Δημοφιλής Δημοσίευση Asxetius Ιούλιος 7, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #1401 Ιούλιος 7, 2018 Stranger Things... 11 2 3
Stelios13 Ιούλιος 7, 2018 #1402 Ιούλιος 7, 2018 Μετα τις ομορφιες αποπανω ο απολυτος βουρκος.... Εφραξε τελειως η αποχετευση της κουζινας μετα απο 15 χρονια κ ανακαλυψα ενα καινουριο υλικο μεσα... Κατι σαν πολυ πηχτο γρασσο , μαυρο, με αρωμα βουρκου κ ιδιοτητες ανεξητηλης βαφης!!!!!!!!! Αν υπαρχει πιεστικο σπιτι , οποσδηποτε παρτε αυτο το εξαρτημα για αποχετευσεις....κανει δουλεια κ γλυτωνεις πολλα βασανα περιμενοντας υδραυλικο! Κ επειδη απο μονο του δεν ειναι η απολυτη λυση ,[φρεναρει κ δεν προχωραει οταν εχεις το απολυτο φραξιμο] καλο ειναι να υπαρχει μια ατσαλινα για να ανοιξει το πρωτο περασμα... το συγκεκριμενο ριχνει πιεση μπροστα , αλλα κ περιμετρικα προς τα πισω καθαριζοντας τα τοιχωματα.... Τα βγαλε τα λεφτα του....επισης καθαριζει πανευκολα εξωτερικες υδροροες απο σκουπιδια κ φυλλα κ οτιδηποτε εχει να κανει με αποχετευσεις γενικα... Καλο πλυσιμο μετα [ ειδικα σε περιπτωσεις σαν τη δικη μου ] απαραιτητο στα εξαρτηματα, αλλοιως η βουρκιλα θα τα ακολουθει για παντα!! 4
colt3003 Ιούλιος 7, 2018 #1403 Ιούλιος 7, 2018 ^^ Οι αποχετεύσεις της κουζίνας, είναι εφιάλτης..... τον έζησα πριν 3 μήνες, και αφού έριξα καμιά 10αριά μπουκάλια οξύ και κόντεψα να λιώσω τα πάντα (το οξύ ανεβάζει θερμοκρασία και επηρεάζει τους σωλήνες αρνητικά, καλύτερα να αποφεύγεται), ο γείτονάς μου με γλίτωσε απο το 100αρικό (?) που θα ζητούσε η αποφρακτική, δανείζοντας μου το ίδιο εξάρτημα. Επειδή όμως είναι μικρό (5μ) εσύ από πού προμηθεύτηκες το συγκεκριμένο ? Υπάρχουν για όλες τις μάρκες πλυστικών ή υπάρχει κάποιο ''universal'' ? 1
Stelios13 Ιούλιος 8, 2018 #1404 Ιούλιος 8, 2018 (edited) On 7/7/2018 at 11:32 ΜΜ, το μέλος colt3003 έγραψε: ^^ Οι αποχετεύσεις της κουζίνας, είναι εφιάλτης..... τον έζησα πριν 3 μήνες, και αφού έριξα καμιά 10αριά μπουκάλια οξύ και κόντεψα να λιώσω τα πάντα (το οξύ ανεβάζει θερμοκρασία και επηρεάζει τους σωλήνες αρνητικά, καλύτερα να αποφεύγεται), ο γείτονάς μου με γλίτωσε απο το 100αρικό (?) που θα ζητούσε η αποφρακτική, δανείζοντας μου το ίδιο εξάρτημα. Επειδή όμως είναι μικρό (5μ) εσύ από πού προμηθεύτηκες το συγκεκριμένο ? Υπάρχουν για όλες τις μάρκες πλυστικών ή υπάρχει κάποιο ''universal'' ? Expand Ολα ειναι ιδια φιλοσοφια , απλα η καθε μαρκα εχει διαφορετικο κουμπωμα στο πισω μερος που μπαινει στο πιστολι.... Οποτε δεν ταιριαζουν σε διαφορετικες μαρκες , εκτοσ αν κανεις μετατροπες...[λιμαρισμα στα αυτακια που κουμπωνουν, κοντυμα κτλ] το συγκεκριμενο το χα πετυχει στο LEROY , 20- 25 ευρω περιπου... Δεν ειναι πανακεια σε δυσκολες περιπτωσεις ομως, γι αυτο λεω να υπαρχει κ μια ατσαλινα, φτηνες ειναι, για αρχη... Οποτε κοιτας το αντιστοιχο με τη μαρκα του πιεστικου που υπαρχει κ ψαχνεις που θα το πετυχεις στη χαμηλοτερη τιμη... Η κουζινα παντως πτν εγινε, καθαριζαμε μιση ωρα μετα! Ναι, η καθε μαρκα εχει-βγαζει το δικο της. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 8, 2018 από Stelios13 1
colt3003 Ιούλιος 8, 2018 #1405 Ιούλιος 8, 2018 (edited) On 8/7/2018 at 10:08 ΠΜ, το μέλος Stelios13 έγραψε: Ολα ειναι ιδια φιλοσοφια , απλα η καθε μαρκα εχει διαφορετικο κουμπωμα στο πισω μερος που μπαινει στο πιστολι.... Οποτε δεν ταιριαζουν σε διαφορετικες μαρκες , εκτοσ αν κανεις μετατροπες...[λιμαρισμα στα αυτακια που κουμπωνουν, κοντυμα κτλ] το συγκεκριμενο το χα πετυχει στο LEROY , 20- 25 ευρω περιπου... Δεν ειναι πανακεια σε δυσκολες περιπτωσεις ομως, γι αυτο λεω να υπαρχει κ μια ατσαλινα, φτηνες ειναι, για αρχη... Οποτε κοιτας το αντιστοιχο με τη μαρκα του πιεστικου που υπαρχει κ ψαχνεις που θα το πετυχεις στη χαμηλοτερη τιμη... Η κουζινα παντως πτν εγινε, καθαριζαμε μιση ωρα μετα! Ναι, η καθε μαρκα εχει-βγαζει το δικο της. Expand πρέπει να μπεί στο πρόγραμμα κατασκευή λιποπαγίδας για να γλιτώσουμε ! δεν θέλω να ξαναπεράσω τέτοιο λούκι με τίποτα ! Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 8, 2018 από colt3003 1
ΓιαγκΤ Ιούλιος 9, 2018 #1406 Ιούλιος 9, 2018 On 8/7/2018 at 7:42 ΜΜ, το μέλος colt3003 έγραψε: πρέπει να μπεί στο πρόγραμμα κατασκευή λιποπαγίδας για να γλιτώσουμε ! δεν θέλω να ξαναπεράσω τέτοιο λούκι με τίποτα ! Expand Αν ρίχνεις τα λάδια στην τουαλέτα και όχι στον νεροχύτη δεν θα βουλώσει ποτέ
dfa19mj Ιούλιος 9, 2018 #1407 Ιούλιος 9, 2018 Καλημέρα ! Λάδια - λίπη σε δοχείο για ανακύκλωση και ελληνικός καφές στις γλάστρες και δεν βουλώνει ποτέ.... 2
Nektar2018 Ιούλιος 9, 2018 #1408 Ιούλιος 9, 2018 Σημερα εφαγα ολο το μεσημερι να φτιαξω ενα τυπου flinstone car. Ιδεα απο το ιντερνετ που στριφογυρναγε μερες στο μυαλο μου, αλλα ειδα ενα ξυλο, μηλιαρι μαλλον, για κατασκευη στυλιαριου και το κατεσχεσα... Οι ροδες ειναι φιλετο οξιας καινοι αξονες καβιλιες. Περασμενο με baby oil δυο χερια. Πρωτη φορα το δουλεψα, περιμενα δεν θα σκουρηνει το ξυλο, αλλα σκουρηνε. Το απογευμα στο μισο χρονο εφτιαξα αλλα τρια αντιγραφα. Μαζικη παραγωγη, με δοκιμασμενη τεχνικη και βελτιωμενη στα σημεια. Εδω τρια σασι περιμενουν τα μηχανολογικα... Πανω στη ραμπα, μπηκαν οι αξονες αναμενει τους τροχους. Σε αλλο τμημα της αλυσιδας παραγωγης, ετοιμαζονται οι τροχοι. Κοψιμο με ποτηρι και απο τις δυο πλευρες και μετα φινιρισμα στο τριβειο. Συνεχιζεται η συναρμολογηση Αναμενοντας τη σειρα τους στο βαψιμο, λινελαιο, μπαμπαοιλ ή κατι αλλο? 5 7
costas1965 Ιούλιος 9, 2018 #1409 Ιούλιος 9, 2018 Εγώ πάλι είχα πάει για ψάρεμα. Όλο & κάτι ψιλοτσίμπησε & σήμερα !!! 8
colt3003 Ιούλιος 9, 2018 #1410 Ιούλιος 9, 2018 On 9/7/2018 at 5:28 ΠΜ, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε: Αν ρίχνεις τα λάδια στην τουαλέτα και όχι στον νεροχύτη δεν θα βουλώσει ποτέ Expand Δεν μιλάμε για ποσότητες.... ακόμα και το ταψί απο μουσακά να πλύνεις η ζημιά γίνεται σωρρευτικά. Ασε που στο βούλωμα των σωλήνων, συμβάλλουν και τα απορρυπαντικά ....
costas1965 Ιούλιος 10, 2018 #1411 Ιούλιος 10, 2018 Κόστος 2,80 € (όσο ο μηχανισμός & οι δείκτες του ρολογιού). 9
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Ιούλιος 12, 2018 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #1412 Ιούλιος 12, 2018 Γενικά κάνω πολλά τον τελευταίο καιρό, δεν έχω χρόνο να ανεβάζω διάφορα, αλλά νομίζω το σημερινό που έγινε, παρόλο που έγινε καθαρά για θέμα αισθητικής, ίσως βοηθήσει κάποιον να ασχοληθεί με κάποιο πλακάκι στο σπίτι του. Οπότε... Επιχείρηση εγχείρηση σήμερα στην κυριολεξία. Εχεις φάει μία μέρα ολόκληρη και έχεις βάλει ένα σωρό πλακάκια με μοτίβο. Και μετά από κάποιες μέρες παρατηρείς ότι ένα ρημάδι πλακάκι, που τυγχάνει να είναι πλέον κάτω από ένα περβάζι πόρτας έχει μπει στον γάμο του καραγκιόζη Ναι δεν θα φαίνεται γιατί εκεί θα είναι η πόρτα αλλά ΟΧΙ ρε κάθαρμα να το κάνεις σωστά... Και σαν να μην έφτανε αυτό ήταν και σε γωνιά έτσι για να στη σπάσει. Από τα νεύρα μου δεν έχω φωτο το πριν, αλλά το θυμήθηκα αφού το έβγαλα σε κομμάτια για να δείτε πως το μυαλό καμιά φορά κολλάει Πάμε τώρα να το βγάλουμε. Βήματα 1. Βγήκε το περβάζι της πόρτας 2. Επειδή τα πλακάκια είναι σχεδόν χωρίς αρμό και το συγκεκριμένο κοντά σε κάσα και τοίχο με άλλα πλακάκια, δεν ρίσκαρα να πάω με κανονικό τροχό, οπότε τη δουλειά την ανέλαβε το dremel Αφού κόπηκε ο αρμός όπου ήταν εφικτό με τον διαμαντόδισκο SC545 , με κοφτερή φαλσέτα έκοψα όσα δεν ήταν δυνατόν να φτάσει το dremel. Δεν κόβεται εύκολα αλλά θέλει δύναμη και πολλά περάσματα. 3. Μετά έκανα μία κοπή κάπου στη μέση, αφαιρώντας ένα κομματάκι από το πλακάκι για να βρει που να "πατήσει" ένα κατσαβίδι (champion) και με ένα σφυρί έγινε δουλειά. Το κόψιμο που αναφέρω φαίνεται στην πρωτη φωτο παρακάτω σημειωμένο με κόκκινο πλαισιο. 4. Καθάρισα τα υπολείματα της κόλλας, σκούπισα καλά και μετά με τον γωνιακό τροχό έκοψα σωστά αυτή τη φορά το πλακάκι. 5. Κόλλα πλακιδίων αφού έβρεξα λιγουλάκι την τσιμεντοκονία κάτω για καλύτερη πρόσφυση και έτοιμο Από αύριο αρμόστοκος και στη θέση του το περβάζι, όπως και ο ψυχαναγκαστικός εαυτός μου. Μικροπραγματα αλλά ίσως κάποιος χρειαστεί κάτι ανάλογο. 9 1
karmen1983 Ιούλιος 12, 2018 Author #1414 Ιούλιος 12, 2018 Οχι έχω τέτοιο. Στο σημείο που ήμουν και με το συγκεκριμένο πλακάκι μου είναι άχρηστο σαν εργαλείο. Και το άχρηστο το εξηγώ. Δεν ήθελα να αφήσω κανένα σημάδι πουθενά πέρα απο το πλακάκι που θα έπαιρνε δρόμο. Τα εξαρτήματα του πολυργαλείου που είναι για αρμούς πλακιδίων είναι minimum 3mm. Τουλάχιστον για το δικό μου. Αν σε άλλα υπάρχουν πιο στενά δεν το γνωρίζω. Εδώ μιλάμε για αρμό λιγότερο ή οριακά 1 χιλιοστό και στρίμωγμα σε γωνία. Ακόμα και ο δισκάκος του dremel δεν έφτασε στις γωνίες και χρησιμοποιησα φαλτσέτα όπως γράφω. Ισως αν το έκοβα στη μέση με το πολυεργαλείο... Αλλά και πάλι δεν θα έφτανα τερμα. Δεν θα το τολμούσα, οπως και δε το τόλμησα αφού υπήρχε το dremel edit: Αυτό βέβαια για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Οχι για γενική αφαίρεση πλακιδίων που το πολυεργαλείο είναι ταμαμ 2
costas1965 Ιούλιος 12, 2018 #1415 Ιούλιος 12, 2018 Βλέπω κ πιο πέρα ένα μικρό σημαδάκι σε μια στάμπα στο πλακάκι, οπότε ξεκίνα! Με κάτι που είναι γαλάζιο λέγεται θάλασσα παρέα με κάτι άλλο που λέγεται παραλία έχετε τσακωθεί Madame? 1 1
costas1965 Ιούλιος 13, 2018 #1416 Ιούλιος 13, 2018 Δώρο για τον φίλο μου τον Μήτσο τον μεγάλο καλλιτέχνη του Instagram & τα υπέροχα σκουλαρίκια του. Θέλει λίγη δουλίτσα ακόμα. Καλό βράδυ να έχουμε. 5
costas1965 Ιούλιος 14, 2018 #1417 Ιούλιος 14, 2018 Ένα γρήγορο πρωινό μπρελόκ για τα κλειδιά του αυτοκινήτου & λίγο "στόλισμα" στο σταντ των σκουλαρικιών λίγο πριν αυτό δοθεί στον Δημήτρη. 8
Δημοφιλής Δημοσίευση f117 Ιούλιος 15, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #1418 Ιούλιος 15, 2018 ΣΚΑΜΝΑΚΙ..... το πάνω μέρος είναι από Λεύκα...τα υπόλοιπα είναι από Έλατο και οι δυο σφίνες είναι από Δρύ! Έχει περαστεί βερνίκη εμποτισμού νερού της Kraft σε χρώμα καρυδιάς....πάνω από 4 χέρια 13
costas1965 Ιούλιος 15, 2018 #1419 Ιούλιος 15, 2018 Ένα γρήγορο ρεσώ από ευκάλυπτο με κίτρινα κεράκια (με σιτρονέλα για τα κουνούπια) ετοιμάστηκε το πρωί στα γρήγορα. 3
costas1965 Ιούλιος 16, 2018 #1420 Ιούλιος 16, 2018 Ένα νέο ζευγάρι σκουλαρίκια από ελιά. Αγαπάμε Ελιά. 5
Recommended Posts