Makis Hourdakis Μάρτιος 26, 2005 #21 Μάρτιος 26, 2005 Ρε πάρε ATi! Χωρίς πλάκα, εγώ μάλλον ATI θα έπαιρνα κι ας είναι καλύτερη η πρόταση της nVidia... Πεστε το βίτσιο, πέστε το προτίμηση....αλλά εγώ ATI θα έπαιρνα... Δε λέω οτι είναι κακή η 6600GT απλώς μετά που έβγαλε τις FX 5800 δεν ξανασχολούμαι με nVidia...
spike83 Μάρτιος 26, 2005 #22 Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από sastok Μόλις την παράγγειλα σε τρεις με τέσσερις ημέρες θα είμαι έτοιμος για ένα τεστ . :D Ελπίζω το τροφοδοτικό μολυ να αντέξει (400 WATT) Πατριδα ... καλως ηρθεσ στο thelab.gr Με υγεια η καρτουλα.. καλα παιχνιδια.. οσο για το τροφοδοτικο , ειναι επωνυμο?????? αν ναι δεν θα εχεις προβλημα .. απλα καποια στιγμη να σκεφτεσαι και αυτην την αναβαθμιση .. ..
dpresv Μάρτιος 26, 2005 #24 Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 18:44] Ρε πάρε ATi! Χωρίς πλάκα, εγώ μάλλον ATI θα έπαιρνα κι ας είναι καλύτερη η πρόταση της nVidia... Πεστε το βίτσιο, πέστε το προτίμηση....αλλά εγώ ATI θα έπαιρνα... Δε λέω οτι είναι κακή η 6600GT απλώς μετά που έβγαλε τις FX 5800 δεν ξανασχολούμαι με nVidia... κάτσε ρε! αφού η 6600gt για τα λεφτά που ζητάει είναι τεφαρίκι πράμα! εσύ θα πάρεις ati x600pro που δεν παίζει τίποτα? αν μου λές για την x800xl πάσο αλλά έχει 100-150Ε πάνω, είναι σημαντικό ποσό... η Χ700 μόνο παίζει στην ίδια κατηγορία τιμής και επιδόσεων αλλά νομίζω ότι η GT είναι καλύτερη. τελοσπάντων, αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαστε όλοι πελάτες και πρέπει να κοιτάμε κάθε στιγμή τι μας συμφέρει για τα λεφτά που δίνουμε και όχι τι μάρκα γράφει πάνω. πριν 6 μήνες όλοι θα συνιστούσαν 9800-9600 γιατί ήταν πολύ καλύτερες από τις αντίστοιχες nvidia σε σχέση απόδοσης τιμής...
Makis Hourdakis Μάρτιος 26, 2005 #25 Μάρτιος 26, 2005 Ναι για την Χ700 λέω... Προσωπικά δεν με νοιάζει αν με τα ίδια λεφτά θα βγάλω λίγα παραπάνω fps στα benchs. Ο λόγος που προτιμώ ATI δεν έχει να κάνει με τις επιδόσεις:1. Δεν χρειάζονται τέρατα ψύξης πράγμα που σημαίνει και χαμηλότερες θερμοκρασίες και περισσότερη ησυχία...2. Έχουν πολύ πιο ωραία χρώματα κατά τη γνώμη μου...3. Δεν χρειάζονται ένα τροφοδοτικό για την πάρτη τους...4. Δεν μ'αρέσει το πρόσφατο παρελθόν της nVidia και η τσατσιές που κάνει κατά καιρούς με τους drivers ωστε να κερδίζει points σε benchs. Όχι πως δεν κάνει και η ATI αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό...Θα μου πείτε βέβαια (και με το δίκιο σας) οτι αυτά ισχύουν στα μεγάλα μοντέλα, ωστόσο εκεί υποτίθεται είναι που δίνει όλο της το μεράκι η εταιρία και βλέπω τα αποτελέσματα οπότε κρίνω αναλόγα το τι θα συμβαίνει και στα μικρότερα μοντέλα...
Dagalidis Μάρτιος 26, 2005 #26 Μάρτιος 26, 2005 Mε μία 6600GT Θα έχεις πολλά περισσότερα απ'οσα με μία αντίστοιχη ΑΤΙ στα ίδια χρήματα...ΟΥΤΕ συζήτηση στα χρήματα που διαθέτεις η 6600GT είναι ουσιαστικά ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ...
gtr_84 Μάρτιος 26, 2005 #27 Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από kender Υπάρχει/αναμένεται 6600 ultra??? :confused: Ναι ειχε γινει και thread νομιζω
sastok Μάρτιος 26, 2005 Author #29 Μάρτιος 26, 2005 Mην ακούω για ATI γιατί βγάζω σπυράκια .πρόσφτα αγόρασα ένα LAPTOP TOSHIBA με P4 3200 και τιμου φορούσε για κάρτα γραφικών ?Μια μαμημενη ΑΤΙ .Εντάξει δεν λέω δεν το πήρα για παίζω games αλλά ένα Call of duty στο δίκτυο που έχουμε φτιάξει 7 άτομα θα ήθελα να το παίζω .Ούξου μακρία από ΑΤΙ ούτε να τις βλέπω ...............
Seeker Μάρτιος 26, 2005 #31 Μάρτιος 26, 2005 Μην είστε κολλημένοι. Αγοράζουμε ότι μας συμφέρει και όχι ότι βγάζει μια συγκεκριμένη εταιρεία. Τέτοιες πρακτικές μας κατέστρεψαν (βλέπε σχεδόν-μονοπώλιο της Intel...)
sastok Μάρτιος 26, 2005 Author #32 Μάρτιος 26, 2005 Συμφωνω με το μονοπωλιο, γι' αυτό και οι δύο τελευταίοι ήταν της AMD ένας στα 2000+ (παλαιός ) και ο καινούριος στα 64 3200+ ΣΚΕΤΗ ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ
ison Μάρτιος 26, 2005 #33 Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από sastok Mην ακούω για ATI γιατί βγάζω σπυράκια . πρόσφτα αγόρασα ένα LAPTOP TOSHIBA με P4 3200 και τιμου φορούσε για κάρτα γραφικών ? Μια μαμημενη ΑΤΙ .Εντάξει δεν λέω δεν το πήρα για παίζω games αλλά ένα Call of duty στο δίκτυο που έχουμε φτιάξει 7 άτομα θα ήθελα να το παίζω . Ούξου μακρία από ΑΤΙ ούτε να τις βλέπω ............... Ας προσεχες και να επαιρνες κατι καλυτερο....το οτι ειναι ati δεν σημαινει τπτ...απλα η πλειοψηφια των notebooks δεν εχουν καρτες γραφικων ικανες να τρεξουν ικανοποιητικα 3d παιχνιδια...οποτε ειτε θα επρεπε να παρεις ενα με καλη vga ειτε απλα να συμβιβαζοστεις με το γεγονος οτι δεν θα μπορεις να παιξεις τπτ (σχεδον) σε 3 d Αν και οπαδος ΑΤΙ πιστευω οτι για τα λεφτα της η 6600gt ειναι απο τις καλυτερες αγορες για mid range καρτα γραφικων...αν οχι η καλυτερη Δες επισης και για leadteΚ...εχω δει καλα σχολια γι αυτην στο net ...
Makis Hourdakis Μάρτιος 27, 2005 #34 Μάρτιος 27, 2005 Εγώ και πάλι δεν αλλάζω γνώμη για την ATI. Εϊπα, μπορεί να είναι καλύτερη σε επιδόσεις η nVidia αλλά για τους παραπάνω λόγους θα έπαιρνα ATI. Τώρα για την Leadtek: Εϊναι μια εταιρία που με έχει εξεπλήξει. Τα προϊόντα της είναι πολύ φτηνά για αυτό που προσφέρουν. Έχω μια Winfast GeForce 4 MX440 και μια Winftast TV2000XP Deluxe και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για τα λεφτά που έδωσα. Η κάρτα γραφικών μάλλον φέτος θα πάρει πόδι για να έρθει κάποια καλύτερη γιατί έχει αρχίσει να δείχνει τα σημάδια των γειρατιών ακόμα και με τους Ωmega.
Vasot Μάρτιος 27, 2005 #35 Μάρτιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 07:44] Εϊπα, μπορεί να είναι καλύτερη σε επιδόσεις η nVidia αλλά για τους παραπάνω λόγους θα έπαιρνα ATI. Οχι λαθος κανεις, πως σου ηρθε τωρα αυτο?? Στις Μεγαλυτερες αναλυσεις με ΑΑ και ΑF συνηθως οι λυσεις της ΑΤΙ ειναι πιο γρηγορες απο τις Nvidia λυσεις Μου φαινεται δεν παρακολουθεις και πολλη τα Benchmarks και τα συγκριτικα που κυκλοφορουν στο Internet Αρχική απάντηση από sastok [Χθες, στις 21:09] Mην ακούω για ATI γιατί βγάζω σπυράκια . πρόσφτα αγόρασα ένα LAPTOP TOSHIBA με P4 3200 και τιμου φορούσε για κάρτα γραφικών ? Μια μαμημενη ΑΤΙ .Εντάξει δεν λέω δεν το πήρα για παίζω games αλλά ένα Call of duty στο δίκτυο που έχουμε φτιάξει 7 άτομα θα ήθελα να το παίζω . Ούξου μακρία από ΑΤΙ ούτε να τις βλέπω ............... Eπειδη σου συνεβη εσενα η στραβη δεν σημαινει οτι συμβαινει και σε ολους αρα αυτοματος και ΑΤΙ=Αθλια συμφωνα με τα λεγομενα σου Μια χαρα μου δουλευει εμενα οσο καιρο την εχω και ειμαι πιο ευχαριστημενος απο την ποιοτητα εικονας\ταχυτητα που προσφερει η ΑΤΙ σε σχεση με οσες Nvidia λυσεις που εχω δοκιμασει Sastok Μεγια την 6600Gt Αν και σιγουρα υπαρχουν και γρηγοροτερες λυσεις εκει εξω απο το 6600GT για τα λεφτα που μπορουσε να διαθεσεις αποτελει μια καλη λυση Στο μελλον αγοραζεις και μια δευτερη για να συμπληρωσεις το SLI αμα αξιζει τον κοπο....
sastok Μάρτιος 27, 2005 Author #36 Μάρτιος 27, 2005 To ξερω την πατησα ιατι δεν το προσεξα .Οχι βεβαια οτι εχω κανενα προβλημα με το LAPTOP αλλα ετσι για το γαμωτο Βεβαια τα περισσοετρα φορανε προηγουμενησ γενιας οποτε ενταξει δεν πειραζει.Ομως το προηγουμενο που ειχα στα 2.8 τησ Toshiba παλι επαιζε τα κερατα του και ποτε μα ποτε δεν κωλουσε (ειχα καρτα της Nvidia )
Makis Hourdakis Μάρτιος 28, 2005 #37 Μάρτιος 28, 2005 Απ'όσο έχω δεί, οι προτάσεις της nVidia είναι πιο γρήγορες αλλά για πολύ λίγο... Μιλάμε για τη μεσαία κατηγορία καθώς στα μεγάλα μοντέλα δε συμβαδίζουνε οπότε δεν μπορείς να συγκρίνεις αντικειμενικά. Π.χ. μέχρι να βγεί η X850XT PE η nVidia είχε τα πρωτία. Μετά βγήκε η X850XT PE με την αντίστοιχη πρόταση της nVidia να έχει βγεί λίγο καιρό πιο πριν οπότε φυσιολογικό ήταν να περάσει μπροστά η ATI. Στη μεσαία κατηγορία δε γίνονται τόσο γρήγορες και μεγάλες αλλαγές...
sastok Μάρτιος 28, 2005 Author #38 Μάρτιος 28, 2005 Όπως είπα έχω παραγγείλει μια 6600Gt GIGΑBYTE όμως δεν είμαι σίγουρος αν την έχουν και σκέφτομαι να την κάνω τράμπα με μια ASUS EN6600GT .ποιός ξέρει αν εί ναι καλύτερη ή όχι ?Η διαφορά τους πάντως στην τιμή είναι περίπου 30
Makis Hourdakis Μάρτιος 28, 2005 #39 Μάρτιος 28, 2005 Α! Επειδή το μATI μου βλέπει οτι το Thread θα εξελιχτεί σε ATIvsNVIDIA... ας μην κάνουμε άλλα posts πάνω στο θέμα... Έχουν ειπωθεί οι απόψεις κατα καιρούς και sorry που το έθεσα το θέμα...
daospi Μάρτιος 28, 2005 #40 Μάρτιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από sastok [Σήμερα, στις 15:48] Όπως είπα έχω παραγγείλει μια 6600Gt GIGΑBYTE όμως δεν είμαι σίγουρος αν την έχουν και σκέφτομαι να την κάνω τράμπα με μια ASUS EN6600GT .ποιός ξέρει αν εί ναι καλύτερη ή όχι ?Η διαφορά τους πάντως στην τιμή είναι περίπου 30 Kάπου είχα διαβάσει ότι έχουν ακριβώς τις ίδιες επειδόσεις...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.