Stelios F. Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2017 (edited) Ότι λέει ο τίτλος, θα είμαι μέσα στις 9 το αργότερο και θα κάτσω όσο μπορώ (10-11). Στο γνωστό server, όποιος δεν έχει ξαναμπεί πατήστε εδώ: https://discord.gg/dJmVYcq "Wamta_online" room Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 6, 2017 από Stelios F. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 6, 2017 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 Τί θα πούμε?Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 6, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 Όποιος έχει απορίες για το WAMTA θα λυθούν επί τόπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 7, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 Ανοίξαμε και σας περιμένουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 7, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 Χαίρομαι που δεν είχατε καμία απορία, δεν εμφανίστηκε κανείς 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Φεβρουάριος 7, 2017 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 Sorry Στελιο,εγώ ίσως έχω μία απορία αλλά δε μπόρεσα να μπω. Θα τις λύσω τις απορίες όμως πριζοντας τον Ακη,κλασσικά! Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 7, 2017 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 1 minute ago, Oxide Burnedbrain said: Sorry Στελιο,εγώ ίσως έχω μία απορία αλλά δε μπόρεσα να μπω. Θα τις λύσω τις απορίες όμως πριζοντας τον Ακη,κλασσικά! Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακόμη μέσα είμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Φεβρουάριος 7, 2017 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 Ακόμη μέσα είμαστεΑκόμα δε μπορώ,ευχαριστώ παντως. Για την ταχύτητα στα πιτ θα ρωτούσα μόνο.Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 7, 2017 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 ΧαχαχαχαΣτάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 7, 2017 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 Εσύ μη κάνεις λάικ και πες στον κόσμο τί τρέχει και τί παγίδες στήνεις ώστε να κερδίσει η άμπαλη ομάδα σου [emoji12] Κρίστιαν το ίδιο ερώτημα έκανα αλλά είναι χαζό. Δες και μπες. Όλα στο πιάτο? Εδώ είναι league λέμε [emoji8] Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Φεβρουάριος 7, 2017 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 1 hour ago, liakjim said: Εσύ μη κάνεις λάικ και πες στον κόσμο τί τρέχει και τί παγίδες στήνεις ώστε να κερδίσει η άμπαλη ομάδα σου Κρίστιαν το ίδιο ερώτημα έκανα αλλά είναι χαζό. Δες και μπες. Όλα στο πιάτο? Εδώ είναι league λέμε Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι ρε,θα μου πεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 8, 2017 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2017 11 hours ago, Oxide Burnedbrain said: Όχι ρε,θα μου πεις! Μη του πει κανείς !!!!!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts