tyxeros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2017 Καλησπερα θελωντας να κανω μια μικρη αναβαθμιση στον ηχο , εχω τις παρακατω αποριες 1) Εχω στην ακρη μια Asus Xonar D2X. Ποσο ποιο καλη μπορει να ειναι (αν ειναι) ,απο την ενσωματωμενη που εχω τωρα της μητρικης Asrock X99 Extreme4. Αξιζει να την βαλω? 2) Απο ηχεια εχω αυτη τη στιγμη τα Logitech X-230. Τι προτεινετε για κατι καλυτερο γυρο στα 120 ευρω? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Ιανουάριος 26, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2017 Κατά 99% θα ακούσεις καλύτερο ήχο με την D2X. Τα ηχεία σου δεν τα ξέρω, αλλά αν θες για μουσική με +17€ από το όριο σου δες αυτά http://www.skroutz.gr/s/4326038/Edifier-Luna-Eclipse.html?keyphrase=Edifier+Luna+Eclipse . Αν δεν έχεις χώρο δες στα χρήματα που διαθέτης αυτά http://www.skroutz.gr/s/325640/Bose-Companion-2-Series-III.html Πριν από όλα βάλε πρώτα την D2X με τα Logitech να τα ακούσεις λίγες ώρες και μετά αποφασίζεις. Θα μπορούσα να σου πω για DAC, monitor ηχεία κτλ. αλλά πάει μακριά η βαλίτσα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 27, 2017 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2017 http://www.skroutz.gr/s/396649/M-Audio-Studiophile-BX5-D2.html 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Ιανουάριος 27, 2017 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2017 πριν 57 λεπτά, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε: M-Audio Studiophile BX5 D2 | Skroutz.gr +10000 Τα ακουσα σε καταστημα ειδων μουσικης να παιζουν. Εκπληκτικο ηχειο ειδικα αν αναλογιστεις και το κοστος. Ακομα και σε χαμηλες εντασεις ο ηχος τους ειναι χορταστικος. Χιλιαδες φορες προτιμοτερα απο "gaming" παπατζες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 27, 2017 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2017 1 hour ago, ΓιαγκΤ said: M-Audio Studiophile BX5 D2 | Skroutz.gr Η τιμη ειναι για 1 τεμαχιο. Αρκει μονο ενα κομματι? Βρισκομαι και εγω στo ιδιο budget..Μου εχουν χαλασει οι δορυφοροι απο τα Z2300 και ψαχνω να τους αντικαταστησω με κατι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Ιανουάριος 27, 2017 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2017 2 hours ago, ΓιαγκΤ said: M-Audio Studiophile BX5 D2 | Skroutz.gr Παμε ψηλα οικονομικα και δεν βγαινω. Η χρηση ειναι λιγο απο ολα, παιχνιδια καμια ταινια και κανα MP3 σε ποιο δυνατη ενταση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Ιανουάριος 27, 2017 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2017 Ο ήχος τον monitor ηχείων δεν είναι για όλους, λίγο προσοχή που θα καταλήξεις και αν καταλήξεις σε monitor πρώτα άκουσε τα. Κανονικά ότι και να πάρεις πρέπει πρώτα να τα ακούσεις, αλλά ζούμε Ελλάδα και δεν είναι πάντα εύκολο. Αν και υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις τα monitor πάνε το κομμάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Ιανουάριος 27, 2017 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2017 Ξερω οτι τα Monitor ηχεια ειναι για ποιο ψαγμενες καταστασεις και δεν μου χρειαζονται. Εχω καταληξει σε 2 σετ. Creative Gigaworks T40 Series II τα οποια τα βρισκω στα 80 ευρω Creative Ηχεία Kratos S3 στα 70 ευρω. Ποια να προτιμησω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Μάρτιος 1, 2017 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2017 Τί αγορά έκανες τελικά; Κοιτούσα κι εγώ αυτά τα 2 και δεν είμαι σίγουρος ακόμη. Ωραία τα gigaworks, αλλά το μπάσο χωλαίνει πολύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Μάρτιος 1, 2017 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2017 Δεν προχωρησα σε αγορα τελικα. Εμεινα στην αλλαγη της καρτας ηχου και θα μαζεψω λεφτα μπας και παω σε κατι καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts