vellamos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2017 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2017 καλημερα παιδες. επανερχομαι με μια προχειρη κατασκευουλα για κοπη φελιζολ down η πολυστερινης. ο λογος που ασχοληθηκα ειναι γιατι θελω να κοψω ευκολα και γρηγορα και πανω απο ολα ολοισια down για την κατασκεη 10 πεντακυψελιδιων μιας και πιανει ανοιξη και θα χρειαστει για τις παραφυαδες. δειχνω το αποτελεσμα μιας και δεν ειναι κατι σπουδαιο σαν κατασκευη. απο υλικα εβαλα οτι ειχα δηλαδη για τραπεζι εβαλα μελαμηνη 40χ80 για την κρεμαλα οπως την λεω εβαλα κατι παλια πηχακια για συρμα κοπης εβαλα συρματακι απο συρματοσχοινο για να μην κοβεται απο την ζεστη και για μετασχηματιστη εβαλα αυτο που εχω για τα πλαισια που περναω κερι. δεν εκανα πανω απο 40 λεπτα να το φτιαξω και αν δω και εχει καλα αποτελεσματα τοτε θα φτιαξω ενα μονιμο στοιβαρο με πολλες λειτουργεις και κοπες διαφορων γωνιων. ξεχασα να ανεφερω οτι για οδηγο θα βαλω ενα παλιο αλφαδι αλουμινιου που εχω μιας και εχουν σπασει οι φουσκαλιτσες που ειχε . 6
karmen1983 Φεβρουάριος 8, 2017 #2 Φεβρουάριος 8, 2017 Μου αρέσουν περισσότερο οι κατασκευές που γίνονται απο ρετάλια ειδικά όταν μας γλυτώνουν από αγορά μηχανήματος Ελπίζω να το δουμε και στην πράξη μόλις κόψεις κάτι Εχεις κάνει καμια δοκιμή; ΥΓ θα ήθελα να δω περισσότερες φωτογραφίες από τη διαδικασία κατασκευής για να είμαι ειλικρινής 2
Recommended Posts