karmen1983 Αύγουστος 30, 2019 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2019 Πάρτε και τη δική μου εμπειρία https://www.thelab.gr/reviews/input-devices-peripherals-reviews/vertagear-triigger-275-gaming-chair-review-r663/page/2/?tab=comments#comment-14596 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavouras5 Σεπτέμβριος 2, 2019 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2019 Παιδιά που βρίσκετε ανταλλακτικά αμορτισέρ? Η δικιά μου έχει ένα αμορτισέρ που πάνω γράφει: kgs kgl din 4550 class 3. Αλλα δε μπορώ να το βρω πουθενά. Μπορώ κάπου να ψάξω για παρόμοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavouras5 Σεπτέμβριος 7, 2019 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2019 Τελικά έβγαλα άκρη. Το αναφέρω για όποιον έχει μελλοντικά την ίδια απορία. Έστειλα email με την παλιά μπουκάλα σε διάφορα μαγαζιά που βρήκα ότι πουλάνε μπουκάλες, και το homemarkt.gr μου απάντησε ότι η μπουκάλα μου είναι ίδια με αυτή: https://www.homemarkt.gr/el/epipla-esoterikou-chorou/karekles-grafeiou/analosima-kareklon-grafeiou/homemarkt-antallaktiko-amortiser-chromiou-kareklas-grafeiou-ypsilis-antochis-hm1143x_191796 Όντως μέτρησα το μήκος της μπουκάλας μου ανοιχτή και είναι 35cm, ενώ κελιστή είναι 26cm. Άρα προφανώς μετράμε το μήκος για να διαλέξουμε μπουκάλα. Φαντάζομαι ότι παίζει ρόλο και το πάχος, ελπίζω να ταιριάζει με τη δική μου καρέκλα, από το μαγαζί μου είπαν ότι ταιριάζει. Όταν την αλλάξω θα γράψω εντυπώσεις... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavouras5 Σεπτέμβριος 25, 2019 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2019 Τελικά μια χαρά έκανε η μπουκάλα. Ζορίστηκα στην αρχή για να βγάλω τη μπουκάλα. Αλλα της έβγαλα την ασφάλεια οπότε βγήκε το έμβολο. Και έβαλα τη βάση στο χώμα και με 2 δυνατά χτυπήματα με το μεγάλο σφυρί ξεκόλλησε. Γράσαρα και την καρέκλα με γράσο σιλικόνης και πλέον δεν τρίζει καθόλου και είναι σαν καινούρια... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 25, 2019 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2019 Τυχερακια 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 25, 2019 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2019 πριν 58 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: Τυχερακια Άλλοι βάζουν κόπο, άλλοι ξέρουν τον τρόπο. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Σεπτέμβριος 25, 2019 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2019 Εμενα οταν τα παιζει η μπουκαλα, περναω μια βολτα απ το σκραπ, τσιμπαω ενα καλο κατω μερος σετ κ ολα οκ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερμής Ιούνιος 17, 2020 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2020 Γεια σας! Το ότι έχει κάτσει η καρέκλα και δε σηκώνεται με το μοχλό της, σημαίνει ότι έχει θέμα το αμορτισέρ; και αν ναι, μπορώ να πάρω όποιο να'ναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 17, 2020 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2020 Κατά πασα πιθανοτητα ναι φταιει η μπουκαλα. Καλου κακου μετρησε την διαμετρο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts