xkandreas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2005 Είμαι ανάμεσα στην SAMSUNG 997DF 235+ΦΠΑ και στην Viewsonic E92f+SB 225+ΦΠΑ από τοπικό κατάστημα και μάλλον δεν θα πληρωσω ΦΠΑ. Τις έχει δουλέψει κανείς? Ακούω πρότασεις. Η αλλαγή οθόνης γίνεται γιατί η παλιά EIZO F55 μάλλον απεβίωσε. Για LCD δεν το σκέφτομαι no money no honey. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 αν το θέμα είναι μόνο το οικονομικό (και όχι θέμα πχ απόδοσης σε παιχνίδια), προτίμησε καλύτερα μία 17αρα TFT καθώς η διαφορά στην τιμή είναι ανύπαρκτη (πχ 1750S ~220+ΦΠΑ)κατά τα άλλη η τιμή για την 997DF είναι μάλλον τσιμπημένη (~215+ΦΠΑ κάνει)κοίτα επίσης την κορυφαία SAMSUNG 959NF (~270+ΦΠΑ)καθώς και την LG F900P (~235+ΦΠΑ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Μάρτιος 26, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από spc αν το θέμα είναι μόνο το οικονομικό (και όχι θέμα πχ απόδοσης σε παιχνίδια), προτίμησε καλύτερα μία 17αρα TFT καθώς η διαφορά στην τιμή είναι ανύπαρκτη (πχ 1750S ~220+ΦΠΑ)κατά τα άλλη η τιμή για την 997DF είναι μάλλον τσιμπημένη (~215+ΦΠΑ κάνει)κοίτα επίσης την κορυφαία SAMSUNG 959NF (~270+ΦΠΑ)καθώς και την LG F900P (~235+ΦΠΑ) κάτι που ξέχασα, την θέλω για games-movies-κτλ. για την τιμη που λες είμαι από Ζάκυνθο και δεν με συμφέρει να την πάρω από αλλού για τα μεταφορικά που θα είναι το λιγότερο καμιά 10-15 με κομιστική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garfield Μάρτιος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Έχω μια Samsung 997DF και είμαι ικανοποιημένος. Το μόνο αρνητικό που είδα είναι ότι σε 1-2 αναλύσεις χρειάζεται να κάνεις fine-tuning το moire για να έχεις σωστή εικόνα, πράγμα όχι καλό. Νομίζω ότι η Samsung είναι πολύ καλή αν σκευτείς την προσιτή τιμή της, αφού μια πραγματικά καλή 19'' CRT (ΕΙΖΟ, Lacie) κοστίζει τα διπλάσια+ χρήματα. Τη ViewSonic δεν την έχω δει πουθενά. Προσπάθησε να δείς τις 2 οθόνες δίπλα-δίπλα και να αποφασίσεις ποιά απο τις 2 προτιμάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Μάρτιος 26, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Garfield Έχω μια Samsung 997DF και είμαι ικανοποιημένος. Το μόνο αρνητικό που είδα είναι ότι σε 1-2 αναλύσεις χρειάζεται να κάνεις fine-tuning το moire για να έχεις σωστή εικόνα, πράγμα όχι καλό. Νομίζω ότι η Samsung είναι πολύ καλή αν σκευτείς την προσιτή τιμή της, αφού μια πραγματικά καλή 19'' CRT (ΕΙΖΟ, Lacie) κοστίζει τα διπλάσια+ χρήματα. Τη ViewSonic δεν την έχω δει πουθενά. Προσπάθησε να δείς τις 2 οθόνες δίπλα-δίπλα και να αποφασίσεις ποιά απο τις 2 προτιμάς. δυστυχώς δεν γίνεται να της δω γιατι δεν τις έχει το κατάστημα. παραγελλία θα γίνει. από ότι ξέρω η 997 df έχει 0,20mm horizontial και δεν ξέρω τα vertical και diagonal. Η viewsonic έχει 0,21mm hor.-0.14mm ver-0.25 diagonal και μαρέσει πιο πολύ λόγο χρώματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.