GoMaR Ιανουάριος 27, 2017 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2017 8 hours ago, liakjim said: 6 άτομα βλέπω... Ευτυχώς που ψηφίσατε για αλλαγή ημέρας και "μαζευτήκατε"... Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ουτε εγω το καταλαβαινω αλλα δεν οφελει και σε τπτ να το λεμε συνεχεια. Το πολυ πολυ καλυτερα ετσι.2 αγωνες την εβδομαδα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιανουάριος 27, 2017 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος GoMaR έγραψε: Ουτε εγω το καταλαβαινω αλλα δεν οφελει και σε τπτ να το λεμε συνεχεια. Το πολυ πολυ καλυτερα ετσι.2 αγωνες την εβδομαδα Αυτό σκεφτόμουνα και εγώ χτες, δεν μπόρεσα Πέμπτη - θα μπω Κυριακή ή το αντίθετο ή τρέχω και στα δύο, ποτέ δεν ήταν καλύτερα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 27, 2017 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2017 Σε οτι αφορα εμενα παντως, μολις ξαναπαρω τιμονιερα εννοειται οτι θ μπαινω να σας πρηζω τα @@ Η τιμονιερα που μου εφερε το κολληταρι ηταν μια απο αυτες που παιζαμε οταν πηγαιναμε δημοτικο...ή τουλαχιστον ετσι μου φανηκε εμενα Καπως ετσι ημουν εχθες 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Ιανουάριος 27, 2017 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2017 Παιδιά δε μπόρεσα να μπω εγώ χθες αλλά και στον προηγούμενο αγώνα γιατί χθες έπαιζε ο Παναθηναϊκός και πριν απ'αυτό είχα καμένο σκληρό δίσκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Ιανουάριος 27, 2017 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2017 Παίδες εγώ λόγω εξεταστικής δεν μπορώ καθόλου. Αν δεν δημιουργώ πρόβλημα ας βάλει ο @Lylankor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts