Stelios F. Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2017 Απόψε θα ανακοινώσουμε τους 9 οδηγούς που θα συνεννοηθούν μαζί μας για την σύσταση τον ομάδων. To be continued... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 6, 2017 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 (edited) Παρακαλούνται οι: @panosdimp @liakjim @Lylankor @sosna @Oxide Burnedbrain @uhu Να μπουν στο Discord σήμερα, είμαστε ήδη μέσα και θα παραμείνουμε για κανα 2 ώρες. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 6, 2017 από Stelios F. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Φεβρουάριος 6, 2017 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 Παίδες λόγω φόρτου εργασίας τελειώνω στις 10 μέχρι τις 10:30 δεν θα μπορέσω να είμαι εκεί . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 6, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 (edited) Ιδού οι ομάδες! Το πρώτο όνομα σε κάθε ομάδα θεωρείται ο leader. Οι leaders της κάθε ομάδας, μετά από συνεννοήση με τους άλους 2 να δηλώσουν όνομα ομάδας και αυτοκίνητο ανά οδηγό, συμπληρώνοντας αυτό το form: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScCdFhrlIMWDYiOSMTEGf9OeYsDpcudUM3yoIRh0TyGXmH6aQ/viewform Team 1 Team 2 Team 3 Team 4 Team 5 Team 6 Team 7 Team 8 Team 9 Akis Thodoris Lylankor Sosna Stelios Faust Liakjim Oxide Uhu Fatalara Dimitris Pappas Poloman Arkoudadis Wargasm Rapidfast Aristeidis Johnny GTR Manos Papan. Tasosmich akosmas khr1a Angelnick Anthemius Geof1 bill123 SotirisM Mr. Rous Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 6, 2017 από Stelios F. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 6, 2017 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 Παρακαλώ ο bill123 να πει ποιος είναι στο forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill123 Φεβρουάριος 6, 2017 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 6 minutes ago, liakjim said: Παρακαλώ ο bill123 να πει ποιος είναι στο forum. Vasilis Misailidis το εχω μεσα στο assetto ετρεχα τις τελευταιες 3 Κυριακες και καποια Πεμπτη 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 6, 2017 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 Υπάρχουν 2 οδηγοί ακόμη σε αναμονή, αν βρεθεί ένας ακόμη να γίνουν ομάδα το προλαβαίνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 6, 2017 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 @Stelios F. μέχρι πότε μπορούμε να δηλώσουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 6, 2017 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 1 minute ago, liakjim said: @Stelios F. μέχρι πότε μπορούμε να δηλώσουμε? Το επόμενο Σάββατο πρέπει να έχουμε όλες απαντήσεις όσον αφορά team name και αμάξι ανα οδηγό. Για να προσθέσουμε νεα ομάδα, το γρηγορότερο παρακαλώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Φεβρουάριος 7, 2017 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 @GoMaR ερώτησις άσχετου...τι εστί WAMTA??? ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Φεβρουάριος 7, 2017 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 πριν 7 λεπτά, το μέλος sstav έγραψε: @GoMaR ερώτησις άσχετου...τι εστί WAMTA??? ? We Always Miss The Apex 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Φεβρουάριος 7, 2017 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 πριν 18 λεπτά, το μέλος wolves έγραψε: We Always Miss The Apex Εσένα σε θέλω αναπληρωματικό στην ομάδα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Φεβρουάριος 7, 2017 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 Μου αρεσει που κανονιζω εγω και δεν εχω το Πορσε πακ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 7, 2017 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 Μου αρεσει που κανονιζω εγω και δεν εχω το Πορσε πακ Πας και κατεβάζεις όλα τα σάπια μοντ και δεν έχεις τα καλύτερα αμάξια της κουνος.Τραγικός [emoji12] Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Φεβρουάριος 7, 2017 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 χααχααχα βασικα το αμελησα. οφφ τοπικ Ζω για το wamta3 που θα είναι με 3 ειδη μονοθεσιων από διαφορετικες εποχες.!!! οφφ τοπικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 7, 2017 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 Μπορεις να τρεξεις hotlaps μονος σου αντι για το wamta3.Το ιδιο πραγμα θα ειναι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Φεβρουάριος 7, 2017 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 (edited) 3 minutes ago, GeoF1 said: Ζω για το wamta3 που θα είναι με 3 ειδη μονοθεσιων από διαφορετικες εποχες.!!! οφφ τοπικ Και γω ζω για τη μέρα που θα ξυπνήσω θα πάω στο προσωπικό μου garage και θα πάρω τη 458 μου για να πάω να πάρω μία μπoυγάτσα και ένα κακάο edit: γλυκιά Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 7, 2017 από Georgiadis Giorgos 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Φεβρουάριος 7, 2017 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 Και γλυκιά μπουγάτσα ΚΑΙ κακάο;... Υπερβολή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 7, 2017 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος Georgiadis Giorgos έγραψε: Και γω ζω για τη μέρα που θα ξυπνήσω θα πάω στο προσωπικό μου garage και θα πάρω τη 458 μου για να πάω να πάρω μία μπoυγάτσα και ένα κακάο edit: γλυκιά Εισαι cheapης... 458; Aventador καμπριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 7, 2017 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 1 ομάδα μέχρι στιγμής το συμπλήρωσε... και το κάνανε και 2 φορές καταλάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts