karmen1983 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2017 Οτι αγαπάω την Dewalt είναι δεδομένο αλλά αν έδινα το χιλιάρικο για το παρακάτω δισκοπρίονο (flexvolt table saw Dewalt DCS7485T2 https://www.skroutz.gr/s/10041792/Dewalt-DCS7485T2.html ) και είχε τα κουσούρια που έχει μάλλον θα τους το έφερνα στο κεφάλι Το θέμα ανοίγει για να ποστάρουμε reviews από εργαλεία που μας ενδιαφέρουν, μας έκαναν εντύπωση κλπ Φυσικά αν θέλετε να κάνετε δικιά σας παρουσίαση είστε ευπρόσδεκτοι 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιανουάριος 13, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2017 (edited) Πίκρα ! ! ! Να δίνεις ένα χιλιάρικο και να θές και λιμάρισμα ! ! ! Η Dewalt πρέπει να κάνει κάτι, να δώσει μια λίμα τουλάχιστον ! Χωρίς πλάκα όμως, αυτό είναι το ελάτωμα όλων των κατασκευών που πανε πρεσσαριστές απλά, χωρίς μετέπειτα μηχανουργική επεξεργασία ! Τους βγήκε καμπύλο το λούκι, κανείς δεν το έλεγξε . . . . και έμεινε ο Matias, να τραβάει τα μαλλία του! Εδιτ: Αγάπη πολύ καλή η ιδέα ! ! ! Και ακόμα καλύτερη η αρχή της , καθώς αυτό που έχει πιο πολύ σημασία είναι να ξέρουμε που είναι οι . . . "λακούβες" ! Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 13, 2017 από Seafalco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 15, 2017 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2017 Δεν είναι ακριβώς review, αλλά μου άρεσαν οι δυνατότητες του εργαλείου. http://www.aandreou.gr/polyergaleio-fein-multimaster/fein-multitalent-start 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Ιανουάριος 29, 2017 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2017 Κάποιος σχεδιαστής εκεί είναι φανατικός των Transformers Ρυθμίσεις του εργαλείου από το κινητό Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 5, 2017 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2017 Καλή φάση 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Φεβρουάριος 5, 2017 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2017 Μάλλον λειτουργεί όπως και τα σφραγίσματα των δοντιών. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 5, 2017 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2017 Ναι, λογικά έτσι παίζει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Φεβρουάριος 5, 2017 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2017 (edited) Το έχω δει. Είχα ψάξει πριν μήνες για κάποιες κόλλες, και μετά σ'οποιο site έμπαινα μου έβγαζε στις διαφημίσεις κόλλες Κάτι παρόμοιο (δεν θυμάμαι μάρκα) με μικρό UV φακό, μου το είχε εμφανίσει στο Facebook. Α... την βρήκα Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 5, 2017 από Asxetius 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Φεβρουάριος 5, 2017 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2017 Κυκλοφορούν από καιρό και εδώ κάποιες κόλλες σε μπουκαλάκι ή σε σωληνάριο (δεν θυμάμαι παρόλο που έχω χρησιμοποιήσει για να κολλήσω κάτι σπασμένα γυαλινα δαχτυλίδια) που έβαζες τη κόλλα και μετά το έκανες ηλιοθεραπεία ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Φεβρουάριος 5, 2017 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2017 πριν 17 λεπτά, το μέλος Seafalco έγραψε: Κυκλοφορούν από καιρό και εδώ κάποιες κόλλες σε μπουκαλάκι ή σε σωληνάριο (δεν θυμάμαι παρόλο που έχω χρησιμοποιήσει για να κολλήσω κάτι σπασμένα γυαλινα δαχτυλίδια) που έβαζες τη κόλλα και μετά το έκανες ηλιοθεραπεία ! Με τον ίδιο τρόπο εμφανίζαμε το σχέδιο του κυκλώματος σε UV πλακέτες (pcb) Eίναι πολλά τα watt..... Στέλιο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Φεβρουάριος 6, 2017 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 Xiaomi Wowstick 1fs Ελαφρύ και συμμαζεμένο ηλεκτρικό κατσαβίδι για αντίστοιχες εργασίες. Με πολύ συμπαθητική ροπή 3Nm, αν το συγκρίνουμε π.χ. με το 5ης γενιάς ΙXO της BOSCH που έχει 3/4.5Nmhttp://www.gearbest.com/screwdriver-screwdriver-set/pp_576093.html 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 12, 2017 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2017 Ενα βίντεο πιο παλιό και από τον γάτο μου που έχει ανεβάσει και ο Στέλιος πριν κάτι χρόνια αλλά για όσους δε το έχουν δει ας κάνουμε μία επανάληψη Μερικές πολύ σωστές συμβουλές από τον Steve Ramsey για τις Pocket holes ή κρυφές βίδες Και εδώ το κατα πόσο είναι απαραίτητο ένα φαλτσοπρίονο μέσα σε ένα εργαστήριο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts