Stelios F. Φεβρουάριος 6, 2017 Author #141 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 Μόνο 19 άτομα έχουν συμπληρώσει το FORM. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc8l3-1vkylug_i1R9QRAy8FDhxO6ebbU0wGchFA8RPnb7K5Q/viewform?c=0&w=1 Πλιζ ντού ιτ ασάπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Φεβρουάριος 6, 2017 #142 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 Ποστάρω σε ένα ζιπάκι όλα νοικοκυρεμένα το app για το pit entry κ τα αρχειάκια για περισσότερα pit stalls στις κουνόπιστες. https://app.box.com/s/xpkg33f2y9q4ha1l77zzt7087ovk48a0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 6, 2017 #143 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 πριν 44 λεπτά, το μέλος sosna έγραψε: Ποστάρω σε ένα ζιπάκι όλα νοικοκυρεμένα το app για το pit entry κ τα αρχειάκια για περισσότερα pit stalls στις κουνόπιστες. https://app.box.com/s/xpkg33f2y9q4ha1l77zzt7087ovk48a0 Νάσο τί κάνει το app που έχεις? Πρέπει να το βάλουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Φεβρουάριος 6, 2017 #144 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 30 minutes ago, liakjim said: Νάσο τί κάνει το app που έχεις? Πρέπει να το βάλουμε? To app σου δείχνει με πόσα χολιόμετρα είσαι και ανάλογα σου λέει να κόψεις, ώστε τη στιγμή που θα περάσεις την άσπρη γραμμή να είσαι με τα χιλιόμετρα που πρέπει (αν είναι αυτό δηλαδή και δε κάνω λάθος ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Φεβρουάριος 6, 2017 #145 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 Τι φλωριες είναι αυτές ρε? Και απαιτούμε από τον κάθε developer περισσότερο ρεαλισμό.. Ακούς εκεί,app να σου λέει να κόψεις για να πάρεις τη στροφή. Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Φεβρουάριος 7, 2017 #146 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 4 hours ago, liakjim said: Νάσο τί κάνει το app που έχεις? Πρέπει να το βάλουμε? Δημήτρη aka ''understeer lover'' όπως είπε κ ο Γιώργος ''This app gives you input to whether or not you broke the speedlimit, as well as your pit stop delta time.'' Στο τέλος της σελίδας https://www.reddit.com/r/ACRL/wiki/required_content Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 7, 2017 #147 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 Το παιχνίδι κόβει μόνο του. Άρα?Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Φεβρουάριος 7, 2017 #148 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 Το παιχνίδι σε κόβει αφότου περάσεις τη γραμμή!!! Εμείς δε το θέλουμε αυτό γιατί εσύ μπορείς να μπεις με 200kp/h στα pit, και μετά σιγά σιγά να σε κατεβάσει στα 80. Εμείς θέλουμε από τη στιγμή που περνάς τη γραμμή του pitlane να είσαι με 80 ή όσο είναι το pit speed limit (να μην επεμβαίνει το παιχνίδι δηλαδή για να σου μειώση τη ταχύτητα). Το app έχει μία delta μπαρούλα η οποία σου δείχνει αν η ταχύτητα που έχεις εκείνη τη στιγμή είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη από το speed limit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 7, 2017 #149 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 Καταρχάς IIRC , το παιχνίδι σε κόβει με το που μπεις όχι στα πιτς, αλλά πολύ πιο πριν στην είσοδο της εξόδου.Αν ισχύει αυτό, περιττό το app.Επαναλάβω λοιπόν : είναι υποχρεωτική η χρήση?Αν ναι, πώς εξασφαλίζεται ότι το έχουν όλοι?Στην τελική αφού σε όλους ισχύει το ίδιο όπως είναι στο παιχνίδι, τί μας ενοχλεί με πόσα θα μπει κάποιος?Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 7, 2017 #150 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 @Stelios F. σχετικό με το cup: Μέχρι πότε θα δείτε αν θα συμπεριληφθεί το πορσικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Φεβρουάριος 7, 2017 #151 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 5 hours ago, liakjim said: Καταρχάς IIRC , το παιχνίδι σε κόβει με το που μπεις όχι στα πιτς, αλλά πολύ πιο πριν στην είσοδο της εξόδου. Αν ισχύει αυτό, περιττό το app. Επαναλάβω λοιπόν : είναι υποχρεωτική η χρήση? Αν ναι, πώς εξασφαλίζεται ότι το έχουν όλοι? Στην τελική αφού σε όλους ισχύει το ίδιο όπως είναι στο παιχνίδι, τί μας ενοχλεί με πόσα θα μπει κάποιος? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάνεις λάθος οπότε μην αμφισβητείς κάτι που δεν ξέρεις,γιατί έτσι θα μπερδέψεις κ τους υπόλοιπους.Το αππ βγήκε κ χρησιμοποιείται για κάποιο λόγο. δες από το 1.15 κ μετά. Το παιχνίδι σε κόβει αλλά αφού έχει περάσει τη γραμμή έχει 120+km.Άρα έχει +40km παραπάνω. Αν κ αυτό το βίντεο δεν σε πείσει τότε απλά μην το βάλεις με οτι αυτό συνεπάγεται από άποψη ποινών. Παρακαλώ όμως όλους τους συμμετέχοντες να το έχουν μαζί κ με τα περισσότερα πίτ στολς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Φεβρουάριος 7, 2017 #152 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 Ναι αλλα ισχυει για ολους!!!!!!!!!!!! Εγω το θεωρω περιττο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 7, 2017 #153 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 Κάνεις λάθος οπότε μην αμφισβητείς κάτι που δεν ξέρεις,γιατί έτσι θα μπερδέψεις κ τους υπόλοιπους.Το αππ βγήκε κ χρησιμοποιείται για κάποιο λόγο. δες από το 1.15 κ μετά. Το παιχνίδι σε κόβει αλλά αφού έχει περάσει τη γραμμή έχει 120+km.Άρα έχει +40km παραπάνω. Αν κ αυτό το βίντεο δεν σε πείσει τότε απλά μην το βάλεις με οτι αυτό συνεπάγεται από άποψη ποινών. Παρακαλώ όμως όλους τους συμμετέχοντες να το έχουν μαζί κ με τα περισσότερα πίτ στολς.Ναι το είδα . Έκανα λάθος.Είδα και τον κανόνα των παιδιών.Thanks.Γιώργο έτσι θέλουν τα παιδιά. Αφού συμμετέχουμε πάμε με τους κανόνες.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Φεβρουάριος 7, 2017 #154 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 Εγώ θα έλεγα να μείνει ως έχει και να πρέπει μανουαλ να ρίξεις τα χλμ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Φεβρουάριος 7, 2017 #155 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 (edited) 1 hour ago, wargasm said: Ναι αλλα ισχυει για ολους!!!!!!!!!!!! Εγω το θεωρω περιττο. οι διοργανωτές είπαν οτι πρέπει να φρενάρουμε πριν την είσοδο κ άρα όταν κάποιος δεν το κάνει θα λάβει ποινή.Αν θες μπες με όσα. όταν κάτι είναι παράνομο αλλά γίνεται από όλους σταματά να γίνεται παράνομο? θεωρείς παράλογο να φρενάρουμε πριν την είσοδο των πίτς,μιας κ στην πραγματικότητα γίνεται κ όπως ελέχθη προσπαθούμε ''κ καλά'' να την προσομοιώσουμε? πραγματικά δεν βλέπω το λόγο που γράφω... τι σας ενοχλεί στην όλη διαδικασία δεν καταλαβαίνω? Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 7, 2017 από sosna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Φεβρουάριος 7, 2017 #156 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 (edited) Είναι απλά τα πράγματα: 1ο και σημαντικότερο ίσως: ΔΕΝ είναι το ίδιο για όλους, γιατί αυτός που θα έχει το 1ο/2ο box πιθανώς δε θα μπορεί να μπεί στο pit lane με 300 όπως όλοι οι άλλοι και θα χάνει χρόνο (σε κάποιες πίστες τουλάχιστον). 2ον: Είναι αρκετά μη ρεαλιστικός ο τρόπος που είναι υλοποιημένο οπότε ας κάνουμε το σωστό. Όχι τπτ άλλο αλλά καμία φορά φρενάρει και όπως νάναι. αλλά 3ον: Ναι με ενοχλεί λίγο η υλοποίηση γιατί δεν έχω manual το limiter και το να μπαίνω με 200 έδινε μια περίεργη αίσθηση ικανοποίησης χαχαχ (αφού δεν μπορώ να το κάνω κανονικά ας τα ισοπεδώσω όλα δλδ λολ) Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 7, 2017 από Lylankor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 7, 2017 #157 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 Νάσο, το όριο σε όλες τις πίστες είναι 80?Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 7, 2017 Author #158 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 Νομιζω ειμασταν ξεκαθαροι, κοβουμε ΠΡΙΝ περασουμε τη γραμμη των πιτζ. Δεν σας ζήτησε κανεις να βαλετε κανένα app, δεν ανέφερα τπτ τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 7, 2017 Author #159 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 Και επειδή σας κόβω να αρχίσετε να ρωτάτε που αρχίζουν τα limits σε κάθε track και τι limit έχει το καθένα, η απάντηση είναι απλή.... μπείτε στο track και ανακαλύψτε το 6 hours ago, liakjim said: @Stelios F. σχετικό με το cup: Μέχρι πότε θα δείτε αν θα συμπεριληφθεί το πορσικο? Θα περιμένουμε μέχρι και τις 15 περίπου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Φεβρουάριος 8, 2017 #160 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2017 9 hours ago, liakjim said: Νάσο, το όριο σε όλες τις πίστες είναι 80? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξέρω Δημήτρη,υποθέτω πως ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts