thefou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2017 Χαιρετώ την παρέα. Αγόρασα νέο modem-router για να αντικαταστήσω αυτό του παρόχου,γιατι είχε αρχίσει να κάνει κάτι περίεργα.Το modem είναι αυτό http://www.tp-link.com.au/products/details/cat-15_TD-W8960N.html Συνδέθηκε αμέσως και δουλεύει φυσιολογικά. Αλλά παρατήρησα ότι κάνει έναν ψιλό θόρυβο,κάτι σαν coil whine απο τον μετασχηματιστή και αυξομειώνεται εάν κλείσω η ανοιξώ του wifi απο το διακοπτάκι. Άλλαξα πολύμπριζα-μπρίζα αλλά το "πρόβλημα" παραμένει. Πριν λίγα χρόνια είχα αγοράσει ξανά modem της ίδιας εταιρίας και έκανε το ίδιο. Είναι φυσιολογικό αυτό?Την γνώμη σας. @trendy Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 20, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 Δεν είναι ακριβώς δικτυακό το πρόβλημα, αλλά έχω το ίδιο θέμα με έναν μετασχηματιστή 220->110 για ένα ρολόι-ραδιόφωνο κομοδίνου. Παίζει όμως αδιάλειπτα για 10+ χρόνια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Ιανουάριος 20, 2017 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 Είναι ο μετασχηματιστής του. Θα το δεις σε διάφορες συσκευές αυτό το θέμα και συνήθως σε χαμηλής τιμής υλοποιήσεις που δεν έχουν καλή προστασία. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό πάντως. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thefou Ιανουάριος 20, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Το θέμα είναι ότι το έχω μέσα στο δωμάτιο το modem και "φοβάμαι" μήπως ακούγεται,σε απόλυτη ησυχία,πχ ύπνο και μου κάνει τα νεύρα... Και πριν χρόνια,modem της ίδιας εταιρίας,40+ ευρώ,πάλι το ίδιο πρόβλημα.Δεν μπορούν τον μετασχηματιστή να τον κάνουν λίγο καλύτερο-ποιότητα,με το ρεύμα έχει σχέση,όχι με το χρώμα της συσκευής! Ερώτηση. Μπορεί να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα???Με άλλον μετασχηματιστή???Γενικά με κάποιον τρόπο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 24, 2017 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2017 Μπορείς να πάρεις έναν καλύτερο μετασχηματιστή αν σε ενοχλεί. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts