Dimitris Pappas Φεβρουάριος 14, 2017 #181 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2017 (edited) Πραγματι οι γρηγοροτεροι οδηγοι μαλλον της παγκοσμιας κοινοτητας του AC ειναι εδω! Ας το ευχαριστηθουμε λοιπον!!!!(και ας μαθουμε οι ...πιο αργοι απο τους γρηγορους) Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 14, 2017 από Dimitris Pappas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Φεβρουάριος 14, 2017 #182 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος Dimitris Pappas έγραψε: Πραγματι οι γρηγοροτεροι οδηγοι μαλλον της παγκοσμιας κοινοτητας του AC ειναι εδω! Ας το ευχαριστηθουμε λοιπον!!!!(και ας μαθουμε οι ...πιο αργοι απο τους γρηγορους) Λείπει ο @GoMaR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Φεβρουάριος 14, 2017 #183 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2017 (edited) Όπως είπα κ στο discord κ ματαλέω κ δω η ταχύτητα δεν έχει απολύτως ουδεμία σχέση με το racecraft.Οι αγώνες που τρέχαμε μέχρι τώρα ήταν καθαρά χότλαπ φύσης,μιας κ είχαν μια κλάση κ έπρεπε να πιέσεις, πολλές φορές όντας μόνος χωρίς άλλα αυτοκίνητα γύρω σου.Θα μου πεις κ τώρα πρέπει να πιέσεις αλλά το κύριο είναι η διαχείριση της κίνησης. Σε αγώνες όπως αυτοί που επίκειται να τρέξουμε κύριο ρόλο παίζει η ανάλυση του real time app κ η διαχείρηση πόρων -λάστιχα kers κίνηση-. Αυτά βέβαια τα γράφω εκ του ασφαλούς γιατί μόνο μια μέρα στο κέντρο της Θεσ/νίκης με μηχανάκι θα καταλάβει κανείς τι εννοώ.Μάτια ανοιχτά κ o θεός βοηθός.Με το ποδήλατο όταν βγαίνω δε είναι τρις χειρότερα γιατί σου λείπει η ενεργητική ασφάλεια. Αν έχετε όρεξη δείτε αυτό http://www.imdb.com/title/tt1547234/ Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 14, 2017 από sosna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 14, 2017 Author #184 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2017 (edited) Ρίξτε μια ματιά πως δουλεύει το timed race... πηγαίντε στο 21:20 Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 14, 2017 από Stelios F. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 15, 2017 #185 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2017 Άλλαξε τίποτα το update στα αυτοκίνητα του cup?Στέλιο άρα την RSR την ξεχνάμε.Μήπως πρέπει να ενημερώσετε για τυχόν ballast? Η Κυριακή είναι κοντά. Υ.Γ. Να δω Παρασκευή τί θα κάνω. Να δοκιμάσω το νέο content ή να βρω πως στο δι*ολο ο λυλα πατάει δύο φορές το κερς σε έναν γύρο? Στα τεστ μου έδινε ή στο ένα ή στο άλλο...Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Φεβρουάριος 15, 2017 #186 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2017 (edited) πριν 10 λεπτά, το μέλος liakjim έγραψε: να βρω πως στο δι*ολο ο λυλα πατάει δύο φορές το κερς σε έναν γύρο Κοντές σχέσεις + charging Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 15, 2017 από panosdimp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Φεβρουάριος 15, 2017 #187 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2017 (edited) 1 hour ago, liakjim said: Υ.Γ. Να δω Παρασκευή τί θα κάνω. Να δοκιμάσω το νέο content ή να βρω πως στο δι*ολο ο λυλα πατάει δύο φορές το κερς σε έναν γύρο? Στα τεστ μου έδινε ή στο ένα ή στο άλλο... Θα ανοίξω λοιπόν (τα περισσότερα) χαρτιά μου . Χθές έκανα το γύρο αλλά έχει 2 cuts γιατί το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου αλλά δεν ήταν προτεραιότητα, το 1ο είναι εκεί που κόβω εσωτερικά πάνω στο κερμπ, χάνω λίγο χρόνο (πηδάει λίγο, TC, turbo, κλπ κλπ), το 2ο είναι στην έξοδο της καταραμένης της στροφής με την ανάποδη κλήση πριν τη πίσω ευθεία, εκεί κερδίζω λίγο. Στην Eau Rouge και σε άλλα 2 σημεία που είναι οριακά, δεν ειναι cuts . Πως κατάφερε και μπήκε έτσι στη στροφή μετά το 1:10, μη με ρωτήσετε . Άλλο 0.5 έχει σχετικά εύκολα και με αυτή τη χρήση του boost.. (100% grip) edit: εντομεταξύ, στο replay από TV camera έβλεπα οτι φρενάρω όλη την ώρα πάνω στις άσπρες γραμμές, ισχύει οτι στη πραγματικότητα σε πολλές πίστες γλιστράνε περισσότερο οι γραμμές? Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 15, 2017 από Lylankor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 15, 2017 Author #188 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2017 (edited) Ο Server έχει γίνει restart και τώρα είσαστε σχεδόν όλοι pre-booked. Δεν χρειάζεται password για να μπείτε. Όποιος δεν μπορεί να μπεί, pm εμένα ή τον Άκη. Μόνο η ομάδα των @Lazy Dog @Nikolas Sar Drs & @4WNikos δεν έχει δηλώσει αμάξι και όνομα ακόμη. Δοκιμάστε να μπείτε έστω μια φορά πριν την ημέρα του αγώνα. Τα skins δεν έχουν γίνει assign ακόμη γιατί αναμένουμε 1 ακόμη. Η μπίλια για το track για αυτή την εβδομάδα έκατσε στην SPA. Θα γίνει ξεχωριστό thread για το Race #1. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 15, 2017 από Stelios F. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Φεβρουάριος 15, 2017 #189 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2017 Στην SPA? Στημένο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 15, 2017 Author #190 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2017 2 minutes ago, Oxide Burnedbrain said: Στην SPA? Στημένο! Από τον Θεό... για να μας βοηθήσει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Φεβρουάριος 15, 2017 #191 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2017 @akis_z80 @Stelios F. Παραθέτω τα skins για το Team #8. Είναι σε 4k αλλά και 2k ανάλυση για πιο αδύναμα συστήματα και λόγο πλήθους συμμετεχόντων. Download link 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Φεβρουάριος 15, 2017 #192 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2017 Σωτηρη δεν μου ειπες να σου στειλω το σχεδιο και το φοντο για τα νουμερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Φεβρουάριος 15, 2017 #193 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος Lylankor έγραψε: γλιστράνε περισσότερο οι γραμμές? από την εμπειρία μου (Ελλάδα μόνο + Καρτ) καθόλου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 15, 2017 Author #194 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2017 Γλιστράνε στη βροχή μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Φεβρουάριος 15, 2017 #195 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2017 πριν 31 λεπτά, το μέλος PolomanGR έγραψε: Σωτηρη δεν μου ειπες να σου στειλω το σχεδιο και το φοντο για τα νουμερο. Δεν στο είπα, βλακεία. Έφτιαξα ένα που έμοιαζε με αυτό που είχες κάνει. Ελπίζω να μην το άλλαξες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 15, 2017 Author #196 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2017 (edited) 2 hours ago, Stelios F. said: DELETE Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 15, 2017 από Stelios F. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 16, 2017 #197 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2017 Βρήκα ένα ποστ του Αριστοτέλη για τα modes της 919 :"The Low setting uses less battery, especially on higher speeds/gearsThe High setting uses more battery in higher speeds/gearsThe Preserve from Aggressive setting, changes how torque is transferred to the front wheels, depending on their slip and thus using more or less battery and heating/wearing more or less the front tyres. Obviously the aggressive setting will give faster lap times but put the front tyres in more stress as well as consume more battery/energy per lap.Keep in mind that LMP1 drivers use as low a setting as possible and manually boost the ERS with the button in order to overtake slower cars or defend their position"Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Φεβρουάριος 16, 2017 #198 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2017 @Stelios F.@liakjim Τελικα εκανα και αλλα κιν,και αφου θελει και ο λιακ,στον δευτερο αγωνα ας περαστουν και αυτα. Επισης,αν καποια αλλη ομαδα θελει,επειδη εχω ορεξη,ας μου πει,αλλα θελω πακετο χρωματα και χορηγους (οσο περισσοτεροι τοσο το καλυτερο),του MrRous,που μου τα εστειλε ολα,το εβγαλα σε 30 λεπτα. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Φεβρουάριος 17, 2017 #199 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2017 Μπορεί κάποιος να κάνει τον κόπο να μαζέψει (μαζεύει) κάπου για download όλα τα skins, όπως τα είχε ο thazio; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Φεβρουάριος 17, 2017 #200 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2017 πριν 23 λεπτά, το μέλος Aris Teidis έγραψε: Μπορεί κάποιος να κάνει τον κόπο να μαζέψει (μαζεύει) κάπου για download όλα τα skins, όπως τα είχε ο thazio; Αϊ γειά σου. Το ίδιο μπήκα να γράψω... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts