liakjim Φεβρουάριος 16, 2017 #81 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2017 @Stelios F. τωρα ειδα το edit σου... Αλλαξε μου αυτοκινητο, δεν τρεχω με Cayman Αν δεν υπαρχει κατι αλλο διαθεσιμο τοτε δεν λαμβανω μερος [emoji4] Να ξέρεις ότι το cayman είναι τρομερά ευχάριστο στην οδήγηση για μένα το πιο ευχάριστο απ' όλα του cup. Όταν σου έρθει το τιμόνι ( αλήθεια τί πήρες? ) , ρίξε λίγους γύρους. Έχει άριστο FFB και στήσιμο. Καταπληκτικό.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Φεβρουάριος 16, 2017 #82 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2017 G27 παλι Το εχω τρεξει απειρους γυρους, σε σημειο να το εχω σιχαθει πια Ειπαμε no worries....να παει κ η καρδια μερικωνε στη θεση της Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Φεβρουάριος 16, 2017 #83 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2017 51 minutes ago, Lazy Dog said: G27 παλι Το εχω τρεξει απειρους γυρους, σε σημειο να το εχω σιχαθει πια Στο cup του thazio δε σε είδαμε όμως... Εκεί να δεις γύρους!! Δεν πειράζει την επόμενη φορά. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Φεβρουάριος 16, 2017 #84 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2017 Αφου δεν εχω τιμονιερα εδω κ κατι μηνες...σημερα αυριο ερχεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 16, 2017 #85 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2017 Αφου δεν εχω τιμονιερα εδω κ κατι μηνες...σημερα αυριο ερχεται [emoji4] Άρα πως έκανες "άπειρους γύρους" ? [emoji39] Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Φεβρουάριος 16, 2017 #86 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2017 (edited) Υπαρχουν κ τα χειριστήρια (συν κατι ακυρες δανεικες τιμονιερες) Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 16, 2017 από Lazy Dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 16, 2017 #87 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2017 Δεν πιάνεται. Άντε , ένα-ένα τα επιχειρήματα σου καταρρίφθηκαν [emoji8] Δεν έχεις πλέον άλλη επιλογή. [emoji6] Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Φεβρουάριος 16, 2017 #88 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2017 @Lazy Dog,επειδη εισαι και ομορφοπαιδο σου στελνω την αγαπημενη μου Τ2! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Φεβρουάριος 16, 2017 #89 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2017 (edited) @Dimitris Pappas Δηλαδη αν δεν ημανε ομορφοπαιδο τι θα μου εστελνες @liakjim θα στο θεσω αλλιως cayman(GT4 in general)=no fun for me Μια ωρα μεσα στον κακο χαμο που θα γινεται κ με αυτοκινητο που δεν γουσταριζω; Too much imo Ευχαριστω παντως για την προσκληση....next time maybe Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 16, 2017 από Lazy Dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Φεβρουάριος 16, 2017 #90 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2017 πριν 43 λεπτά, το μέλος Lazy Dog έγραψε: @Dimitris Pappas Δηλαδη αν δεν ημανε ομορφοπαιδο τι θα μου εστελνες @liakjim θα στο θεσω αλλιως cayman(GT4 in general)=no fun for me Μια ωρα μεσα στον κακο χαμο που θα γινεται κ με αυτοκινητο που δεν γουσταριζω; Too much imo Ευχαριστω παντως για την προσκληση....next time maybe Νομίζω πως ομόδα θα έπρεπε να εχει 1 LMP 1 GT2 1 GT4 Γιατί στην ομάδα του lazy dog δεν ισχύει το ίδιο??? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Φεβρουάριος 16, 2017 #91 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2017 Τα παιδιά δεν συγκροτήσανε ομάδα. Καθότι "άπειροι" τρέχουν ως ανεξάρτητοι, στην GT4 κατηγορία. Όσο για τον Lazy, την "πάτησε" από το παραπάνω νομίζω, βρισκόμενος τελικά κι αυτός ως ανεξάρτητος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Φεβρουάριος 28, 2017 #92 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2017 Παρακαλω τους οργανωτες να με βαλουν σαν ανεξαρτητο. Δεν θελω να κρεμαω την ομαδα με απουσιες. Αν καποιος ανεξάρτητος θελει να παρει την θεση μου πολύ ευχαρίστως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Μάρτιος 6, 2017 #93 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2017 @panosdimp δες πιο πανω τι ειχα γραψει την τριτη σχεδόν μια εβδομαδα πριν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Μάρτιος 6, 2017 #94 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2017 @4WNikosMήπως ενδιαφέρεσαι να ενταχθείς στην ομάδα μου? Αν ναι ενημέρωσε τους διοργανωτές . Link to comment Share on other sites More sharing options...
4WNikos Μάρτιος 6, 2017 #95 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2017 27 minutes ago, panosdimp said: @4WNikosMήπως ενδιαφέρεσαι να ενταχθείς στην ομάδα μου? Αν ναι ενημέρωσε τους διοργανωτές . Γιατί όχι, θα αποκτήσει και έξτρα ενδιαφέρων για μένα. @akis_z80 είναι εφικτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Μάρτιος 6, 2017 #96 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2017 @panosdimp @4WNikos οκ κανένα πρόβλημα από τη στιγμή που γίνεται αλλαγή μεταξύ οδηγών του ίδιου γκρουπ. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Μάρτιος 6, 2017 #97 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2017 @4WNikos,τυχερε!!!! Με δυο δασκαλους!!! Δωσε προσοχη,θα μαθεις πολλα απο @panosdimp και @rapid_fast!!!!! Ζηλευω..... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts