Sir_Builder Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2005 Για να αλλαξω την ταση πρεπει να ειναι κλειστο ή ανοιχτο το pc?Τα φωτακια πισω εχουν κιτρινο χρωμα.Πρεπει να ανεβασω την ταση μεχρι να γινουν πρασινα?
PGM Μάρτιος 26, 2005 #2 Μάρτιος 26, 2005 Το κουτι του τροφοδοτικου εχει ενα γκρι φυλλαδιο με την ονομασια manual...διαβασε το και αν εχεις παλι αποριες ξαναρωτα....(εχω το ιδιο τροφοδοτικο για αυτο στο λεω)
sotiris Μάρτιος 26, 2005 #3 Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Το κουτι του τροφοδοτικου εχει ενα γκρι φυλλαδιο με την ονομασια manual...διαβασε το και αν εχεις παλι αποριες ξαναρωτα....(εχω το ιδιο τροφοδοτικο για αυτο στο λεω) RTFM που λέει κι ο σοφός λαός
Sir_Builder Μάρτιος 26, 2005 Author #4 Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 22:18] Το κουτι του τροφοδοτικου εχει ενα γκρι φυλλαδιο με την ονομασια manual...διαβασε το και αν εχεις παλι αποριες ξαναρωτα....(εχω το ιδιο τροφοδοτικο για αυτο στο λεω) Το δικο μου εχει ενα μαυρο δισελιδο φυλλαδιο και δεν λεει αν πρεπει να ειναι ανοιχτο ή οχι.Αλλιως δεν θα ρωτουσα.
ison Μάρτιος 26, 2005 #6 Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Sir_Builder Το δικο μου εχει ενα μαυρο δισελιδο φυλλαδιο και δεν λεει αν πρεπει να ειναι ανοιχτο ή οχι.Αλλιως δεν θα ρωτουσα. Εχει δικιο παρομοιως και σε μενα
mitsosoft Μάρτιος 26, 2005 #7 Μάρτιος 26, 2005 :OT: Παιδία συγνώμη για την άσχετη ερώτηση, απο θόρυβο των ανεμιστήρων πως τα πάτε με το OCZ Powerstream 520; Εμένα έκανε αρκετό θόρυβο ενώ στα χαρακτηριστικά το λένε για αθόρυβο και φυσικά απολύτος καμία σχέση με το Tagan που είτε το είχες ανοιχτό είτε κλειστό δεν το άκουγες καθόλουΕυχαριστώ :OT:
GoriLLakoS Μάρτιος 27, 2005 #8 Μάρτιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από mitsosoft :OT: Παιδία συγνώμη για την άσχετη ερώτηση, απο θόρυβο των ανεμιστήρων πως τα πάτε με το OCZ Powerstream 520; Εμένα έκανε αρκετό θόρυβο ενώ στα χαρακτηριστικά το λένε για αθόρυβο και φυσικά απολύτος καμία σχέση με το Tagan που είτε το είχες ανοιχτό είτε κλειστό δεν το άκουγες καθόλου Ευχαριστώ :OT: Μαλλον επεσες σε περιπτωση.....κριμα.......! @bodyduilderονι Εννοειται οτι θα το κλινεις για να αλλαζεις την ταση....
Sir_Builder Μάρτιος 27, 2005 Author #10 Μάρτιος 27, 2005 Τελικα τις αλλαζω οταν δουλευει το pc για να βλεπω και τα φωτακια εως λιγο πριν παει κοκκινο. Ευχαριστω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.