djtaz13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2017 Καλησπέρα. Θέλω να φτιάξω ένα καινούργιο email χωρίς όμως να χάσω τις επαφές (και τα παλιά μου email αν είναι εφικτό) από το παλιό μου. Κ τα 2 είναι hotmail. Κάπου διάβασα ότι μπορώ να κάνω migration αλλά δεν τα καταφέρνω. Επίσης νομίζω ότι γίνεται να κάνω προώθηση για όποιο νέο email πάει στην παλιά διεύθυνση να προωθείται αυτόματα στην καινούργια. Ισχύει? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Ιανουάριος 30, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2017 (edited) Μην κάνεις νέο account, φτιάξε alias , θα είναι δυο τελείως διαφορετικά mail με κοινό μαιλ box, π.χ είτε στείλει κάποιος στο djtaz13@hotmail.com (ας υποθέσουμε το παλίο) είτε στο kitsos13@outlook.com (το νέο) θα πηγαίνουν στο ίδιο mailbox. https://support.microsoft.com/en-us/help/12407/manage-aliases-on-your-microsoft-account Αν επιμένεις να κάνεις αυτό που λες τότε απλά κάνε προώθηση τα μαιλ του παλιού στο νέο, βάλε και ένα auto reply το νέο μου μαιλ είναι το τάδε και σχεδόν έτοιμος, τις επαφές δεν ξέρω πως τις μεταφέρεις. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 30, 2017 από Havic 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Ιανουάριος 31, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2017 Οκ. Θα το τσεκάρω. Δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 31, 2017 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2017 Στο Outlook πηγαίνεις στις Επαφές, Διαχείριση και έχει επιλογή για Εξαγωγή Επαφών σε csv αρχείο. Μετά στο νέο account από το ίδιο σημείο κάνειες Εισαγωγή Επαφών. Απλό είναι αλλά δοκίμασε και αυτό που σου πρότεινε ο φίλος με το alias. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Ιανουάριος 31, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2017 Τέλεια!! Ευχαριστώ πολύ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts