panosdimp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2017 Server name : faust password: vitas KΥΡΙΑΚΗ 22/01/2017 Aγώνας με default setup ,στο qualify μπορείτε να βάλετε όσο καύσιμο επιθυμείτε Practice 2 ώρες ξεκινά 20.00 Qualify 15λεπτών ξεκινά 22.00 Race 18 laps ώρα εκκίνησης περίπου 22.16 Porsche 908lh at Monza Κανόνες και τα τοιαύτα τα γνωρίζετε αλλά ξαναρίξτε μια ματιά στο αντίστοιχο νήμα. Το κυριότερο για να πετύχει είναι να μη βιαστούμε να προσπεράσουμε στην πρώτη στροφή ,συνταγή της επιτυχίας αφήνουμε απόσταση από το προπορευόμενο έτσι ώστε μόλις δούμε τα κόκκινα φώτα των φρένων του να προλάβουμε να φρενάρουμε(κάτι σαν ρόλινγκ σταρτ ένα πράμα) μετά και το δεύτερο εσάκι δώστε τα όλα . 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιανουάριος 20, 2017 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 Εδώ για όποιον επιθυμεί να παρακολουθεί είναι οι μέχρι στιγμής αναιμικοί χρόνοι με default πάντα setup ,το καύσιμο βάλτε το όσο θέλετε . http://managerdc8.rackservice.org:50299/lapstat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιανουάριος 20, 2017 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 πριν 17 λεπτά, το μέλος panosdimp έγραψε: Εδώ για όποιον επιθυμεί να παρακολουθεί είναι οι μέχρι στιγμής αναιμικοί χρόνοι με default πάντα setup ,το καύσιμο βάλτε το όσο θέλετε . http://managerdc8.rackservice.org:50299/lapstat Ίδια προσπάθεια κάναμε (2 γύροι) και μου ρίχνεις 2 δεύτερα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 20, 2017 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 Εχει βαλει βοηθητικες ροδες για αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιανουάριος 20, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος Aris Teidis έγραψε: Ίδια προσπάθεια κάναμε (2 γύροι) και μου ρίχνεις 2 δεύτερα! Η αλήθεια είναι πως έριξα κάνα μισάωρο πρώτα οφλάιν στο optimum ,το μαρτύρησα γιατί μου ράγισες την καρδιά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιανουάριος 20, 2017 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 πριν 7 λεπτά, το μέλος panosdimp έγραψε: Η αλήθεια είναι πως έριξα κάνα μισάωρο πρώτα οφλάιν στο optimum ,το μαρτύρησα γιατί μου ράγισες την καρδιά ααααααααααα δεν παίζω! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 20, 2017 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 Για να δούμε τί λέει/. ABS ON???? Nooooobs To setup δεν ειναι fixed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 20, 2017 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 Τελικά δεν έχει ABS. Αμαξάρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 20, 2017 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 πριν 4 ώρες, το μέλος panosdimp έγραψε: Εδώ για όποιον επιθυμεί να παρακολουθεί είναι οι μέχρι στιγμής αναιμικοί χρόνοι με default πάντα setup ,το καύσιμο βάλτε το όσο θέλετε . http://managerdc8.rackservice.org:50299/lapstat Το παραδέχομαι, πείραξα σεταπ (ας το κλείδωνες ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιανουάριος 20, 2017 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 Θα το κλειδώσω το βράδυ με φουλ τεπόζιτο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 20, 2017 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 Την βενζινη ασε να μπορει να την αλλαζει ο οδηγος..Απλα σβηνεις το [FUEL] απο το .ini του setup 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιανουάριος 20, 2017 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 πριν 7 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Την βενζινη ασε να μπορει να την αλλαζει ο οδηγος..Απλα σβηνεις το [FUEL] απο το .ini του setup Τhanks. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιανουάριος 20, 2017 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 Στις 11 ακριβώς θα μαι μέσα όποιος θέλει έρχεται για παρέα! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 22, 2017 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2017 Ελπίζω να έχετε κάνει πράκτις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιανουάριος 22, 2017 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2017 Το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό σαν αίσθηση ,κρίμα @Dimitris Pappas που δεν έχεις το pack γιατί τότε η κρίση σου θα ήταν πιο αντικειμενική και σίγουρα διαφορετική από αυτή που εξέθεσες τις προηγούμενες μέρες όταν το σύγκρινες με το howston του rf2 . Σε αντίθεση με εκείνο έχεις πλήρη αίσθηση του τι κάνει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου κι εδώ πρέπει να πω πως τά λεγε ο @liakjim για άλλη μια φορά πριν από καιρό και είχε δίκιο . Τέλος όμως ας μείνουμε στο σημερινό αγώνα . Tα συμπεράσματα που βγάλαμε και με τον @Aris Teidis την Παρασκευή είναι τα εξής . Οποιος μας κάνει την τιμή και κατέβει θα πρέπει να προσέξει τις αλλαγές ταχυτήτων γιατί όπως είδαμε αν δεν προσέξεις η ζημιά στο κιβώτιο είναι αναπόφευκτη . Τα ελαστικά διατηρούνται πάντα ζεστά, δεν ξέρω αν είναι μπάγκ και ούτε με ενδιαφέρει αφού θα είναι για όλους το ίδιο . Θα πρέπει οπωσδήποτε να προσέξουμε τα φρένα μετά την εκκίνηση ,είναι σίγουρο πως δεν θα μας φτάσουν με γεμάτο τεπόζιτο και "άστρωτα" λάστιχα,καλό θα είναι να διατηρήσουμε τις θέσεις μας μέχρι και το δεύτερο εσάκι αφήνοντας απόσταση ασφαλείας και μετά ας τα δώσουμε γιατί ο αγώνας είναι μεγάλος και η καλή θέση θα είναι ανάλογη της σοφής οδήγησης . Ενώ τα έγραφα αυτά είδα πως τα είπε όλα ο Ακης με σε μια πρόταση. Καλό αγώνα για όποιον τολμηρό αποδεχθεί την πρόκληση. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Ιανουάριος 22, 2017 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2017 Πολύ καλή η 908, τη δοκίμασα λίγο το πρωί μιάς και έχω τρέξει ήδη τους αγώνες μου για το iR και είναι μία καλή ευκαιρία να δοκιμάσω λίγο τα Πορσικά από τα οποία ελάχιστα έχω τρέξει μιας ο χρόνος είναι περιορισμένος. Βοηθάει βέβαια το γεγονός ότι H-Shifter + Heel-Toe αντιπροσωπεύουν τα αγαπημένα μου αγωνιστικά αυτοκίνητα, λέω να επιστρέψω λίγο στο AC το βράδυ . Thanks @panosdimp για το locked setup, ελαχιστοποιεί τον χρόνο που θα έτρωγα για πειράγματα. Μακάρι να υπήρχε στο AC Monza Layout χωρίς το απαράδεκτο πρώτο chicane που ειδικά για αυτοκίνητα σαν την 908 καταστρέφουν όλη τη ροή και το ρυθμό της πίστας. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 22, 2017 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2017 Καλή διασκέδαση. Σας ζηλεύω. Σήμερα "πληρώνω" τους όρους της διαπραγμάτευσης χαχαχα ( Πέμπτη στο rig για τον προχθεσινό αγώνα, Κυριακή βόλτες ).Λογικά την επόμενη Κυριακή θα είμαι διαθέσιμος ( ελπίζω με το αγαπημένο μου moby dick ) Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 22, 2017 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2017 4 hours ago, panosdimp said: Οποιος μας κάνει την τιμή και κατέβει θα πρέπει να προσέξει τις αλλαγές ταχυτήτων γιατί όπως είδαμε αν δεν προσέξεις η ζημιά στο κιβώτιο είναι αναπόφευκτη . Τα ελαστικά διατηρούνται πάντα ζεστά, δεν ξέρω αν είναι μπάγκ και ούτε με ενδιαφέρει αφού θα είναι για όλους το ίδιο . Με το κιβώτιο δεν έιχα τόσο θέμα όσο με τον κινητήρα μετά από 1-2 "αθώα" κατεβάσματα.. Τα λάστιχα κρυώνουν, απλά φαίνεται να αποδίδουν εξίσου καλά -ή για να το πω πιο σωστά, εξίσου χάλια- ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες, εξού και το πράσινο που βλέπεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιανουάριος 22, 2017 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος akis_z80 έγραψε: Με το κιβώτιο δεν έιχα τόσο θέμα όσο με τον κινητήρα μετά από 1-2 "αθώα" κατεβάσματα.. Τα λάστιχα κρυώνουν, απλά φαίνεται να αποδίδουν εξίσου καλά -ή για να το πω πιο σωστά, εξίσου χάλια- ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες, εξού και το πράσινο που βλέπεις. Ναι έχεις δίκιο η βλάβη είναι στον κινητήρα από "λάθος" χρήση του κιβωτίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιανουάριος 22, 2017 Author #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts