etien4 Ιανουάριος 26, 2017 Author #21 Ιανουάριος 26, 2017 Το κινητό ήρθε και με έχει εντυπωσιάσει!'Ήρθε και έτοιμο με ελληνικά, global stable! Όλα gg μέχρι στιγμής! Το μόνο που με χάλασε είναι το tempered Glass που πήρα γιατί δεν εφαρμόζει καλά σε όλη την πρόσοψη!Άμα ξέρει να προτείνει κάποιος κάτι καλύτερο για προστασία οθόνης ας μου πει!
Bonito Ιανουάριος 26, 2017 #22 Ιανουάριος 26, 2017 1 hour ago, etien4 said: Το κινητό ήρθε και με έχει εντυπωσιάσει!'Ήρθε και έτοιμο με ελληνικά, global stable! Όλα gg μέχρι στιγμής! Το μόνο που με χάλασε είναι το tempered Glass που πήρα γιατί δεν εφαρμόζει καλά σε όλη την πρόσοψη!Άμα ξέρει να προτείνει κάποιος κάτι καλύτερο για προστασία οθόνης ας μου πει! Στειλε κανα screenshot απο τα menu και διάρκεια μπαταρίας
kpetros Ιανουάριος 26, 2017 #23 Ιανουάριος 26, 2017 Εχουν βγαλει την Greek Stable Rom v8.1.4.0 , συγκρινε καλου κακου με αυτην που εχεις 1
etien4 Ιανουάριος 26, 2017 Author #24 Ιανουάριος 26, 2017 2 minutes ago, kpetros said: Εχουν βγαλει την Greek Stable Rom v8.1.4.0 , συγκρινε καλου κακου με αυτην που εχεις Αυτήν έχει
etien4 Ιανουάριος 26, 2017 Author #26 Ιανουάριος 26, 2017 Στειλε κανα screenshot απο τα menu και διάρκεια μπαταρίας Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άσχετο θέλω να παραγγείλω κάτι πραγματάκια απο gearbest για το κινητό αξίας 20 ευρώ περίπου! Μάλλον απο κίνα θα έρθουν!Τι παίζει με το τελωνείο?
etien4 Ιανουάριος 28, 2017 Author #28 Ιανουάριος 28, 2017 Πάρτε και ένα benchmark που έκανα πριν λίγο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1
Recommended Posts