Τζώρτζης Σεπτέμβριος 15, 2007 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2007 Σε ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLiNaRaS Αύγουστος 29, 2011 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 παιδες, εγω εχω πειπαλ εδω και πολλα χρονια... εχω αμερικανικους λογαριασμους και καρτες μεσα. Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να προσθεσω τον ελληνικο λογαριασμο μου (Αλφα Μπανκ). Εδω ελλαδα δεν εχω καρτες ή οτιδηποτε μονο λογαριασμο στην τραπεζα. Και το αλλο, μπορω να μεταφορα λεφτα απο τον Ελ. λογαριασμο στον Αμερικανικο? Ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Αύγουστος 30, 2011 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 Μπορείς να προσθέσεις και λογαριασμό από ελληνική τράπεζα.Φυσικά και μπορείς να κάνεις μεταφορά. Λέγεται έμβασμα και θα έχει κάποια προμήθεια αναλόγως με το ποσό και την τράπεζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLiNaRaS Αύγουστος 30, 2011 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 Ευχαριστω φιλε λευτερη, μηπως γνωριζεται πως γινεται η μεταφορα??? και κατι αλλο.... πειτε ας πουμε οτι θελω να κανω αγορα μεσω του ελληνικου λογαριασμου μου (δεν εχω καρτα επαναλαμβανω), μπορω?Ρε παιδες, μπηκα στον λογαριασμο (αμερικανικο) μου και ενω παω στο "add bank account" δεν μπορω να βαλω λογαριασμο ελλαδος. Μου βγαζει σαν χωρα την Αμερικη και δεν μπορω να το αλλαξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanopoulo Σεπτέμβριος 2, 2011 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2011 Παιδιά, μεγάλη προσοχή με τους λογαρισμούς paypal και τους κωδικούς.Αν και χρόνια εκεί, πρόσφατα που χάκαραν κωδικούς και χρέωσαν την κάρτα μου με αγορά 1.000 δολάρια!!Ευτυχώς το ψιλιάστηκε η paypal και εγω το κατάλαβα αμέσως, με αποτέλεσμα να κάνω ένσταη και εκεί και στην τράπεζα, και σε διάστημα 10 περίπου ημερών να μου ξαναεπιστρέψουν τα χρήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kntalas1 Απρίλιος 15, 2012 #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2012 καλησπερα παιδια.. εχω μια απορια με την paypal. εγω ειμαι 17 ετών και θελω να πουλησω ενα μηχανακι στο εξωτερικο μεσω paypal. τι θα πρεπει να κανω? εχω λογαριασμο paypal. οταν μου βαλει εκεινο τα χρηματα μεσα εγω πως θα τα παρω στο χερι μετα απο την paypal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 15, 2012 #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2012 Τα χρηματα ΑΠΟ το paypal θα πιστωθουν ειτε στην καρτα σου, ειτε στον τραπεζικο λογαριασμο που εχεις δηλωσει. Μετα τα τραβας απο εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Απρίλιος 15, 2012 #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2012 Paypal μόνο για χρεωστικές για μένα.Αν θέλετε σύνδεση με τραπεζικό moneybookers ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kntalas1 Απρίλιος 16, 2012 #49 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2012 καλησπερα παλι.. οταν εννοεις στον τραπεζικο λογαριασμο που εχω δηλωσει? που να εχω δηλώσει στην τραπεζα η στην paypal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 16, 2012 #50 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2012 Στο Paypal τα δηλωνεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 16, 2012 #51 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2012 καλησπερα παιδια.. εχω μια απορια με την paypal. εγω ειμαι 17 ετών και θελω να πουλησω ενα μηχανακι στο εξωτερικο μεσω paypal. τι θα πρεπει να κανω? εχω λογαριασμο paypal. οταν μου βαλει εκεινο τα χρηματα μεσα εγω πως θα τα παρω στο χερι μετα απο την paypal?ψάξε που θα δώσεις το οτιδήποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Απρίλιος 16, 2012 #52 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2012 καλησπερα παιδια.. εχω μια απορια με την paypal. εγω ειμαι 17 ετών και θελω να πουλησω ενα μηχανακι στο εξωτερικο μεσω paypal. τι θα πρεπει να κανω? εχω λογαριασμο paypal. οταν μου βαλει εκεινο τα χρηματα μεσα εγω πως θα τα παρω στο χερι μετα απο την paypal?Το να παρεις τα χρηματα ειναι το πλεον ευκολο ,εγω θα ηθελα να μαθω πως θα στειλεις μηχανακι στο εξωτερικο και σε περιπτωση dispute του αγοραστη στο paypal πως θα αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας (κοινος πως θα αποδειξεις οτι το εχεις στειλει στην σωστη διευθυνση και το εχει παραλαβει ο αλλος)Δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα να στειλεις κατι τοσο μεγαλο καπου.(+ τα θεματα με τα χαρτια που μπορει να προκυψει).Δεν το εχω ψαξει αλλα κατα εμε μαλλον πας να βαρεσεις πιστολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.