spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2017 Εχει κανεις εμπειρια απο το εν λογω καταστημα? Ειναι legit? Πολυ φθηνα μου φαινονται καποια προιοντα και με βαζει σε σκεψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
platonas Ιανουάριος 12, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2017 Τα τελευταια 3 χρονια εχω παρει 3 ipcams και διαφορα ψιλοπραματακια και ολα ηρθαν κ ηταν μια χαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Ιανουάριος 13, 2017 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2017 Είχα παραγγείλει ένα xiaomi πολυμπριζο από εκεί μέσω της εφαρμογής getone δεν μου το έστειλαν ποτέ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 13, 2017 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος bassplayer έγραψε: Είχα παραγγείλει ένα xiaomi πολυμπριζο από εκεί μέσω της εφαρμογής getone δεν μου το έστειλαν ποτέ... Άλλη φορά να παραγγέλνεις από το website τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιανουάριος 13, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2017 Μαλιστα, thnx Απο μεταφορικα τι παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts