f117 Δεκέμβριος 12, 2017 #161 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2017 Ηρθε! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 12, 2017 #162 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2017 970γρ με την μπαταρία του 800 χωρίς την μπαταρία του Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 12, 2017 #163 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2017 Για περιεγραψε λιγο την δυναμη , κρουση εχει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 12, 2017 #164 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2017 όχι κρούση δεν έχει! ακούγεται δυνατό αλλά μόνο μικρές βίδες δοκίμασα...αύριο θα το βάλω στα βαθιά να δω...τις βιδες τις μικρές τις πάει ΑΕΡΑ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiS Δεκέμβριος 19, 2017 #165 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2017 Καλησπέρα,Μικρότερο-ελαφρύτερο κρουστικό από αυτό https://www.bosch-professional.com/gr/el/products/gsb-12v-15-06019B6901υπάρχει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 19, 2017 #166 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2017 δύσκολα...εγώ προσωπικά δεν βρήκα κάτι...είδη το 1Kg ειναι χαμηλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiS Δεκέμβριος 19, 2017 #167 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2017 δύσκολα...εγώ προσωπικά δεν βρήκα κάτι...είδη το 1Kg ειναι χαμηλά Το έχεις ; Κάποιο αρνητικό ; 10mm σε τοιχοποιία εύκολα ; Καλύτερη λύση δεν είναι οι μπαταρίες 2.0 και 4.0https://www.kentrovidas.gr/m/showprod.php?id=11122παρά 2 Χ 2.0 ; https://www.kentrovidas.gr/m/showprod.php?id=8198Το πρώτο έχει και L-boxx λογικά. Δεν ξέρω αν το προτιμώ από την τσάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 19, 2017 #168 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2017 @DiS Και εγω ηθελα το τσαντακι αλλα με το μεγεθος που εχει , μπαινει στην τσεπη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiS Δεκέμβριος 19, 2017 #169 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2017 [mention=40269]DiS[/mention] Και εγω ηθελα το τσαντακι αλλα με το μεγεθος που εχει , μπαινει στην τσεπη σου Καλά, όχι τόσο για μεταφορά. Για να υπάρχει κάπου τακτοποιημένο όσο δε χρησιμοποιείται. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που ψάχνω ένα από τα πιο μικρά κρουστικά. Για να μην πιάνει χώρο στο ντουλάπι. Για 5-6 φορές το χρόνο δε θέλω να μου πιάνει χώρο το 18V κι ένα άλλο μικρότερο για βίδωμα κι ένα ακόμα ρεύματος. Ένα μόνο μικρό δυνατό και όσο και ότι αντέξει. Το L-boxx δε μου φαίνεται πρακτικό. Ειδικά μιας και δε σκοπεύω να αγοράσω κι άλλα της σειράς. Αλλά η 4.0 μπαταρία προτιμότερη υποθέτω όταν είσαι σε απομακρυσμένο σημείο παρά το επιπλέον βάρος της. Θα τους ζητήσω τράμπα την τσάντα στο σετ με την μεγάλη μπαταρία αν μπορούν νομίζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 19, 2017 #170 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2017 @DiS δεν ξέρω να σου πω...δεν έχω καμία εμπειρία με το συγκεκριμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 19, 2017 #171 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2017 πριν 18 λεπτά, το μέλος DiS έγραψε: Καλά, όχι τόσο για μεταφορά. Για να υπάρχει κάπου τακτοποιημένο όσο δε χρησιμοποιείται. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που ψάχνω ένα από τα πιο μικρά κρουστικά. Για να μην πιάνει χώρο στο ντουλάπι. Για 5-6 φορές το χρόνο δε θέλω να μου πιάνει χώρο το 18V κι ένα άλλο μικρότερο για βίδωμα κι ένα ακόμα ρεύματος. Ένα μόνο μικρό δυνατό και όσο και ότι αντέξει. Το L-boxx δε μου φαίνεται πρακτικό. Ειδικά μιας και δε σκοπεύω να αγοράσω κι άλλα της σειράς. Αλλά η 4.0 μπαταρία προτιμότερη υποθέτω όταν είσαι σε απομακρυσμένο σημείο παρά το επιπλέον βάρος της. Θα τους ζητήσω τράμπα την τσάντα στο σετ με την μεγάλη μπαταρία αν μπορούν νομίζω... Δεν εχω το κρουστικο αλλα το παλμικο κατσαβιδι . Το l-boxx ειναι ωραιουλη , τακτοποιημενο και μικρο ... δεν θα σου ποιασει χωρο. Αυτα τα εργαλεια ειναι για να τα δουλευεις καθε μερα , αμα ομως λες 5-6 φορες τον χρονο , παρε καλυερα ενα απο το lidl που ειναι και οικονομικο και αξιοπρεπες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiS Δεκέμβριος 19, 2017 #172 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2017 Δεν εχω το κρουστικο αλλα το παλμικο κατσαβιδι . Το l-boxx ειναι ωραιουλη , τακτοποιημενο και μικρο ... δεν θα σου ποιασει χωρο. Αυτα τα εργαλεια ειναι για να τα δουλευεις καθε μερα , αμα ομως λες 5-6 φορες τον χρονο , παρε καλυερα ενα απο το lidl που ειναι και οικονομικο και αξιοπρεπες .Αξιοπρεπέστατο είναι για τα λεφτά του, φυσικά. Έχω κι ένα τέτοιο. Απλώς θέλω ένα για όλα και νομίζω το συγκεκριμένο κρουστικό είναι ιδανική λύση λόγω βάρους, μεγέθους και δύναμης. Τα αντίστοιχα Makita, DeWalt κτλ έχουν το «κλασικό» μέγεθος των 18V απ ότι βλέπω, όποτε πρέπει να είναι το μόνο σε αυτή την κατηγορία. Ότι είναι overkill για τη συχνότητα της χρήσης που θα του κάνω το αναγνωρίζω, αλλά πληρώνω το ότι είτε για οποιοδήποτε τρύπημα σε τοίχο είτε για οποιαδήποτε απλή συναρμολόγηση θα ψάχνω ένα βαλιτσάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 19, 2017 #173 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2017 βιντεάκι με τρύπημα στο τοίχο έχεις δει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 19, 2017 #174 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος DiS έγραψε: Απλώς θέλω ένα για όλα και νομίζω το συγκεκριμένο κρουστικό είναι ιδανική λύση λόγω βάρους, μεγέθους και δύναμης. Τα αντίστοιχα Makita, DeWalt κτλ έχουν το «κλασικό» μέγεθος των 18V απ ότι βλέπω, όποτε πρέπει να είναι το μόνο σε αυτή την κατηγορία. Η makita εχει και midrange 18v το οποιο δεν ειναι ουτε τραγικο μεγαλυτερο , ουτε κατα πολυ βαρυτερο . Ισως να σου ηταν καλυτερη επιλογη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiS Δεκέμβριος 19, 2017 #175 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2017 Η makita εχει και midrange 18v το οποιο δεν ειναι ουτε τραγικο μεγαλυτερο , ουτε κατα πολυ βαρυτερο . Ισως να σου ηταν καλυτερη επιλογη . Όπως αυτό ; https://www.kentrovidas.gr/m/showprod.php?id=10580# βιντεάκι με τρύπημα στο τοίχο έχεις δει?Ναι αμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 19, 2017 #176 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2017 για δώσε λινκ να χαζέψουμε λιγάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiS Δεκέμβριος 21, 2017 #177 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2017 Το παρέλαβα και το τσοκ του είναι έκκεντρο. Το κατάστημα αγοράς που έχει αναφερθεί αρκετές φορές εδώ μέσα και ήταν ένας από τους λόγους επιλογής του μου έδωσε απλώς το τηλέφωνο του service (ναι, ήταν πολύ δύσκολο να το βρω μόνος μου..). Στο service η τηλεφωνήτρια προφανώς και δε γνώριζε. Ο κύριος τάδε που είναι υπεύθυνος γι αυτά ήταν σε meeting... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 21, 2017 #178 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2017 Ποιο παράγγειλες και έχει έκεντρο τσοκ? Το bosch Τελικά ή το makita? Για το κέντροβίδας μιλάμε; Αλλά για όποιο και να μιλάμε γιατί δε ζητάς άμεση αντικατάσταση αφού έχει θέμα; Το παρέλαβες σπίτι σου ή πήγες και το πήρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiS Δεκέμβριος 21, 2017 #179 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2017 Ποιο παράγγειλες και έχει έκεντρο τσοκ? Το bosch Τελικά ή το makita? Για το κέντροβίδας μιλάμε; Αλλά για όποιο και να μιλάμε γιατί δε ζητάς άμεση αντικατάσταση αφού έχει θέμα; Το παρέλαβες σπίτι σου ή πήγες και το πήρες; Το Bosch πήρα τελικά. Το παρέλαβα στην επαρχία. Ένας τεχνικός που τελικά απάντησε από το service μου ανέφερε πως λόγω κρούσης δεν είναι κανένα από αυτά 100% ίσιο... ... Σε επόμενη επικοινωνία με το κατάστημα, πρότειναν να το αντικαταστήσουν με άλλο. Το θέμα όμως παραμένει και είναι κατά πόσο σε τέτοιας τιμής εργαλεία η κρούση δικαιολογεί οποιαδήποτε αστοχία στο τσοκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 21, 2017 #180 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2017 πριν 32 λεπτά, το μέλος DiS έγραψε: Ένας τεχνικός που τελικά απάντησε από το service μου ανέφερε πως λόγω κρούσης δεν είναι κανένα από αυτά 100% ίσιο... Βλακείες, μπορείς να βάλεις ένα βίντεο να το δούμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts