Lylankor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2017 (edited) TIME OF DAY: 12:00 WEATHER: Heavy fog (βάλτε το για αρχή και βλέπουμε...) AIR TEMP: 20°C GRIP: 98% στο practice, θα αυξάνεται με τους γνωστούς ρυθμούς... Tyre blankets: ON Setup: Default (εκτός από καύσιμο/τύπο ελαστικού) PRACTICE: 20:30 (75 λεπτά) QUALIFY: 15 λεπτά RACE: 22:00 (45 λεπτά) Πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 2 ρόδες μέσα στα όρια της πίστας (λευκές γραμμές)... καλή τύχη αν βγάλετε έστω και 1... Αν έχουμε επαφή με άλλον οδηγό με δική μας υπαιτιότητα, του παραχωρούμε σε ασφαλές σημείο τη θέση μας. Προσοχή όταν ξαναμπαίνουμε στην πίστα μετά από έξοδο. Κοιτάμε πρώτα πίσω μας και στο χάρτη. Κυρίως το χάρτη γιατί έχει ομίχλη ! Προσοχή όταν βγαίνουμε από τα pits! Κανόνες αγωνιστικής συμπεριφοράς + video Για καλύτερο spatial awareness προτείνεται το Helicorsa Application ή Crew Chief for Assetto Corsa Επιβάλλεται η χρήση DISCORD με Push to Talk Χρόνοι: http://managerdc8.rackservice.org:50410/lapstat Link για αυτοκίνητο: http://www.racedepartment.com/downloads/ferrari-643-1991-by-asr-formula.12727/ Τρέξανε λίγα άτομα πριν από λίγες μέρες τη πίστα αλλά πραγματικά η αίσθηση που δίνει με αυτό δεν υπάρχει, σκεφτόμουν και το Donington. Δώστε μια ευκαιρία στο αυτοκίνητο, οδηγήστε το καμιά 10ριά γύρους... πραγματικά από τα πιο fun μονοθέσια που έχω οδηγήσει σε sim (συγχωρέστε και το mod τη στιγμή που υπάρχουν τόσα που δεν έχουμε τρέξει ). Χάλασαν μόνο τον ήχο από τη v1.0 στη v2.0. Έβαλα default σετ γιατί είναι αρκετά χάος και από το πως έχουν πάει οι τελευταίοι αγώνες, και από εξάσκηση αυτών που τρέχουν και από συμμετοχές, πιστεύω θα μας αφήσει να το ευχαριστηθούμε περισσότερο. Εντομεταξύ ήμουν μεταξύ αυτού και ΑΕ86 η κάτι αντίστοιχο.. ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο αγώνας αυτός θα γίνει Πέμπτη! Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 27, 2017 από Lylankor 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Ιανουάριος 27, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2017 Φοβερη επιλογή. Βασικα αυτό θα εβαζα όταν ερχοταν η σειρα μου..Γιατι τα υπολοιπα είναι με πληρωμη!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Ιανουάριος 27, 2017 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2017 Αντε και κάτι που να στρίβει, έχουν πορωθεί όλοι με τα vintage και τρομάζω να σταυρώσω γύρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Ιανουάριος 27, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2017 (edited) Έκανα και ένα γύρο μπας και ψήσω κανένα παραπάνω να δοκιμάσει Ο ήχος χαλάει από το recording λίγο. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 27, 2017 από Lylankor 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 29, 2017 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2017 ^^ nice Για να βλέπουμε λαπς σιγά σιγά!!! To setup στον σέρβερ είναι fixed εκτός του fuel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Ιανουάριος 29, 2017 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2017 Δεν βλέπω τον server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιανουάριος 29, 2017 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2017 Δύσκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Ιανουάριος 29, 2017 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2017 Έχει μπει κανείς σας; Κάνω κάτι λάθος και δεν τον βλέπω; Ούτε το λινκ με τους χρόνους μπορώ να δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Ιανουάριος 29, 2017 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2017 (edited) Ουτέ εγώ τον βλέπω ψάχνοντας greek που δουλεύει πάντα. @akis_z80 αν είναι να το ξανακοιτάξεις δες μήπως είναι εύκολο να βάλεις και τον τύπο ελαστικού ελεύθερη επιλογή, όχι οτι έχει μεγάλη διαφορά, έτσι για να κάνουμε qual με τα qual που κρατάνε 3-4 γύρους Για αρχή αν υπερστρέφει εύκολα στις εξόδους μη βάζετε 2α, αφήστε 3η. Από εκεί και πέρα όλο το παιχνίδι παίζεται στον πολύ πιο γρήγορο ρυθμό και τα αντανακλαστικά που χρειάζονται γιατί το αυτοκίνητο πάει τρένο αλλά σου αφήνει και περιθόριο να το διορθώσεις με σωστές γρήγορες αντιδράσεις. Αυτό που μου αρέσει στη πίστα γενικά είναι οτι έχει ένα ρυθμό, δεν είναι ευθεία χαλαρά, μετά φρένα και στροφή, πάλι ευθεία χαλαρά, φρένα και 2 στροφές, ευθεία κλπ. Δλδ δεν αποτελείται από αποκομμένα κομάτια 1-2 στροφών με αδιάφορες παύσεις ανάμεσα όλη την ώρα. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 29, 2017 από Lylankor Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Ιανουάριος 29, 2017 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2017 τελικά τι τρεχουμε αυτό η clc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Ιανουάριος 29, 2017 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2017 CLC είναι την παραπέρα βδομάδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Ιανουάριος 29, 2017 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2017 πριν 5 λεπτά, το μέλος Lylankor έγραψε: CLC είναι την παραπέρα βδομάδα... Γιατί ρε παίδες? Θα πιάσουμε καλοκαίρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Ιανουάριος 30, 2017 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2017 Τελικά ο server υπάρχει ή θα κάνω κανα γύρο offline? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aKosmas Ιανουάριος 31, 2017 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2017 @konnos ΤΑ ΙΔΙΑ και εγω ούτε server βρισκω ούτε χρόνους ανοιγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Ιανουάριος 31, 2017 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2017 Κάνουμε offline μέχρι να το φτιάξει κάποιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 31, 2017 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2017 (edited) O server ήταν up την Κυριακή που δοκίμασα.. Θα κάνω restart. Restarted με ελεύθερη επιλογή ελαστικών. Παρακαλώ ελέγξτε Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 31, 2017 από akis_z80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Ιανουάριος 31, 2017 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2017 Εγώ πάλι δεν τον βλέπω και τα server stats είναι down... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Ιανουάριος 31, 2017 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2017 Να και λιγο live πως ειναι η πιστα...με μπαμπα και παιδι Verstappen!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Φεβρουάριος 1, 2017 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2017 1:22 με όλα default, θέλει μελέτη ακόμη η zanvoort, δεν την έχω ξανατρέξει, αλλά μου αρέσει πολύ μέχρι στιγμής. Μόνο αυτό το S μετά την πρώτη στροφή με μπερδεύει αρκετά ακόμη, πρέπει να θυμάμαι να φρενάρω πριν τη στροφή. Lylankor οδηγείς σα δαίμονας Φαντάζομαι τον lylankor να κάνει 1:18 χαλαρός , μουσική λαϊκή στο background και κομπολογάκι να κρέμεται στο χέρι μαζί με μπίρα. Grip fast έβαλα, αλλά μου δείχνει 97% στα pit. 98% δε γίνεται στο hotlap? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Φεβρουάριος 1, 2017 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2017 Θέλει να κάνεις edit ένα αρχείο για να ρυθμίσεις τα preset (opt, fast, green κλπ) ακριβώς όπως θέλεις. Τα default νομίζω έχουν και ένα random παράγοντα μέσα που το κάνει να παίζει +/-1%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts