etien4 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2017 Παίδες δεν ήξερα που να το γράψω,εάν είναι σε λάθος μέρος ας το μεταφέρουν οι admins,αλλά έχω ένα μικρό θεματάκι! Είχα βάλει καταλάθος να κάνει schedule backup το Acronis με αποτέλεσμα να μου γεμίσει 600gb back up από τον C: σε άλλο σκληρό δίσκο!Υπάρχει θέμα εάν τα σβήσω και πως? Θέλω να κρατήσω μόνο το αρχικό της εγκατάστασης!Σας έβαλα και ένα screenshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
etien4 Ιανουάριος 28, 2017 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2017 κανένας παιδιά?Απλά να τα σβήσω manual ή κάπως μέσα από το Acronis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 28, 2017 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2017 18 minutes ago, etien4 said: κανένας παιδιά?Απλά να τα σβήσω manual ή κάπως μέσα από το Acronis! Επειδή λογικά έχεις βάλει incremental backups καλό θα είναι να γίνει μέσα από το Acronis και όχι χύμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
etien4 Ιανουάριος 28, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2017 Επειδή λογικά έχεις βάλει incremental backups καλό θα είναι να γίνει μέσα από το Acronis και όχι χύμα. Θέλω να κρατήσω μόνο το αρχικό. Λογικά είναι το full έτσι; Πως το κάνω μέσα από το πρόγραμμα γτ δεν το βρήκα... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts