PolomanGR Φεβρουάριος 5, 2017 #121 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2017 Δεν ειδα την ερωτηση πιο νωρίς. Mr Rous ειναι φιλος δικός μου,εχει τρεξει μερικές φορες μαζί μας με το όνομα azrael (νομιζω πολλοι δεν τον συμπαθήσατε λογο αγωνιστικής απειρίας ) Εχει και εδώ account. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 5, 2017 #122 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2017 Δεν ειδα την ερωτηση πιο νωρίς. Mr Rous ειναι φιλος δικός μου,εχει τρεξει μερικές φορες μαζί μας με το όνομα azrael (νομιζω πολλοι δεν τον συμπαθήσατε λογο αγωνιστικής απειρίας [emoji14] ) Εχει και εδώ account.Ωραία , άρα υπάρχει. [emoji4] Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 5, 2017 Author #123 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2017 1 hour ago, PolomanGR said: Δεν ειδα την ερωτηση πιο νωρίς. Mr Rous ειναι φιλος δικός μου,εχει τρεξει μερικές φορες μαζί μας με το όνομα azrael (νομιζω πολλοι δεν τον συμπαθήσατε λογο αγωνιστικής απειρίας ) Εχει και εδώ account. Να κρατάει το αμάξι μέσα στο black stuff μπορεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Φεβρουάριος 5, 2017 #124 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2017 Άντε άντε να ξεκινήσουμε να γουσταρουμε!!! Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Φεβρουάριος 5, 2017 #125 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2017 (edited) Λεω να δοκιμάσω κατι "σοβαρό" αυτην την φορα. @thazio Εκλεψα το nametag,ελπιζω να μην έχεις θέμα. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 5, 2017 από PolomanGR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khr1s Φεβρουάριος 6, 2017 #126 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 Μπορει κάποιος να πεί ποια Car Packs χρειάζονται πέρα απο τα dreampack? Εχω μονο το Porsche με την Cayman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferrarimanos Φεβρουάριος 6, 2017 #127 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 Παιδια τελικα θα κανουμε την συναντιση στις 7 του μηνα στο Discord που αναφερθεικε πιο πριν? γτ εχω αποριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Φεβρουάριος 6, 2017 #128 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 1 hour ago, khr1s said: Μπορει κάποιος να πεί ποια Car Packs χρειάζονται πέρα απο τα dreampack? Εχω μονο το Porsche με την Cayman. Red Pack (για το Maserati),Porsche pack 1 (για το clubsport gt4), Porsche pack 3 (για την 919). Αυτά είναι νομίζω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4WNikos Φεβρουάριος 6, 2017 #129 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 Καλησπέρα. Άργησα να δηλώσω συμμετοχή στο event. Προλαβαίνω ή το έχασα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 6, 2017 #130 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 Καλησπέρα. Άργησα να δηλώσω συμμετοχή στο event. Προλαβαίνω ή το έχασα;Προλαβαίνεις να ψηφίσεις φτερου χαχαχαχαχαΣτάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4WNikos Φεβρουάριος 6, 2017 #131 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 (edited) 4 minutes ago, liakjim said: Προλαβαίνεις να ψηφίσεις φτερου χαχαχαχαχα Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φτερού θέλω. Θα είμαι με το Vive και δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί, οπότε λέω να διαλέξω κάτι απλό. Edited: Τα βρήκα και δήλωσα συμμετοχή. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 6, 2017 από 4WNikos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 6, 2017 #132 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 Φτερού θέλω. Θα είμαι με το Vive και δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί, οπότε λέω να διαλέξω κάτι απλό. Στον link συμμετοχής στο αρχικό post δε μου επιτρέπει να συμμετέχω. Έχει παρέλθει ο χρόνος της ψήφου.Αστειεύτηκα για την κατηγορία ( αν διαβάσεις πιο πάνω θα καταλάβεις με το ντέρμπι που είχαμε κάθε μέρα).Περίμενε επίσημη απάντηση από Στέλιο ή Άκη.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Φεβρουάριος 6, 2017 #133 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 Σας θέλω φρόνιμους Ε!! Μην αρχίσετε VR wars, "το oculus είναι καλύτερο, όχι το Vive είναι!!" και τέτοια. Και προς θεού μη βγάλετε skin με oculus και vive Link to comment Share on other sites More sharing options...
4WNikos Φεβρουάριος 6, 2017 #134 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 4 minutes ago, Georgiadis Giorgos said: Σας θέλω φρόνιμους Ε!! Μην αρχίσετε VR wars, "το oculus είναι καλύτερο, όχι το Vive είναι!!" και τέτοια. Και προς θεού μη βγάλετε skin με oculus και vive το PSVR είναι το καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Φεβρουάριος 6, 2017 #135 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 (edited) Το ενα ετοιμο,εχω το psd,αναλογα ποιος θα οδηγησει τι,να αφαιρεσω οπου χρειαστει το ονομα Και μια προσθήκη της τελευταίας στιγμής Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 6, 2017 από PolomanGR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 6, 2017 Author #136 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 (edited) 4 hours ago, ferrarimanos said: Παιδια τελικα θα κανουμε την συναντιση στις 7 του μηνα στο Discord που αναφερθεικε πιο πριν? γτ εχω αποριες Θα γίνει η συνάντηση στο Discord αύριο στις 9 το βράδυ, δεν είναι υποχρεωτικό να έρθετε αλλά θα είναι καλή ευκαιρία να απαντηθούν ερωτήματα on-the-fly. Θα κάνω και ξεχωριστό thread. 3 hours ago, 4WNikos said: Καλησπέρα. Άργησα να δηλώσω συμμετοχή στο event. Προλαβαίνω ή το έχασα; Δεν πρόλαβες. Χωρίς να το έχω συζητήσει με τον Άκη, στα threads του κάθε race που θα φτιάχνουμε μπορείς να δηλώνεις πως είσαι διαθέσιμος να συμπληρώσεις κάποιον που δεν μπορεί να τρέξει εκείνη τη μέρα. Από εκεί και πέρα είναι θέμα της κάθε ομάδας να σε πάρουν για εκείνο τον αγώνα. Δεν θέλουμε να έχουμε οδηγούς χωρίς ομάδα. 1 hour ago, PolomanGR said: Το ενα ετοιμο,εχω το psd,αναλογα ποιος θα οδηγησει τι,να αφαιρεσω οπου χρειαστει το ονομα Να έχετε στο νου σας πως με 25+ αυτοκίνητα στο track, τα skins θα πρέπει να είναι 2048χ2048 και κάτω για να μην έχουμε θέματα με τα FPS. ΓΕΝΙΚΑ, τα fps θα είναι κουτσουρεμένα με ή χωρίς skins. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 6, 2017 από Stelios F. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Φεβρουάριος 6, 2017 #137 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 Παιδιά κι εγώ δε ξέρω αν θα μπορώ ή όχι και γι αυτό δε δήλωσα συμμετοχή. Θα ειδοποιώ όταν μπορώ και αν χρειαστεί θα αντικαθιστώ κάποιον που λείπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Φεβρουάριος 6, 2017 #138 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος Stelios F. έγραψε: με 25+ αυτοκίνητα στο track Ρε παιδιά πως θα το κάνετε αυτό με 24άρες πίστες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 6, 2017 Author #139 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 2 minutes ago, thazio said: Ρε παιδιά πως θα το κάνετε αυτό με 24άρες πίστες; Magixx !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 6, 2017 #140 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 Ρε παιδιά πως θα το κάνετε αυτό με 24άρες πίστες; Υπάρχει ένα πολύ μικρό αρχείο ( κάτι KB ) που αυξάνει τον αριθμό των θέσεων.Ψαξου στο RD αν και λογικά θα μας το δώσουν τα παιδιά.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts