thazio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2017 (edited) 3oς Αγώνας Server: Name CLC II - the ENDURANCE CUP race3 pass: CLCE2 Χρόνοι εδώ: http://manager.rackservice.org:50194/lapstat Βασικές λεπτομέρειες: ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΩΝ: 21:45 (διάρκεια 10') ΑΓΩΝΑΣ: 45 γύροι Αυξημένο tyre ware: 130% Αυξημένο fuel Rate: 120% Damage: 100% Τα όρια είναι αυτά που ορίζει το παιχνίδι με τις ποινές που δίνει. Όχι οι άσπρες γραμμές. Φυσικά αν έχει κάποιο bug δεν κόβουμε δρόμο απλώς κάνουμε 80s racing Διαβάζουμε επίσης και το 1ο ποστ του: https://www.thelab.gr/forums/topic/173897-classic-livery-cup-ii-the-endurance-cup/?page=1 ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ: 1.10 1.11 1.12 Θα χρησιμοποιησουμε το discord υποχρεωτικά! (έστω μόνο τα ακουστικά) Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 22, 2017 από thazio 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Ιανουάριος 23, 2017 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2017 @GoMaR @Georgiadis Giorgos @jumaru99 @liakjim @Lazy Dog @troffeo @uhu @tasosmich @angeln1ck @Aris Teidis @thazio @khr1s @Lylankor @PolomanGR @konnos @akis_z80 @fatalara @Billys @wargasm @ferrarimanos @JohnnyGTR @cavallino @aKosmas Εννοείται πως ο σερβερ είναι επάνω για δοκιμές ! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferrarimanos Ιανουάριος 26, 2017 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2017 @thazio νομιζω οτι προκριθικα 5ος στις κατακτιριες! οποτε θεωριτικα +1 βαθμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Ιανουάριος 26, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος ferrarimanos έγραψε: νομιζω οτι προκριθικα 5ος στις κατακτιριες! οποτε θεωριτικα +1 βαθμος Μέτρησαν τα 2α χρονομετρημένα, θυμάσαι τα 1α: http://manager.rackservice.org:50194/sessiondetails?sessionid=790# 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 3, 2017 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2017 Nice, βλέπω το πράκτις πήρε φωτιά, με κάτι 100άρες γύρους Το αμάξι είναι απόλαυση στη Mugello, λες και έχει γεννηθεί για αυτήν την πίστα. Βάλτε 800 μοίρες για hardware lock. Μαγεία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferrarimanos Φεβρουάριος 6, 2017 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 Παιδια προτινω για αυτον και τους υπολιπους αγωνες να κανουμε καναλακια στο Discord ωστε καθε ομαδα να ειναι ξεχοριστα να μιλανε και να μην υπαρχει βαβουρα . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Φεβρουάριος 6, 2017 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 2 minutes ago, ferrarimanos said: Παιδια προτινω για αυτον και τους υπολιπους αγωνες να κανουμε καναλακια στο Discord ωστε καθε ομαδα να ειναι ξεχοριστα να μιλανε και να μην υπαρχει βαβουρα . Γιατί μιλάει κανείς στο Discord την ώρα του αγώνα? Νεκρική βαβούρα θα το έλεγα εγώ!! Ίσα ίσα ειδικά επειδή είναι και μια μιση ώρα ο αγώνας θα πρότεινα να έχουμε ένα ελαφρύ θέμα προσ συζήτηση κατα τη διάρκεια του αγώνα!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferrarimanos Φεβρουάριος 6, 2017 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 πριν 47 λεπτά, το μέλος Georgiadis Giorgos έγραψε: Γιατί μιλάει κανείς στο Discord την ώρα του αγώνα? Νεκρική βαβούρα θα το έλεγα εγώ!! Ίσα ίσα ειδικά επειδή είναι και μια μιση ώρα ο αγώνας θα πρότεινα να έχουμε ένα ελαφρύ θέμα προσ συζήτηση κατα τη διάρκεια του αγώνα!! ΕΕ κιτα καλητερα προσοπικα ενα σουσ να ακουσο απο κατι που δεν με ενδιαφερει με αποσιγγεντρονει ειναι πολι βολικο να εισαι με τουσ συμπεκτες γτ μπορεις να μιλησισ χρονουσ στρατιγικη το τι γινεται στιν πιστα γενικα να πεις πραγαμτα που σε ενδιαφερουν κατα την διαρκια του αγονα κατι που δεν μπορει να γεινει στο κοινο παραθιρο αλλα συζητηση να ανοιξεις δεν παιζει αμα θες να εισαι ανταγονιστικως τουλαχειστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 6, 2017 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 Τα μάτια μου [emoji15] Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Φεβρουάριος 6, 2017 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 (edited) πριν 14 λεπτά, το μέλος ferrarimanos έγραψε: ΕΕ κιτα καλητερα προσοπικα ενα σουσ να ακουσο απο κατι που δεν με ενδιαφερει με αποσιγγεντρονει ειναι πολι βολικο να εισαι με τουσ συμπεκτες γτ μπορεις να μιλησισ χρονουσ στρατιγικη το τι γινεται στιν πιστα γενικα να πεις πραγαμτα που σε ενδιαφερουν κατα την διαρκια του αγονα κατι που δεν μπορει να γεινει στο κοινο παραθιρο αλλα συζητηση να ανοιξεις δεν παιζει αμα θες να εισαι ανταγονιστικως τουλαχειστον Μπορείς να εχεις και ενα skype παράλληλα, με τον Johnny ας πούμε... Και με το κινητό αν θες. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 6, 2017 από uhu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Φεβρουάριος 6, 2017 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 πριν 47 λεπτά, το μέλος liakjim έγραψε: Τα μάτια μου Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Φεβρουάριος 6, 2017 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 Ελα ρε ξεκολατε με τα ματια μου και τα ματια μου, σαν μικρα παιδια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση ferrarimanos Φεβρουάριος 6, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 Παιδια συνχορεστεμαι αλλα επιδι οι οροι του φορουμ ειναι να γραφω ελληνικα και επιδει εχω δισλεξια θα προτιμουσα να εγραφα greeklish αλλα επειδει ετσι λειτουργει το φορουμ ειπα να προσπαθισω 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Φεβρουάριος 6, 2017 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 (edited) Μια χαρά τα γράφεις. Εγω δεν εχω κανένα πρόβλημα. Η σύνταξη σου είναι ok Σνφμύωα με μαι έυρενα σοτ Πμανιπσητετο τυο Κμτρπιαιζ, δνε πεαιζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τιθεπομοετνα τα γταμαμρά μσέα σε μαί λξέη, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωσή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξέη αλλά τνη λξέη σνα σνύλοο. Ατίπτσυεο ε; Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 6, 2017 από uhu 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 6, 2017 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 1 hour ago, ferrarimanos said: Παιδια συνχορεστεμαι αλλα επιδι οι οροι του φορουμ ειναι να γραφω ελληνικα και επιδει εχω δισλεξια θα προτιμουσα να εγραφα greeklish αλλα επειδει ετσι λειτουργει το φορουμ ειπα να προσπαθισω Μη μασάς, και εγώ δεν αντέχω να γράφω ελληνικά. Επίσης, ο Jackie Stewart είχε δυσλεξία, του έχεις μoιάσει και σε άλλα προτερήματα ? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Φεβρουάριος 6, 2017 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 (edited) Όλα είναι συγκριτικά πιστεύω. Σε σχέση με Stelio Lyla Aki Toodor όλοι οι υπόλοιποι είμαστε δυσλεκτικοί. Στην e οδήγηση. Ps1 Τον γομάρ ξέχασα. Ps2 Λογικό με τόση αποχή Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 6, 2017 από uhu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Φεβρουάριος 8, 2017 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2017 Ο server είναι έτοιμος και θα γίνει restart αύριο στις 20:15 . ΟΛΟΙ discord έστω μόνο τα ακουστικά. Επίσης όποιος αργήσει θα μπορεί πλέον να μπει και κατά τη διάρκεια του αγώνα. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Φεβρουάριος 8, 2017 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2017 @PolomanGR Αύριο είναι το Cup!! @thazio Αύριο θεωρητικά τελειώνω 21:30 και ελπίζω πως θα προλάβω (εκτός και αν δεν εμφανιστεί πολύς κόσμος και τελειώνουμε γρήγορα) οπότε και δεν θα είμαι με τη ψυχή στο στόμα. Μέχρι και τι ώρα μπορούμε να μπούμε στο Race? Θα βάλεις όριο 5 laps ξέρω γω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Φεβρουάριος 8, 2017 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2017 Still,παρασκευή τελειώνω με τα μαθήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Φεβρουάριος 8, 2017 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2017 Πες του προφεσορα οτι κανεις σημαντικά πράγματα ναουμ και δεν είναι μόνο διάβασμα η ζωή! Θα καταλάβει... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts