Jump to content



Προβλημα με καρτα γραφικων?


poko

Recommended Posts

Γεια σας,

 

Μετα από κρασάρισμα του υπολογιστή μου, αποφασισα να κανω reinstall τα windows (8.1) σε καινουριο ssd (850 evo) μιας και ο παλιός ειχε ετσι κι αλλιώς σχεδόν γεμισει.

Όταν όμως εγκαθιστω τους τελευταίους  drivers για την r9 290 που εχω, μου πεταει μαυρη οθονη και μενει εκει. Μετα από ρεσταρτ μου ζηταει να κανω αποκατασταση η οποια σβηνει τους

drivers μαζι με καποιες ενημερώσεις των windows, και ο υπολογιστης δουλευει παλι κανονικα, αλλα μαλλον με την ον μπορντ καρτα γραφικων.

Να πω εδώ ότι οι ανεμιστήρες της καρτας γυρίζουν και η οθονη ηταν παντα συνδεμενη στην καρτα και όχι στο motherboard.

 

Εχει κάποιο πρόβλημα η καρτα γραφικων ή είναι κατι άλλο?

 

Ευχαριστω για οποια βοηθεια.

Link to comment
Share on other sites

Επισης να πω οτι, τωρα το pc  δεν μπορει να τρεξει σωστα ουτε τo FM17 ή παρόμοιων απαιτήσεων παιχνιδια  . Παει πολυ αργα ενω δεν θα επρεπε αφου εχω ι7 4770 και 16G ραμ.

 

Βοηθεια στον ασχετο παιδιά!!!

Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, SirDiman said:

καρτα ειναι αλλα δοκιμασε την και σε αλλο pci slot

λοιπον το εκανα αλλα φοβαμε να περασω drivers γτ μαλλον θα χασω παλι ολες τις ρυθμισεις και αρχεια και ξανα μανα αποκατασταση τα win.

Υπαρχει καποιος τροπος να δω αν αλαξει τπτ πριν βαλω drivers?Στη διαχειριση συσκευων , στους προσαρμογεις οθονης βλεπω  την HD graphics 4600 και ενα "βασικο προσαρμογεα οθονης Microsoft"( τι ειναι αυτο? η καμμενη καρτα μηπως?)

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον αφου αλαξα σλοτ στην καρτα και χωρις να βαλω drivers, εξακολουθω να εχω 5 fps στο cs 1.6 και να ζορίζεται να προχωρησει ημερα στο FM17.

Αποσυνδέοντας ομως την καρτα και βάζοντας την οθονη στη μητρικη ολα δειχνουν φυσιολογικα.

Ξερει καποιος ενα παλαιότερο driver που να ειναι σταθερος με r9 290 και 8.1 ? Γτ κατι μου λεει οτι  φταινε οι drivers σε συνδιασμο με τα 8.1.

Το οτι ο υπολογιστης δουλευει, εστω και αν σερνεται, με την οθονη συνδεμενη στην καρτα και τους ανεμιστηρες της να γυριζουν, τι μπορει να  

σημαινει? 

Ευχαριστω

 

Έγινε επεξεργασία από poko
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.