dukepapas Απρίλιος 25, 2018 #221 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2018 (edited) Μεταξύ Delwatt και milwaukee πιο ειναι το πιο καλο και το 2ο εχει εδω αντιπροσοπεια? Εγω ψαχνω απο τον αλλο μηνα ενα με Bruslees 18v με 4h μπαταρια με 3 ταχύτητες με κρούση με μια μπαταρια εως 150 ευρω. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 25, 2018 από dukepapas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoSo Απρίλιος 25, 2018 #222 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2018 Καλη ερωτηση και περιμενω και εγω με αγωνια την απαντηση των πιο ειδικων (αν και ξερω μερικοι μερικοι τι θα πειτε). Εγω κιτρινακιας ημουν παντα, για πολλους και διαφορους λογους και οχι μονο επειδη εχω ατομο στην αντιπροσωπια. Εγω εχω βαλει στο ματι αυτο το σετ για γενικο εργαλειο στο σπιτι και για ξυλοκατασκευες, με τη λογικη να χτιζω σιγα σιγα ο,τι χρειαζομαι και οποτε χρειαζομαι σε 18V και 54V της DeWalt χωρις να μπλεκω πολλες διαφορετικες μαρκες και χωρητικοτητες σε μπαταριες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dukepapas Απρίλιος 25, 2018 #223 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2018 κοιτα χωρις να ξερω και πολα η milwaukee δεν ειναι και καμια τρελη μαρκα τουλαχιστον εδω στην ελλαδα............κάποτε εγω ειχα για καλύτερά τα bosch μεχρι τελικα να καταλαβω οτι ειναι τελιως ερασιτεχνικά με τιμες επαγγελματικών εργαλείων. Για δειτε αυτο το βιντεο με συγκριτικα απο πολα εργαλεια το delwatt βγενει πρωτο σε αποδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Απρίλιος 25, 2018 #224 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2018 πριν 29 λεπτά, το μέλος dukepapas έγραψε: Μεταξύ Delwatt και milwaukee πιο ειναι το πιο καλο και το 2ο εχει εδω αντιπροσοπεια? Εγω ψαχνω απο τον αλλο μηνα ενα με Bruslees 18v με 4h μπαταρια με 3 ταχύτητες με κρούση με μια μπαταρια εως 150 ευρω. K γω ψαχνω ferrari [bruslees 18 ,4h, 3 ταχυτητες κ κρουση] με 10.000... για αυτο που ψαχνεις,σχετικα αξιοπρεπες , υπολογιζε τα 2πλα τουλαχιστον...για 3 ταχυτητες σχεδον 4πλασια τιμη. Κοιτα DE WALT , MAKITA...Τα milwaukee εχουν πανακριβες μπαταριες ,κ αν δεν εχεις ακρες να τις παρεις φτηνα δεν αξιζει να τις πληρωσεις. Ειναι τα καλυτερα απ ολα ομως!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dukepapas Απρίλιος 25, 2018 #225 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2018 (edited) Μην το λες μην το λες...... με 60 ευρω παραπανω...... και 2 μπαταριες...... https://www.skroutz.gr/s/2661422/Dewalt-DCD785M2.html Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 25, 2018 από dukepapas Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 26, 2018 #226 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2018 Το συγκεκριμενο που κοιτας δεν ειναι brushless και μακαρι να ισχυει η τιμη που αναφερει το pc1 αλλα χλωμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavouras5 Απρίλιος 26, 2018 #227 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2018 Παιδιά είχα αγοράσει πριν 7 χρόνια περίπου αυτό https://www.screwfix.eu/hitachi-dv18dcl2-18v-1-5ah-li-ion-cordless-combi-drill.html Απίστευτο σκυλί. Έχει κάνει ανακαίνιση σε 8 ενοικιαζόμενα, άπειρες τρύπες σε πέτρα και τοίχο, και απλά δεν καταλαβαίνει τίποτα. Έχει μαζί δυο μπαταρίες (λιθίου εννοείται), οπότε δεν ξεμένεις ποτέ. Έχει κρουστικό με αρκετή δύναμη, σοφά τρυπάει για πλάκα, μάρμαρο τρυπάει άνετα. Έχει ρυθμιστή δύναμης με 22 σκάλες. Έχει και αργό-γρήγορο. Πριν λίγο καιρό παρήγγειλα δεύτερο μεταχειρισμένο σώμα με 37 ευρώ με μεταφορικά απο εδώ https://m.ebay.co.uk/itm/hitachi-hammer-drill-dv18dcl-2-cordless-18-volt-just-drill-body-goodworking/232565637448?hash=item3625fe0148:m:mbPEqV15hfOFFBV0K6eSXJg οπότε έχω δυο εργαλεία για ταυτόχρονες δουλειές. Το είχα αγοράσει περίπου 140 ευρω αν δεν απατώμαι, απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει... Εδω φώτος απο όταν ήταν καινούριο: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dukepapas Απρίλιος 26, 2018 #228 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2018 Το θεμα ειναι οι μπαταριες......... στο δικο σου ποσο στοιχιζουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavouras5 Απρίλιος 26, 2018 #229 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2018 10 minutes ago, dukepapas said: Το θεμα ειναι οι μπαταριες......... στο δικο σου ποσο στοιχιζουν ? Αν ρωτάς εμένα, δέν ξέρω πόσο κοστίζουν. Πάντως έχουν την ίδια σχεδόν απόδοση όπως στην αρχή, μετά απο 7 χρόνια καθημερινής δουλειάς. Επίσης επειδή έχει δυο μπαταρίες, όταν τελειώνει η μία, τη βάζεις για φόρτιση (περίπου 30 λεπτά) και χρησιμοποιείς την άλλη. Οπότε δεν ξεμένεις ποτέ απο μπαταρία.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dukepapas Απρίλιος 26, 2018 #230 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2018 Ε ναι αλλα μετα απο καποιο καιρο η φορτίσεις χανουν λογικα την απόδοση σε χρονο και δυναμη...........με τοσες δουλείες και ακομα να τα παιξουν τυχερός εισαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavouras5 Απρίλιος 26, 2018 #231 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2018 (edited) Όντως μου έχει κάνει εντύπωση κι εμένα...Ελάχιστη διαφορά στο χρόνο που κρατάει η μπαταρία, σε σχέση με την αρχή... Βέβαια μην ξεχνάμε οτι είναι λιθίου και όχι νικελίου/καδμίου, οπότε δικαιολογείται η μεγάλη αντοχή σρο χρόνο.. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 26, 2018 από kavouras5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκολα Απρίλιος 26, 2018 #232 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2018 πριν 7 λεπτά, το μέλος kavouras5 έγραψε: Αν ρωτάς εμένα, δέν ξέρω πόσο κοστίζουν. Πάντως έχουν την ίδια σχεδόν απόδοση όπως στην αρχή, μετά απο 7 χρόνια καθημερινής δουλειάς. Επίσης επειδή έχει δυο μπαταρίες, όταν τελειώνει η μία, τη βάζεις για φόρτιση (περίπου 30 λεπτά) και χρησιμοποιείς την άλλη. Οπότε δεν ξεμένεις ποτέ απο μπαταρία.. 7 χρόνια καθημερινής δουλειάς και με τις ίδιες μπαταρίες?? Εύγε!! Εγώ τα θεωρώ αναλώσιμα εργαλεία θα πέσουν θα σπάσουν οι μπαταρίες πάνω από 2 χρονια το ΠΟΛΥ δεν κρατάνε με σχεδόν καθημερινή χρήση συνήθως από μπαταρίες μένω.! Αγοράζω μόνο bosch γιατί βρίσκω στο web πολύ εύκολα μπαταριες να αγοράσω και original και ιμιτασιόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavouras5 Απρίλιος 26, 2018 #233 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2018 Θα είχε ενδιαφέρον να μετρήσω τις μπαταρίες για να δω τι απόδοση έχουν. Τί θα πρέπει να μετρήσω; Την τάση που δίνουν μετά απο πλήρη φόρτιση; Και όσο πιο κοντά στα 18 volt, τόσο καλύτερη η απόδοση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Αύγουστος 23, 2018 #234 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2018 κοιτάζω εδώ και καιρό για κρουστικό δραπανοκατσαβιδο μπαταρίας για ερασιτεχνική χρήση που να είναι και σχετικά ποιοτικό με τιμή γύρω στα 100e είχα ένα χίλτι 22v αλλα χαιρέτισε πέρυσι το καλοκαίρι έκανε βουτιά από την ταράτσα τον δεύτερο στην αυλή... τα STANLEY αξίζουν? δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται είδα στο eshop crazy sundays το STANLEY FATMAX 18V LI-ION 2X 1.3AH FMC626C2S στα 109e και το παρήγγειλα η τιμή στο skroutz ξεκινάει από 141e έχει 2 μπαταρίες, το μονο που δεν μου αρέσει είναι ότι αντί για πλαστική βαλίτζα έρχεται με υφασμάτινη τσάντα https://www.e-shop.gr/kroystiko-drapanokatsabido-stanley-fatmax-18v-li-ion-2x-13ah-tsanta-fmc626c2s-p-TLS.060839 http://www.stanleyworks.gr/products/detail/ΠΡΟΪΟΝΤΑ/ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ+ΕΡΓΑΛΕΙΑ/Τρυπάνια/18V+1%2E3Ah+Li-Ion+ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ+ΜΕ+ΜΑΛΑΚΗ+ΤΣΑΝΤΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Αύγουστος 23, 2018 #235 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2018 Με το καλό να παραλάβεις!! Μην την υποτιμάς την υφασμάτινη τσάντα, είναι πιο ελαφριά και εύκολη στην μεταφορά, το μόνο μείον είναι η προστασία από γερά χτυπήματα στο εργαλείο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dukepapas Αύγουστος 24, 2018 #236 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2018 πριν 21 ώρες, το μέλος Deus έγραψε: κοιτάζω εδώ και καιρό για κρουστικό δραπανοκατσαβιδο μπαταρίας για ερασιτεχνική χρήση που να είναι και σχετικά ποιοτικό με τιμή γύρω στα 100e είχα ένα χίλτι 22v αλλα χαιρέτισε πέρυσι το καλοκαίρι έκανε βουτιά από την ταράτσα τον δεύτερο στην αυλή... τα STANLEY αξίζουν? δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται είδα στο eshop crazy sundays το STANLEY FATMAX 18V LI-ION 2X 1.3AH FMC626C2S στα 109e και το παρήγγειλα η τιμή στο skroutz ξεκινάει από 141e έχει 2 μπαταρίες, το μονο που δεν μου αρέσει είναι ότι αντί για πλαστική βαλίτζα έρχεται με υφασμάτινη τσάντα https://www.e-shop.gr/kroystiko-drapanokatsabido-stanley-fatmax-18v-li-ion-2x-13ah-tsanta-fmc626c2s-p-TLS.060839 STANLEY | ΠΡΟΪΟΝΤΑ | ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ | Τρυπάνια | 18V 1.3Ah Li-Ion ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ ΜΕ ΜΑΛΑΚΗ ΤΣΑΝΤΑ Αβλεπει το παίρνεις !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Deus Αύγουστος 25, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #237 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2018 (edited) Καλο εργαλείο εχει αρκετά καλο κράτημα αν και έχω κρατήσει και αλλα που ήταν ποιο βολικά και με καλύτερο ζύγισμα που έκρυβε το βάρος τους αλλα είχαν και τριπλάσια τιμή + Τα πλαστικά του δείχνουν να είναι καλής ποιότητας και ανθεκτικά για την κατηγορια του έχει αρκετά λαστιχένια προστατευτικά στη συσκευή εκτος της μπαταρίας σε σημεία τριγύρω που πατάει για να μην γλιστράει σε ολισθηρές επιφανείς και σε σημεία για προστασία από χτυπήματα και γδαρσίματα Το tsok του φαίνεται καλο αν και δεν το δοκίμασα πολύ ακόμα, από δύναμη κάποιες βίδες που βίδωσα σε mdf φαίνεται ικανοποητική χωρίς κάποιο παράπονο η stanley το δίνει 47 Nm Οι στροφές του είναι 1η 0-350 και 2η 0-1,500 φαίνεται να είναι αρκετά πολύστροφο κάτι που το ήθελα αν και δεν έχω τρόπο να το επιβεβαιώσω επίσης το φρένο του είναι πολύ άμεσο σταματάει αμέσως Στα χαρακτηριστικά αναφέρει διατρητική ικανότητα 13mm χάλυβας - τοιχοποιία και 35 ξύλο Σχετικά με την μπαταρία αναφέρει ότι σταματάει την παροχή ρεύματος για προστασία της μπαταρίας από χαμηλή εκφόρτιση που μπορεί να μειώσει την διάρκεια ζωής Ο φορτιστής είναι 1A και φορτίζει τις 1.3Ah μπαταρίες σε 30 - 40 λεπτά από το σημείο που αρχίζει να πέφτει η απόδοση τους χωρίς να ζεσταίνονται ιδιαιτερα επίσης έχει προστασία από άκρες θερμοκρασίες σταματάει τη φόρτιση για προστασία της μπαταρίας όταν η θερμοκρασία της είναι κάτω από 10 και πάνω από 40-45 και συνεχίζει την φόρτιση όταν επανέλθουν επίσης έχει και κάποιες ενδείξεις για troubleshooting σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν φορτίζει η μπαταρία όπως προβληματική μπαταρία - χαμηλή η υψηλή θερμοκρασία και προβληματική παροχή ρεύματος Η ναύλoν τσάντα που έρχεται μαζί στη συσκευασία αν και πριν το παραλάβω με ξένιζε κάπως τώρα την προτιμώ σε σχέση με κάποια πλαστική βαλίτζα είναι ποιοτική από χοντρό ύφασμα με φερμουάρ επάνω και μέσα χωράει άνετα και άλλο ένα εργαλείο τις σέρας η διαφορα σετάκια από bits τρυπάνια φρέζες κτλπ χωρίς να είναι τεραστια Η Η στάνταρ εγγύηση που έχει είναι 1 χρόνο και επεκτείνεται στα 3 δωρεάν κάνοντας register το εργαλείο στο site τους μαζί βεβαια χρειάζεται και η απόδειξη αγοράς Γενικά οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές μια καλή αγορά χωρίς να βρίσκω κάποιο ιδιαίτερο αρνητικό με βάση τη τιμή που μου κόστισε (110e)τα αξίζει, τα 160 που ήταν η αρχική του τη βρίσκω τσιμπημένη σε αυτή την τιμή και με κάτι παραπάνω υπάρχουν ποιο επώνυμες επολογές Το μονο που θα μπορούσε να είναι καλύτερο είναι το led αν και δυνατό στο σημείο που χρειάζεται να φωτίσει πέφτει η σκιά του τσοκ Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 25, 2018 από Deus 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Αύγουστος 25, 2018 #238 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2018 @Deus Ωραίο φαίνεται, αλλά πιο ωραία ήταν η παρουσίασή του ! Περιεκτική χωρίς να αφήσει κάτι ουσιώδες έξω ! Ευχαριστούμε ! Μεγειές και καλοδούλευτο ! ! ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dukepapas Αύγουστος 25, 2018 #239 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2018 Μια χαρα.......γιατι και την βαλιτσα που εχω εγω νομίζεις την χρησιμοποιώ?την εβαλα στο παταρι....αλλα για να ειναι αμεσα διαθέσιμο το εχω σε ενα σακουλακι διαφανές για γρήγορη χρηση και για να μην μπαίνει μεσα η υγρασία...... φοβερο εργαλείο στις προσφορές που το πειρα και εγω με δυο μπαταρίες ειναι ισάξιο και της dewalt και της milwaukee..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Αύγουστος 26, 2018 #240 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2018 (edited) thanks Δεν είχα δει ποτε από κοντά stanley πριν από αυτό είχα ένα HILTI τρομερό εργαλείο τέλεια ζυγισμένο και σχεδιασμένο όπως και όλα τα ηλεκτρικά εργαλεία τους που κατά καιρούς έχω χρησιμοποιήσει δανεικά... Πιστεύω είναι μια κατηγορια μονα τους πάνω από όλα αλλα για βαριά επαγγελματική χρήση ασταμάτητα όσο αντέχουν τα χερια η όσο υπάρχουν φορτισμένες μπαταρίες μονο έτσι φαίνεται η αξια τους και μπορεί κάποιος να καταλάβει γιατί είναι τόσο ακριβά Υποστήριξη εφ' όρου ζωής με ανταλλακτικά και service υπάρχει ανταλλακτικό από την τελευταία ροδέλα μέχρι και το πιο απίθανο part Tο stok είχε μια θέση που κλειδώνε και γινόταν ταχείας αλλαγής που έπαιρνε εργαλεία απευθείας κουμπωτά της HILTI επίσης τα τρυπάνια τις εταιρίας ήταν ξυράφια ξετρυπαγε το μπετό σαν ξύλο μαζί με σιδερα και πετρα Tο είχα πάρει μεταχειρισμένο- ανακατασκευασμένο σε καλή κατάσταση σχεδόν σαν καινούριο μέσω συγγενή μόυ που είναι επαγγελματίας και είχε πάρε δώσε με τη HILTI παρόλα αυτά ήταν υπερβολή και πανάκριβο για ερασιτεχνική χρήση να κάθεται στην ντουλάπα και να δουλεύει μια φορα τον μηνα η ποιο σπανια Δυστυχώς μου έπεσε από την ταράτσα το άφησα πάνω στο περβάζι τελείως στην άκρη και καταλάθος το έσπρωξα κάτω.....όταν έφτιαχνα τις υδρορροές πριν 1+ χρόνο και ακόμα το κλαίω... μου έμεινε μονο το SDS 230v της HILTI από τότε την έβγαζα με δανεικά HILTI makita και B&D Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 26, 2018 από Deus 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts