Lazy Dog Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2017 TIME OF DAY: * WEATHER: * AIR TEMP: * GRIP: * Tyre blankets: * (* τα αφηνω σε οποιον σεταρει τον server ) PRACTICE: 20:30 QUALIFY: 15 λεπτά RACE: 22:00 Πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 2 ρόδες μέσα στα όρια της πίστας (λευκές γραμμές). Αν έχουμε επαφή με άλλον οδηγό με δική μας υπαιτιότητα, του παραχωρούμε σε ασφαλές σημείο τη θέση μας. Προσοχή όταν ξαναμπαίνουμε στην πίστα μετά από έξοδο. Κοιτάμε πρώτα πίσω μας και στο χάρτη. Προσοχή όταν βγαίνουμε από τα pits! Κανόνες αγωνιστικής συμπεριφοράς + video Για καλύτερο spatial awareness προτείνεται το Helicorsa Application ή Crew Chief for Assetto Corsa Επιβάλλεται η χρήση DISCORD με Push to Talk Χρόνοι: http://managerdc8.rackservice.org:50410/lapstat 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Ιανουάριος 21, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2017 7 hours ago, Lazy Dog said: (* τα αφηνω σε οποιον σεταρει τον server ) Άστα αυτά γιατί θα μπω να στήσω το server και θα σας βάλω 85% grip με ελάχιστες θερμοκρασίες!! Με καρφιά θα τη τρέξετε τη type 49 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 21, 2017 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2017 ετοιμος 5 βαθμους με 85 grip και φουλ ομιχλη 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Ιανουάριος 21, 2017 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2017 (edited) Ρε αυτήν τη χαζόπιστα έβαλες; Βιάστηκα να χαρώ... Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 21, 2017 από konnos Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 24, 2017 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2017 Κανονίστε να ξεπεράσετε τα 11 άτομα που μαζεύτηκαν την Κυριακή, αλλιώς αλίμονό σας!!!Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill123 Ιανουάριος 24, 2017 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2017 Αυτό το combo είναι για την Πέμπτη? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιανουάριος 24, 2017 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2017 Ουου, καλόοο - δεν το περίμενα τόσο διασκεδαστικό το μονοθέσιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill123 Ιανουάριος 25, 2017 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2017 με default setup θα παιξουμε ή με δικο μας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 25, 2017 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2017 Την στιγμη που ειναι ελευθερο για επιλογες, το φτιαχνεις στα μετρα σου το αμαξι Link to comment Share on other sites More sharing options...
aKosmas Ιανουάριος 26, 2017 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2017 @GoMaR @Lazy Dog @Georgiadis Giorgos Για πότε ειναι αυτός ο αγώνας;; Σήμερα (26/1)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Ιανουάριος 26, 2017 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2017 Yeap!!! @Lazy Dog είδες πόσα laps θα είναι το race? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 26, 2017 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2017 Οχι Γιωργο, κανονιστε το εσεις Δεν εχω τιμονιερα για να μπω να παιξω (εχει ενα φιλαρακι μια της πλακας. Αν προλαβει κ μου τη φερει σημερα θα μπω ετσι για την τιμη των οπλων) Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 26, 2017 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2017 (edited) Server is up. Εγώ θα τρέξω και ας είμαι και μόνος γιατί το γουστάρω το τρακ!! password: cigar Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 26, 2017 από akis_z80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 26, 2017 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2017 6 άτομα βλέπω...Ευτυχώς που ψηφίσατε για αλλαγή ημέρας και "μαζευτήκατε"...Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 26, 2017 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2017 Μια χαρά περάσαμε αυτοί που μπορέσαμε να μπούμε. @liakjim κρίμα που δε μπορείς να έρχεσαι καθημερινές. Είχαμε ψηφίσει και βγήκε αυτό. Τι να κάνουμε τώρα; Εισηγήσου να ξαναγίνει αλλαγή ημέρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 26, 2017 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2017 Δεν με νοιάζει. Καλύφθηκαν οι Κυριακές.Απλά δεν το καταλαβαίνω.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Ιανουάριος 26, 2017 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2017 Τα φώτα της δημοσιότητας εχουν πέσει πάνω στα cup. CLCE2 και Wamta 2 Ποιός τρέχει τώρα στα gatherings Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιανουάριος 26, 2017 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2017 Ωραία ήταν! @akis_z80 περίμενα ένα λάθος σου - έκανες ένα αλλά το έσωσες gamvt! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 26, 2017 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2017 36 minutes ago, Aris Teidis said: Ωραία ήταν! @akis_z80 περίμενα ένα λάθος σου - έκανες ένα αλλά το έσωσες gamvt! Σε 2 στροφές μάζευες πολύ και αγχωνώμουν . Είπα να φρενάρω αργότερα, αλλά μετά το ρημάδι έμπαινε σαν κάβουρας!! Προσπάθησα να σου ξεκολλήσω αλλά ό,τι και να έκανα η διαφορά έμενε στα 2 σεκ. Έκανα πολλά μικρά λάθη και 2 γερά.. Το 2ο ήταν το πιο περίεργο. Χτύπησα μια σημαδούρα στην τελευταία στροφή (τις είχαν και σε προκλητικό σημείο...) και για 100 μέτρα πρέπει να μπλέχτηκε σε περίεργο σημείο με αποτέλεσμα να έχω στριμμένο τιμόνι αλλά το αυτοκίνητο να φεύγει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Νόμισα ότι είχε στραβώσει η ανάρτηση! Μετά από λίγο επανήλθε. Θα προσπαθήσω να μπω και Κυριακή με την 911 gt1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Ιανουάριος 26, 2017 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2017 Πλάκα είχε το κόμπο, κρίμα που δεν πρόλαβα να μπώ κανένα μισάωρο νωρίτερα να είχα κάνει κανένα παραπάνω γύρο! Το αυτοκίνητο ήθελε λίγο κατέβασμα αντιστρεπτική πίσω ίσως και θα μπορούσαμε να το πιέσουμε περισσότερο στις στροφές πιστεύω. @sosna είναι σειρά σου. Αν δεν έχεις/δεν βάλεις ενημέρωσε έγκαιρα γιατί είμαι επόμενος 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts