akis_z80 Φεβρουάριος 1, 2017 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2017 @Lylankor ξαναέλεγξε πλς.. Εγώ μια χαρά μπήκα. Λάστιχα και βενζίνη είναι ανοιχτά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Φεβρουάριος 1, 2017 Author #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2017 Ναι τώρα OK, δουλεύουν και τα stats/lap times, τις άλλες φορές που δοκίμαζα έκανε time out η σελίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Φεβρουάριος 1, 2017 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2017 (edited) Μπήκα έκανα ενα γύρω. Υπερταχύτητες ζαλίστικα. Ακριβώς όπως τον ζήτησες. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 1, 2017 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Φεβρουάριος 2, 2017 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2017 Θέλω να μπω σήμερα αλλά έχω κάνει μόνο δυο γύρους. Ελπίζω να προλάβω μετά τις 20:00 να μπω να συνηθίσω το πυραυλάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Φεβρουάριος 2, 2017 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2017 Καλά κι εγώ καμία 30αριά γύρους σύνολο έχω κάνει κι αν. Και δεν την έχω ξανατρέξει την πίστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 2, 2017 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2017 παιδια ειναι ενταξει ο σερβερ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Φεβρουάριος 2, 2017 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2017 Ναι μια χαρά, λίγο οι συννεφιές και οι ομίχλες έλλειπαν χτες. Εντωμεταξύ τους πραγματικούς χρόνους τις πίστας τους έχουμε ρίξει κανά 10άρι δεύτερα ήδη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Φεβρουάριος 2, 2017 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2017 Πηγαίνει χαλαρά ο Μαξ, δεν πιέζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Φεβρουάριος 2, 2017 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2017 Θα μπω και εγώ στο race. Νομίζω ότι κάνοντας λίγο practice πριν τον αγώνα και με τον απαραίτητο σεβασμό στο καρούλι θα αποφύγουμε τα χειρότερα. Στόχος μου ο τερματισμός χωρίς στούκα ασχέτως ταχύτητας.. let's see Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Φεβρουάριος 2, 2017 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2017 SERVER ΕΤΟΙΜΟΣ PASSWORD: nofrost 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Φεβρουάριος 2, 2017 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2017 Απαπα, καταστράφηκα, δεν νοιώθω τα χέρια μου - το DD τιμόνι μου χτυπιόταν σαν δαιμονισμένο κομπρεσέρ Καλά ήταν, το δαμάσαμε το θηρίο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Φεβρουάριος 2, 2017 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2017 (edited) Μετα απο πολυ καιρο καταφερα να μπω λιγακι...δυστυχως η απραξια και η κουλαμαρα φανηκαν.... Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 2, 2017 από GeoF1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Φεβρουάριος 2, 2017 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2017 10 minutes ago, GeoF1 said: Μετα απο πολυ καιρο καταφερα να μπω λιγακι...δυστυχως η απραξια και η κουλαμαρα φανηκαν.... To καλό είναι ότι ξαναμπήκες! Οι φόρμουλες είναι πάρα πολύ απαιτητικές.. back to my mx5 cup τώρα να στανιάρω λίγο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Φεβρουάριος 2, 2017 Author #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2017 (edited) Πωωωω εντάξει σαν να είχα τρέξει endurance 2 ώρες ένιωθα στο τέλος χαχαχαχ! Γμτ ήθελε στον αγώνα λίγο πιο κότα στις εξόδους των στροφών και τέρμα γκάζι αφού ισιώσει τελείως, αλλιώς λίγα κέρδιζες πολλά έχανες Πάντως για throttle control και trail braking ήταν σχολείο. Πολλά μπράβο στον @akis_z80 για ταχύτητα και σταθερότητα! Ο μόνος που δεν το έσπασε.... Με το rift πρέπει να ήταν γαμάτη αίσθηση ειδικά το 1ο sector. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 2, 2017 από Lylankor 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Φεβρουάριος 3, 2017 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2017 Κρίμα ρε γαμώτο, δεν μπόρεσα να έρθω τελικά. Πήγε μέχρι αργά η δουλειά και γύρισα γύρω στις 10 και μετά ήμουν κομμάτια για οτιδήποτε... Πολύ διασκεδαστικό το αυτοκίνητο. Χαμηλώστε λίγο το FFB ρε σεις! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Φεβρουάριος 3, 2017 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2017 πριν 9 λεπτά, το μέλος konnos έγραψε: Κρίμα ρε γαμώτο, δεν μπόρεσα να έρθω τελικά. Πήγε μέχρι αργά η δουλειά και γύρισα γύρω στις 10 και μετά ήμουν κομμάτια για οτιδήποτε... Πολύ διασκεδαστικό το αυτοκίνητο. Χαμηλώστε λίγο το FFB ρε σεις! Έτσι τα λέμε, αλλά μας αρέσει ο ρεαλισμ.. μαζοχισμός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts