zissismaroudas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2017 θελω να μου πειτε πως να μεταφερω μουσικη απο τον υπολογιστη μου στο android smartphone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 4, 2017 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2017 Συνδεεις το κινητο στο pc βρισκεις το φακελο music στο κινητο και κανεις copy paste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zissismaroudas Φεβρουάριος 4, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2017 το εχω κανει αυτο αλλα δεν βρισκω το τραγουδι μεσα στο κινητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 5, 2017 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2017 Λογικά όποια εφαρμογή και να έχεις για αναπαραγωγή μουσικής θα σκανάρει όλο το κινητό σου και θα το βρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 5, 2017 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2017 Εναλλακτικα μπορεις να το βρεις και μεσω του file explorer του κινητου σου, αλλα οπως ειπωθηκε, συνηθως η εκαστοτε εφαρμογη κανει scan για τραγουδια. Επισης, καλες εφαρμογες για μουσικη (αν δεν ειναι ικανοποιητικη αυτη που εχει το κινητο ), ειναι το poweramp και το jetaudio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts