Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Οτι αγαπάω την Dewalt είναι δεδομένο αλλά αν έδινα το χιλιάρικο για το παρακάτω δισκοπρίονο (flexvolt table saw Dewalt DCS7485T2 https://www.skroutz.gr/s/10041792/Dewalt-DCS7485T2.html ) και είχε τα κουσούρια που έχει μάλλον θα τους το έφερνα στο κεφάλι :p

Το θέμα ανοίγει για να ποστάρουμε reviews από εργαλεία που μας ενδιαφέρουν, μας έκαναν εντύπωση κλπ

Φυσικά αν θέλετε να κάνετε δικιά σας παρουσίαση είστε ευπρόσδεκτοι :) 

• Like 3
(edited)

Πίκρα  ! ! !

Να δίνεις ένα χιλιάρικο και να θές και λιμάρισμα ! ! !  :wall:

Η Dewalt πρέπει να κάνει κάτι, να δώσει μια λίμα τουλάχιστον ! :p

Χωρίς πλάκα όμως, αυτό είναι το ελάτωμα όλων των κατασκευών που πανε πρεσσαριστές απλά,

χωρίς μετέπειτα μηχανουργική επεξεργασία !

Τους βγήκε καμπύλο το λούκι, κανείς δεν το έλεγξε . . . . και έμεινε ο Matias, να τραβάει τα μαλλία του!

Εδιτ:  Αγάπη πολύ καλή η ιδέα ! ! ! :T: 

Και ακόμα καλύτερη η αρχή της , καθώς αυτό που έχει πιο πολύ σημασία είναι να ξέρουμε που είναι οι . . . "λακούβες" !  :)

Έγινε επεξεργασία από Seafalco
  • 2 weeks later...

Κάποιος σχεδιαστής εκεί είναι φανατικός των Transformers :)

Ρυθμίσεις του εργαλείου από το κινητό :huh:

(edited)

Το έχω δει.
Είχα ψάξει πριν μήνες  για κάποιες κόλλες, και μετά σ'οποιο site έμπαινα μου έβγαζε στις διαφημίσεις κόλλες :)

Κάτι παρόμοιο (δεν θυμάμαι μάρκα) με μικρό UV φακό, μου το είχε εμφανίσει στο Facebook.

Α... την βρήκα :) 

Έγινε επεξεργασία από Asxetius
  • Like 2

Κυκλοφορούν από καιρό και εδώ κάποιες κόλλες σε μπουκαλάκι ή σε σωληνάριο (δεν θυμάμαι παρόλο που έχω χρησιμοποιήσει για να κολλήσω κάτι σπασμένα γυαλινα δαχτυλίδια) που έβαζες τη κόλλα και μετά το έκανες ηλιοθεραπεία ! :)

πριν 17 λεπτά, το μέλος Seafalco έγραψε:

Κυκλοφορούν από καιρό και εδώ κάποιες κόλλες σε μπουκαλάκι ή σε σωληνάριο (δεν θυμάμαι παρόλο που έχω χρησιμοποιήσει για να κολλήσω κάτι σπασμένα γυαλινα δαχτυλίδια) που έβαζες τη κόλλα και μετά το έκανες ηλιοθεραπεία ! :)

Με τον ίδιο τρόπο εμφανίζαμε το σχέδιο του κυκλώματος σε UV πλακέτες (pcb) 
Eίναι πολλά τα watt.....  Στέλιο :rolleyes::lol:

• Like 1

Xiaomi Wowstick 1fs

Ελαφρύ και συμμαζεμένο ηλεκτρικό κατσαβίδι για αντίστοιχες εργασίες. 
Με πολύ συμπαθητική ροπή 3Nm, αν το συγκρίνουμε π.χ. με το 5ης γενιάς ΙXO της BOSCH που έχει 3/4.5Nm

http://www.gearbest.com/screwdriver-screwdriver-set/pp_576093.html

• Like 3

Ενα βίντεο πιο παλιό και από τον γάτο μου :p που έχει ανεβάσει και ο Στέλιος πριν κάτι χρόνια αλλά για όσους δε το έχουν δει ας κάνουμε μία επανάληψη

Μερικές πολύ σωστές συμβουλές από τον Steve Ramsey για τις Pocket holes ή κρυφές βίδες

Και εδώ το κατα πόσο είναι απαραίτητο ένα φαλτσοπρίονο μέσα σε ένα εργαστήριο

• Like 3