Stelios13 Ιούνιος 1, 2017 #301 Ιούνιος 1, 2017 (edited) Μοκετες απ το max carpet που δεν ειχα,12e,ενα σκοινι απο λαικη,1e κ ρεταλια απο ξυλα που χα στην ταρατσα... ΑΑΑ, κ κατι κομματια απο παλιο αφρωδες πατωμα,αυτα ειναι τα υλικα που χρειαστηκαν μαζι με δυο μεγαλουτσικες γωνιες...Το δυσκολο ηταν οτι με καποιο τροπο επρεπε να γινει προκατ κ να συναρμολογηθει εκει που θα παει με το λιγοτερο δυνατον κοπο,υλικα κ εργαλεια! Τυλιχτικε το σκοινι για τα νυχια τους,ανοιχτηκαν εγκοπες να κουμπωσουν τα επιπεδα κ ντυθηκε με μοκετα με τα απαραιτητα ανοιγματα... Ντυθηκε η βαση κ τα 3 επιπεδα με μοκετα κ εγινε δοκιμη αν ταιριαζουν ολα,μην τρεχουμε μετα. Ολα οκ!θα χρειαστω μονο λιγη ξυλοκολλα κ 4 βιδες για να μονταριστει!!!!!!!!!!!!!!![θα παει με τη μικρη μοτο γιατι εγω κεντρο δεν ανεβαινω με το αμαξι που να μου ταξεις το βαρος μου σε χρυσο!]. Τα εργαλεια που χρειαστηκα,,λογω ωρας,3-6,ηταν μονο χειρος κ δεν τα λες κ λιγα τα ατιμα!!!!!!!! Το τελικο κοστος δεν ξεπερασε τα 7 e σε υλικα κ αυτος ειναι ο σκοπος μου εδω...Αφου εχουμε τα ρημαδια τα εργαλεια οτι φτιαχνουμε να εχει οσο το δυνατον μικροτερο εως μηδενικο κοστος σε υλικα! Με καλες κ ακριβες πρωτες υλες σχεδον ολοι μπορουμε να κανουμε παπαδες!!!!!!!!!! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 1, 2017 από Stelios13 6
costas1965 Ιούνιος 2, 2017 #302 Ιούνιος 2, 2017 Εγώ πάλι για να ξεκουραστώ τώρα το απόγευμα σκάρωσα ένα ξύλινο κουτί (μεγάλο καφάσι) για την βεράντα ώστε εκεί να φυλάσσονται τα παιχνίδια της μικρής. Υλικό: Πλανισμένες σανίδες πεύκου. 3
Δημοφιλής Δημοσίευση costas1965 Ιούνιος 3, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #303 Ιούνιος 3, 2017 On 2/6/2017 at 6:55 ΜΜ, το μέλος costas1965 έγραψε: Εγώ πάλι για να ξεκουραστώ τώρα το απόγευμα σκάρωσα ένα ξύλινο κουτί (μεγάλο καφάσι) για την βεράντα ώστε εκεί να φυλάσσονται τα παιχνίδια της μικρής. Υλικό: Πλανισμένες σανίδες πεύκου. Expand Καλό βράδυ. Α! & μέχρι να αρχίσει ο αγώνας ετοιμάστηκε ένα elephant puzzle από ένα ρεταλάκι οξιάς που μου έκλεινε επικίνδυνα το μάτι. 10
Asxetius Ιούνιος 3, 2017 #304 Ιούνιος 3, 2017 Eλα ρε Κώστα και εγώ ανησύχησα. Τόσο καιρό είχες να ανεβάσεις κάποια κατασκευή. 2
costas1965 Ιούνιος 3, 2017 #305 Ιούνιος 3, 2017 On 3/6/2017 at 7:57 ΜΜ, το μέλος Asxetius έγραψε: Eλα ρε Κώστα και εγώ ανησύχησα. Τόσο καιρό είχες να ανεβάσεις κάποια κατασκευή. Expand & να σκεφτείς ότι ο παππούς πρόλαβε κ πήγε & για ένα μπανάκι το μεσημέρι μετά από τόσα συνεχόμενα 12ωρα στην δουλειά. 4
Δημοφιλής Δημοσίευση costas1965 Ιούνιος 6, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #306 Ιούνιος 6, 2017 Καλησπέρα. Είμαστε λίγο πριν την απογείωση............ Θέλει λίγο τρίψιμο με τα "Dremelika" k λαδο-βαψιματάκι. Με δυσκόλεψε αρκετά το ατιμούλικο. Εργαλεία: Σέγα πάγκου κ λίγο πριονοκορδέλα Metabo. Υλικά: Πεύκο, το body ένα ρεταλάκι μαόνι & καβίλιες οξιάς. Και στο YouTube Μπάμπη θα το πιλοτάρω κ θα έρθω στην Δράμα για εκπαίδευση στο CNC. 15
Δημοφιλής Δημοσίευση costas1965 Ιούνιος 7, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #309 Ιούνιος 7, 2017 Κάποια στιγμή κ μερικά άλλα...... 21
Stelios13 Ιούνιος 7, 2017 #310 Ιούνιος 7, 2017 Απ το σκουπιδοντενεκε...Η κλασσικη δισκοπλακα κ ενας δισκος συμπλεκτη. Μετα... Ευτυχως τελειωσαν οι δισκοπλακες,εκτος απο μια ,που την εχω κρατημενη για καποιον εδω! 9
p55 Ιούνιος 7, 2017 #311 Ιούνιος 7, 2017 @ Stelios13 Κατά διαστήματα μπαίνω και χαζεύω τη μαστοριά όλων των παιδιών αλλά και τη δική σου, μιας και εγώ δεν το έχω με τις κατασκευές. Όλο λέω να σου γράψω έναν καλό λόγο ή ένα μπράβο για τις δημιουργίες σου αλλά ότι και να γράψει κανείς δεν θα σου δώσει τη χαρά που σου δίνει το χαμόγελο της μικρής. 5
Stelios13 Ιούνιος 7, 2017 #312 Ιούνιος 7, 2017 On 7/6/2017 at 5:00 ΜΜ, το μέλος p55 έγραψε: @ Stelios13 Κατά διαστήματα μπαίνω και χαζεύω τη μαστοριά όλων των παιδιών αλλά και τη δική σου, μιας και εγώ δεν το έχω με τις κατασκευές. Όλο λέω να σου γράψω έναν καλό λόγο ή ένα μπράβο για τις δημιουργίες σου αλλά ότι και να γράψει κανείς δεν θα σου δώσει τη χαρά που σου δίνει το χαμόγελο της μικρής. Expand Κατ αρχην σ ευχαριστουμε πολυ κ εγω κ ο Κωστας για τα καλα σου λογια!Κ γω πριν κανα χρονο αρχισα ν ασχολουμε μ αυτα,λιγο χρονο κ φαντασια θελει,τ αλλα ερχονται μονα τους!!!!!!!!!!Ετσι κ αλλοιως δες το κ ως φαρμακο ψυχης...Αντι να τα δινουμε στους ψυχιατρους με τοσα που γινονται γυρω μας κ μ οσα αντιμετωπιζουμε καθε μερα, κανουμε κατι για μας πρωτα απ ολα κ για την οικογενεια μας κ τους φιλους μας! 3
costas1965 Ιούνιος 7, 2017 #313 Ιούνιος 7, 2017 Είπα κάτι να προχωρήσω & σήμερα ....αλλά νύχτωσε & έχει & Survivor ! ! ! & αύριο μέρα είναι. http://www.instructables.com/id/Modern-LED-Desk-LampPowered-by-5V-USB/ 9
p55 Ιούνιος 7, 2017 #314 Ιούνιος 7, 2017 Τον costas1965 νόμισα ότι τον ανέφερα και αυτόν αλλά... Φαίνεται ότι με βάρεσε το μνημόνιο κατακούτελα. 3
costas1965 Ιούνιος 9, 2017 #315 Ιούνιος 9, 2017 Καλημέρα. Όμορφο έγινε τελικά & χαρίζει απίστευτο φως. Λωρίδα led 50 cm. Δοκιμάστε το, είναι εύκολο & θα σας ανταμείψει στο τέλος το αποτέλεσμα. 9
Lakisss Ιούνιος 9, 2017 #316 Ιούνιος 9, 2017 Πολύ ωραίο αν και πρέπει να το αδικούν οι φωτό. Ερωτήσεις γιατί έχω απορίες: 1) τι ξύλο έβαλες 2) με τι κολλήθηκαν όλα μεταξύ τους 3) μέχρι τι νούμερο τα έτριψες 4) το plexi το γυάλισες μετά μεμονωμένα αφού κολλήθηκαν όλα μεταξύ τους. Αν όχι μέχρι τι νούμερο το πήγες; 5) τι λάδι μπήκε 6) γιατί δεν το έκανες να αλλάζει χρώματα 5
costas1965 Ιούνιος 9, 2017 #317 Ιούνιος 9, 2017 On 9/6/2017 at 9:55 ΠΜ, το μέλος Lakisss έγραψε: Πολύ ωραίο αν και πρέπει να το αδικούν οι φωτό. Ίσως ......... Ερωτήσεις γιατί έχω απορίες: 1) τι ξύλο έβαλες Μαόνι το σκούρο , Οξιά το πιο ανοικτό. 2) με τι κολλήθηκαν όλα μεταξύ τους https://www.praktiker.gr/p/kolla-epo...min-24ml-16868 3) μέχρι τι νούμερο τα έτριψες Μέχρι 320 grid, το βαρέθηκα για παραπάνω ! 4) το plexi το γυάλισες μετά μεμονωμένα αφού κολλήθηκαν όλα μεταξύ τους. Αν όχι μέχρι τι νούμερο το πήγες; Όλα μαζί τα έτριψα. Τις ακριβείς διαστάσεις τις έφερα στην πλάνη πρώτα & μετά στον ξεχονδριστήρα της Boston. Το φοβήθηκα στην αρχή αλλά τελικά το πέρασα & από το ρούτερ τραπεζιού !!! Εκεί μου ¨άναψαν λίγο τα plexi αλλά με το τρίψιμο μετά όλα ok! 5) τι λάδι μπήκε Δύο χέρια (με σκούπισμα) λινέλαιο αραιωμένο με πορτοκαλέλαιο της Auro. 6) γιατί δεν το έκανες να αλλάζει χρώματα Γιατί δεν είχα τον κατάλληλο εξοπλισμό !!! Αλλά το έχω κάνει με τάπα από κάτω για να μπορεί να βγαίνει έξω εύκολα όλο το "ηλεκτρολογικό κομμάτι" ώστε αν καεί ή βαρεθώ αυτόν το φωτισμό, να μπορώ να επέμβω. Expand 6
costas1965 Ιούνιος 9, 2017 #318 Ιούνιος 9, 2017 Έκανα 2 βελτιώσεις στην υποδοχή του ξύλου στον Ξεχονδριστήρα της Boston & αρχίζω & τον .....συμπαθώ. Ο θόρυβος όμως θόρυβος !!! On 9/6/2017 at 11:30 ΠΜ, το μέλος costas1965 έγραψε: Έκανα 2 βελτιώσεις στην υποδοχή του ξύλου στον Ξεχονδριστήρα της Boston & αρχίζω & τον .....συμπαθώ. Ο θόρυβος όμως θόρυβος !!! Expand Ο πολύ θόρυβος ! 1
karmen1983 Ιούνιος 9, 2017 Author #319 Ιούνιος 9, 2017 Δε κάνεις ένα νέο θέμα να δείξεις και το μηχάνημα και την αλλαγή που έκανες για να πάρουμε μια καλύτερη εικόνα; Το φωτιστικό με το πάντρεμα των ξύλων με το Plexi μου αρέσει πολύ!!! Μία ερώτηση μόνο. Εχεις χρησιμοποιήσει διαφορετικό πάχος plexi στο κάτω στρώμα ή ξεγελάει η φωτογραφία; 5αρι έβαλες ή είναι πιο χοντρό; 1
costas1965 Ιούνιος 9, 2017 #320 Ιούνιος 9, 2017 Στις φωτο θέλω διόρθωμα γενικότερα . Όλες οι στρώσεις των plexi είναι παντού δύο τεμάχια των 5 mm. Στο Praktiker δεν βρήκα πιο "χοντρό", οπότε πήρα ένα φύλλο 500*500*5 στα 12,99 € παρακαλώ. Είμαστε επαρχία εμείς εδώ στον Νότο.https://www.praktiker.gr/m/p/plexigl...50cm-5mm-59911 Για τις πατέντες στο Boston θα επανέλθω με φωτο & μπλά - μπλα. Άλλαξα & λίγο το βήμα στην ιμαντοκίνηση του. 4
Recommended Posts