Asxetius Ιανουάριος 29, 2017 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος karmen1983 έγραψε: Λέγε με Μπάμπη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 29, 2017 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2017 Λαμπεις Μπαμπη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Ιανουάριος 29, 2017 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2017 πριν 6 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: Λαμπεις Μπαμπη μου Λάμπης είναι ο γάτος σου έτσι? Γιορτάζουμε την ίδια μέρα (10 Φεβ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 29, 2017 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2017 Ναι ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιανουάριος 30, 2017 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2017 Για αερογράφο πάντως αν ψάχνεται κάποιος να ξέρετε ότι υπάρχει εύκολη - τζαμπέ λύση: είχα φτιάξει, (πολύ) παλιότερα όταν ασχολιόμουν με αερογράφο, κομπρεσεράκι από το μοτέρ ψυγείου και δούλευε άψογα. Από πεταμένο ψυγείο που δούλευε το κομπρεσεράκι του, πρόσθεσα και μια μικρή φιάλη εν σειρά για να μαζεύει πίεση και να ομαλοποιεί τη ροή και ένα διακοπτάκι να σβήνει το κύκλωμα όταν έπιανε την επιθυμητή πίεση. Δεν ξέρω αν μπορεί να ανεβάσει πίεση ικανή για ποδήλατο αλλά είναι πιθανό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodim Ιανουάριος 30, 2017 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2017 Έχω ένα φορητό να στο δώσω να δεις αν σου κάνει. Μάρκα κτλ δεν θυμάμαι.. Πρέπει να το βρω πρώτα στην αποθήκη! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 30, 2017 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά και την εμπιστοσύνη,αλλά δε μου αρέσει να δανείζομαι εργαλεία Δανείζω πολλές φορές αλλά φοβάμαι να δανειστώ μη πάθουν κάτι στα χέρια μου Είμαι στο τσακ να πάω να παρω αυτό απο Leroy αλλά είδα ότι στο Lidl Γαλλίας βγάλανε αυτό http://www.lidl.fr/fr/offres-513.htm?action=showDetail&id=48384 Και δε ξέρω αν πρέπει να περιμένω, αν θα το φέρουν εδώ ή όχι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιανουάριος 30, 2017 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2017 Σε μπελάδες μας βάζεις... Άντε να δούμε αν θα μας κάνει την τιμή κι εδώ το κομπρεσέρ-πορτατίφ. Η τιμή είναι μια χαρά, αν δεν έρθει με καπέλο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιανουάριος 30, 2017 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος karmen1983 έγραψε: Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά και την εμπιστοσύνη,αλλά δε μου αρέσει να δανείζομαι εργαλεία Δανείζω πολλές φορές αλλά φοβάμαι να δανειστώ μη πάθουν κάτι στα χέρια μου Είμαι στο τσακ να πάω να παρω αυτό απο Leroy αλλά είδα ότι στο Lidl Γαλλίας βγάλανε αυτό Compresseur portatif - Jeudi, 02/02 - LIDL France Και δε ξέρω αν πρέπει να περιμένω, αν θα το φέρουν εδώ ή όχι... Αγάπη αυτό δεν βλέπω να έχει ρυθμιστή πίεσης ! Οπότε δεν θα κάνει για όλες τις μικροδουλιές ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 30, 2017 Author #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2017 Καλα ξεπερασα το δίλημμα 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιανουάριος 30, 2017 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2017 Για βάλε κι ένα link . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 30, 2017 Author #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2017 Leroy δες ειμαι στο δρομο το εβαλε ο Λαμπης Μπαμπης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιανουάριος 30, 2017 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2017 117 λίρες στην Αμαζόνα ! ! ! https://www.amazon.co.uk/Portable-Air-Compressor-10-STANLEY/dp/B00GN89EQE Μια χαρά τιμή είναι τα 100€ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιανουάριος 30, 2017 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2017 πριν 4 ώρες, το μέλος Aris Teidis έγραψε: Δεν ξέρω αν μπορεί να ανεβάσει πίεση ικανή για ποδήλατο αλλά είναι πιθανό. Επειδή έχω φτιάξει μερικά τέτοια (από μικρά μέχρι μεγάλα . . . (το συγκεκριμένο είναι με δυο τριφασικά μοτέρ από A/C και καζάνι 80 λίτρων από υγραέριο ΤΑΞΙ ! ) Το πρόβλημα δεν είναι η χαμηλή πίεση, αλλά το να βάλεις τις σωστές προστασίες (ρυθμιστές και ασφαλιστικές βαλβίδες) για να μην σου ανοίξουν το καζάνι! Πάνε χαλαρά πολύ πιο πάνω από ότι οι κοινοί συμπιεστές και κυρίως, χωρίς θόρυβο, αν "πνίξεις" την είσοδο του αέρα σωστά δεν ακούς σχεδόν τίποτε! Αλλά έχουν άλλα προβλήματα (λάδι στον αέρα) που περιορίζει τη χρήση τους ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 30, 2017 Author #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2017 Λοιπόν ωραίος, εύκολος στην μεταφορά, μαζεμένος ΑΛΛΑ πολύ φασαρία ρε παιδάκι μου Θα κάνω δοκιμές και βλέπουμε. Μου είπαν ότι μπορώ να το επιστρέψω εφόσον δεν μου κάνει σε 14 μέρες αν θυμαμαι καλά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιανουάριος 30, 2017 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2017 Για πες πως τα πάει σαν καρφωτικο ,αν και εφόσον το τσεκάρεις ,πολυ καλη περίπτωση φαίνεταιΚαι σαν φυσητηρι [emoji14] Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 30, 2017 Author #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2017 Θα κάνω δοκιμές εννοείται και θα έχετε feedback απλά λίγο υπομονή 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Ιανουάριος 30, 2017 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2017 πριν 4 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Leroy δες ειμαι στο δρομο το εβαλε ο Λαμπης Μπαμπης https://www.leroymerlin.gr/gr/ergaleia/exoplismos-ergastiriou-mihanimata/aerosubiestes/aerosumpiestis-stanley-230v-me-doheio-horitikotitas-5l-62006231/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Ιανουάριος 30, 2017 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2017 5 hours ago, Seafalco said: Επειδή έχω φτιάξει μερικά τέτοια (από μικρά μέχρι μεγάλα . . . .... Αλλά έχουν άλλα προβλήματα (λάδι στον αέρα) που περιορίζει τη χρήση τους ! το οποιο με μια υδατοπαγιδα λυνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarhos Σεπτέμβριος 7, 2017 #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2017 (edited) Επαναφερω το θεμα γιατί ψαχνω και εγώ ενα. Ενα απο τα φορητα θα μπορει να αντέξει πιστολι βαφης (για να βαψω κουτι pc και κανένα προφυλακτήρα αυτοκινητου);; Ξερω οτι αερογραφο θα μπορει να τροφοδοτήσει με επαρκή πίεση. Μηπως καλύτερα θα ηταν να πάρω ενα μικρό με ροδάκια. Για παράδειγμα https://www.mandis.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=16541&category_id=269&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&ref=bestprice.gr&redirected=1&Itemid=29 Από θόρυβο τι κάνει λιγότερο από τους δυο τύπους;;; Ευχαριστώ πολύ Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 7, 2017 από filarhos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts