psyber Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2005 hi guys!εχω τη μητρική 865pe neo 2 της MSI.δε μπορώ να πώ ειναι πολύ καλή και σε γενικές γραμμές ειμαι ικανοποιημέμος.Ωστόσο το northbridge μου δίνει περίεργες θερμοκρασίες αν και εχω αλλάξει 2-3 ψύκτρες.μαλλον ο σένσορας ειναι προβληματικός. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα¨? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 το κουτί αερίζεται επαρκώς?τί εννοείς περίεργες? δώσε συγκεκριμένα...κολλήματα έχεις ή είναι φιλολογική η ανησυχία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάρτιος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Δεν ξερω γιατι αλλα μολις ειδα τον τιτλο ειχα μια σιγουρια οτι προκειται για MSI.Χτυπαει 50αρες το northbridge σου ε?? Κοινο προβλημα... Ομως there is no northbridge sensor!!!Οποτε μην πανικοβαλλεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάρτιος 26, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 οταν λεω περιεργες εννοω οτι οταν π.χ. η ψυκτρα ειναι συνδεδεμενη με το mobo μου δινει 60 c ενω οταν την ξεσυνδέω πεφτει στους 54 χωρις ομως να αυξήσω στροφές ή οτιδήποτε.aggelopas ειναι συχνό στις msi να ειναι χαλασμένος ο σενσορας του nb;ενας φίλος μου εχει το ιδιο chipset σε asus και βαραει και σαυτόν 60ρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάρτιος 26, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Αν κοιταξεις στο φορουμ της MSI ενα παληκαρι-μοντερατορ εκει εχει φτιαξει ενα οδηγο για τα ΝΕΟ 2 μομπος.Εκει λεει οτι δεν υπαρχει σενσορας.Και εκτος αυτου ολοι με αυτες της μητρικες το ιδιο προβλημα εχουν.Τωρα αυτο που λες που πεφτει η θερμοκρασια σου δεν μπορω να το εξηγησω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάρτιος 27, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 ok man !δεν ανησυχώ πλέον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 27, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Όπως είπαν και οι άλλοι, δεν υπάρχει σένσορας στο nb οπότε don't worry. Και εμένα στην αρχή τέτοια μου έβγαζε και σκεφτόμουν να πάρω μια swiftec των 50 όμως ανακάλυψα οτι δεν έχει σένσορα... Ένα bios update θα λύσει το πρόβλημα... Πρόβλημα... Τέσπα. Ενωώ οτι θα βγάλει το NB Temp από το bios και το core center... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.