduilderονι Εννοειται οτι θα το κλινεις για να αλλαζεις την ταση....:)

Τελικα τις αλλαζω οταν δουλευει το pc για να βλεπω και τα φωτακια εως λιγο πριν παει κοκκινο.

Ευχαριστω:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.