Jump to content

Επιλογη Καρτας ηχου και ηχεια 2.1

tyxeros

Recommended Posts

Καλησπερα

θελωντας να κανω μια μικρη αναβαθμιση στον ηχο , εχω τις παρακατω αποριες

1) Εχω στην ακρη μια Asus Xonar D2X. Ποσο ποιο καλη μπορει να ειναι (αν ειναι) ,απο την ενσωματωμενη που εχω τωρα της μητρικης Asrock X99 Extreme4. Αξιζει να την βαλω?

2) Απο ηχεια εχω αυτη τη στιγμη τα Logitech X-230. Τι προτεινετε για κατι καλυτερο γυρο στα 120 ευρω?

Ευχαριστω

Κατά 99% θα ακούσεις καλύτερο ήχο με την D2X. 
Τα ηχεία σου δεν τα ξέρω, αλλά αν θες για μουσική με +17€ από το όριο σου δες αυτά http://www.skroutz.gr/s/4326038/Edifier-Luna-Eclipse.html?keyphrase=Edifier+Luna+Eclipse .

Αν δεν έχεις χώρο δες στα χρήματα που διαθέτης αυτά http://www.skroutz.gr/s/325640/Bose-Companion-2-Series-III.html 
Πριν από όλα βάλε πρώτα την D2X με τα Logitech να τα ακούσεις λίγες ώρες και μετά αποφασίζεις. Θα μπορούσα να σου πω για DAC, monitor ηχεία κτλ. αλλά πάει μακριά η βαλίτσα.

• Like 1

πριν 57 λεπτά, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε:

+10000

Τα ακουσα σε καταστημα ειδων μουσικης να παιζουν. Εκπληκτικο ηχειο ειδικα αν αναλογιστεις και το κοστος. Ακομα και σε χαμηλες εντασεις ο ηχος τους ειναι χορταστικος. Χιλιαδες φορες προτιμοτερα απο "gaming" παπατζες.

• Like 1

1 hour ago, ΓιαγκΤ said:

Η τιμη ειναι για 1 τεμαχιο. Αρκει μονο ενα κομματι?

Βρισκομαι και εγω στo ιδιο budget..Μου εχουν χαλασει οι δορυφοροι απο τα Z2300 και ψαχνω να τους αντικαταστησω με κατι..

2 hours ago, ΓιαγκΤ said:

Παμε ψηλα οικονομικα και δεν βγαινω.

Η χρηση ειναι λιγο απο ολα, παιχνιδια καμια ταινια και κανα MP3 σε ποιο δυνατη ενταση.

• Like 1

Ο ήχος τον monitor ηχείων δεν είναι για όλους, λίγο προσοχή που θα καταλήξεις και αν καταλήξεις σε monitor πρώτα άκουσε τα.   Κανονικά ότι και να πάρεις πρέπει πρώτα να τα ακούσεις, αλλά ζούμε Ελλάδα και δεν είναι πάντα εύκολο.

Αν και υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις τα monitor πάνε το κομμάτι.

Ξερω οτι τα Monitor ηχεια ειναι για ποιο ψαγμενες καταστασεις και δεν μου χρειαζονται.

Εχω καταληξει σε 2 σετ.

Creative Gigaworks T40 Series II τα οποια τα βρισκω στα 80 ευρω

Creative Ηχεία Kratos S3 στα 70 ευρω.

Ποια να προτιμησω?

• 1 month later...