Stelios F. Φεβρουάριος 3, 2017 Author #101 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2017 (edited) Παρακαλούνται οι παρακάτω κύριοι να πάρουν στα χέρια τους το WAMTA και να σβήσουν την μια επιλογή από το poll. http://doodle.com/poll/6dat4ipfp9mb9ime#table Θα ήθελα να αρχίσω τις ετοιμασίες, ballast, rule changes και ότι άλλο χρειαστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερο. Το poll θα "κλειδώσει" την Κυριακή, ότι αλλαγές θέλετε κάντε τις μέχρι το Σάβατο το βράδυ για να είσαστε σίγουροι. @aKosmas @khr1s @Georgiadis Giorgos @Thodoris1884 Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2017 από Stelios F. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Φεβρουάριος 3, 2017 #102 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2017 6 άτομα που έχουν απο 2 επιλογές τσεκαρισμένες βλέπω εγώ Στέλιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 3, 2017 Author #103 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2017 1 hour ago, Oxide Burnedbrain said: 6 άτομα που έχουν απο 2 επιλογές τσεκαρισμένες βλέπω εγώ Στέλιο. Τα oldies δεν μας επηρρεάζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Φεβρουάριος 3, 2017 #104 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2017 Δε θυμόμουν καν πως είχα βάλει 2 επιλογές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Φεβρουάριος 3, 2017 #105 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2017 Ρε γμτ το χθεσινο κομπο μου ξυπνησε το....συναισθημα να θελω να δηλωσω αλλα ξερω οτι θα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα..Και δε θελω να κρεμασω τιμ μειτς....δεν ξερω... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Φεβρουάριος 3, 2017 #106 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2017 Μπες να γινουμε 27. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 4, 2017 Author #107 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2017 (edited) Ναι, καλό θα ήταν να γινόμασταν 27... Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 4, 2017 από Stelios F. Link to comment Share on other sites More sharing options...
khr1s Φεβρουάριος 4, 2017 #108 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2017 (edited) On 3/2/2017 at 6:00 PM, Stelios F. said: Παρακαλούνται οι παρακάτω κύριοι να πάρουν στα χέρια τους το WAMTA και να σβήσουν την μια επιλογή από το poll. Doodle: Δήλωση συμμετοχής WAMTA 2 Θα ήθελα να αρχίσω τις ετοιμασίες, ballast, rule changes και ότι άλλο χρειαστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερο. Το poll θα "κλειδώσει" την Κυριακή, ότι αλλαγές θέλετε κάντε τις μέχρι το Σάβατο το βράδυ για να είσαστε σίγουροι. @aKosmas @khr1s @Georgiadis Giorgos @Thodoris1884 Παιδια λόγω ελειψης χρόνου δεν προλαβαίνω να πάρω μέρος στο CUP! Θα συμμετέχω σε Greek Gatherings όποτε προλαβαίνω όμως δεν θα χαθουμε Edit: Δεν μαμιεται γραψτε ακυρο! I am in, θα λείπω στον πρώτο αγώνα μόνο. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 4, 2017 από khr1s 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Φεβρουάριος 4, 2017 #109 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2017 (edited) On 03/02/2017 at 7:03 PM, GeoF1 said: Ρε γμτ το χθεσινο κομπο μου ξυπνησε το....συναισθημα να θελω να δηλωσω αλλα ξερω οτι θα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα..Και δε θελω να κρεμασω τιμ μειτς....δεν ξερω... Λοιπόν, μπές και εσύ και ψήφισε για να σπάσεις και την ισοβαθμία (έλεος το βλέπω 2 μέρες να πάει μια από τη μια, μια από την άλλη!). Στο κάτω κάτω πιο κρεμασμένη θα είναι η ομάδα που θα έχει 2 οδηγούς οπότε όσους καταφέρεις να τρέξεις καλά θα είναι. Επίσης, καθώς όλοι θα χάσουμε κάποιον αγώνα... να βγάλουμε από τη τελική βαθμολογία το χειρότερο αποτέλεσμα κάθε οδηγού (είτε είναι DNS είτε η χειρότερη θέση για κάποιον που τους έτρεξε όλους)? @Stelios F. @akis_z80 Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 4, 2017 από Lylankor 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Φεβρουάριος 4, 2017 #110 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2017 Ψηφισα κατηγορια... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 5, 2017 Author #111 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2017 Το πρωί που θα ξυπνήσω να το έχετε γυρίσει στα σύγχρονα... ακούτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 5, 2017 #112 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2017 Τελικά το γυρίσαμε σε...φτερού. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 5, 2017 Author #113 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2017 (edited) Τίποτα δεν έχει τελιώσει ακόμα, ελπίζω πως ο κόσμος θα καταλάβει πως τα σύγχρονα θα είναι πιο συναρπαστικά και θα αλλάξουν γνώμη Ίσως αυτό το MX5 να πήγαινε στα σύγχρονα και να είμασταν ομάδες των 4... μμμμμ !! Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 5, 2017 από Stelios F. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 5, 2017 #114 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2017 Τα σύγχρονα ίσως είναι πιο συναρπαστικά όταν τρέχεις μόνος.Σε full grid όμως , έχω την αίσθηση πως θα είναι ωρολογιακή βόμβα. Για αυτό και η ψήφος μου.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌσο για τα άτομα Στέλιο, η μέχρι πρότινος εμπειρία, έχει δείξει μη πω, αποδείξει, ότι δεν πρέπει να βασιζόμαστε στις ψήφους. Θα μου έκανε εντύπωση αν μαζευόμασταν στην πράξη πάνω από 18 άτομα. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 5, 2017 Author #115 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2017 16 minutes ago, liakjim said: Τα σύγχρονα ίσως είναι πιο συναρπαστικά όταν τρέχεις μόνος. Σε full grid όμως , έχω την αίσθηση πως θα είναι ωρολογιακή βόμβα. Για αυτό και η ψήφος μου. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όσο για τα άτομα Στέλιο, η μέχρι πρότινος εμπειρία, έχει δείξει μη πω, αποδείξει, ότι δεν πρέπει να βασιζόμαστε στις ψήφους. Θα μου έκανε εντύπωση αν μαζευόμασταν στην πράξη πάνω από 18 άτομα. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 5, 2017 Author #116 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2017 Βλέπω κάποιοι λογικευτίκανε. To poll έκλεισε και πάμε με τα σύγχρονα race cars. http://doodle.com/poll/6dat4ipfp9mb9ime#table Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό : https://goo.gl/forms/Z6nzTIhg28dAOIWz2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 5, 2017 #117 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2017 Μποοοοουυυυυυ Ο Mr Rous ποιος είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 5, 2017 Author #118 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2017 Δεν ξέρω, ρώτησα όταν τον πρωτοείδα αλλά δεν απάντησε κανείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 5, 2017 #119 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2017 Ναι αν είναι βάζω και εγώ 1-2 με Mr Brouz και αλλάζει το αποτέλεσμα... ας το πάρει η ευχή να τελειώνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 5, 2017 Author #120 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2017 Βρίσκεται εκεί εδώ και μια εβδομάδα, τι να σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts