drikoudis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2005 Γεια σε όλους... καταρχήν δεν ξέρω αν είμαι στη σωστή κατηγορία γι αυτό που θα σας ρωτήσω αλλά εάν δεν είμαι πιστεύω οι Admin θα με μετακινήσουν στην κατάλληλη. Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι ότι δέχομαι συνέχεια επίθεση από ένα Server με όνομα Lovesan και IP 62.74.2.221 (το οποίο το έλεγξα και είναι από Ελλάδα). Έχω το Zone Alarm αλλά δεν χαμπαρίαζει και πολύ, ευτυχώς έχω βάλει και το Kasperky που τσακώνει την επίθεση. Πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο αρχείο μέσα στο PC μου που με το που μπαίνω στο internet στέλνει το IP μου στον Lovesan και μου κάνει τις επιθέσεις. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο BLASTER γιατί έχω SP2 και τα Win μου είναι Updated. Ξέρετε τι μπορώ να κάνω για αποφύγω επιτέλους τις επιθέσεις? Ευχαριστώ Γιάννης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 λογικά έχει προσβληθεί ο άλλος από τον blaster και προσπαθεί να στον στείλει.δοκίμασε να μλοκάρεις όλο το outbound traffic ώστε να μη στείλεις τίποτα net,και δες αν πάλι σου επιτίθεται. η ip αυτού που σου στέλνει είναι σταθερή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drikoudis Μάρτιος 27, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Γειά σου Sotiri, η IP του είναι σταθέρη. Πως θα τα κόψω το outbound traffic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Μάρτιος 27, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Με κανα firewall Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Δεν είναι server είναι ένας καημένος που έχει μολυνθεί από σκουλίκι με το όνομα lovesan και ποροσπαθεί να τον μεταδώσει. Ιδού τα στοιχεία:inetnum: 62.74.0.0 - 62.74.9.255netname: PANAFON-DIALUP_WLANdescr: Panafonet ISP networkdescr: Athens, Greecedescr: Kifissos Dialupcountry: GRadmin-c: JK2092-RIPEtech-c: PNOC2-RIPEstatus: ASSIGNED PAnotify: ***@vodafone.net.grmnt-by: PANAFON-MNTchanged: ****************@vodafone.com 20040420source: RIPEΚάποιος με dialup είναι. Προφανώς τώρα δε πρέπει να σε ενοχλεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drikoudis Μάρτιος 27, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Ρε Motorhead που τα βρήκες όλα αυτά? Αυτό που με απασχολεί είναι ότι ενώ εγώ έχω δυναμικό IP πως με βρίσκει συνέχεια και μου κάνει τις επιθέσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 27, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Δεν βρίσκει εσένα, αυτά τα σκουλίκια βαράνε ip ranges, μέσα στις οποίες είναι και η δικιά σου. Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο είναι αυτό: http://www.dnsstuff.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Μάρτιος 27, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Ωραιο site αυτο :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 27, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 τα επιβεβαιώνω κι εγω τα στοιχέια του αστρολάβου αν συνεχίζει Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ip σε σένα προσωπικά, στείλε e-mail στο noc ή στο abuse της panafon να τον μαζέψουν. (μπορεί να μείνει για λίγο χωρίς νετ βέβαια....) πάντως ο loveson έχει ακριβώς αυτή τη συμπεριφορά σαν ιός. τα στοιχεία του whois: inetnum: 62.74.0.0 - 62.74.9.255 netname: PANAFON-DIALUP_WLAN descr: Panafonet ISP network descr: Athens, Greece descr: Kifissos Dialup country: GR admin-c: JK2092-RIPE tech-c: PNOC2-RIPE status: ASSIGNED PA notify: *****@vodafone.net.gr ( αστρολάβε με 3 * όλοι καταλάβαμε τι έγραφε ) mnt-by: PANAFON-MNT changed: *****@vodafone.com 20040420 source: RIPE Link to comment Share on other sites More sharing options...
drikoudis Μάρτιος 27, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 OK παίδες ευχαριστώ για τα info.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.