troffeo Φεβρουάριος 4, 2017 #61 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2017 @liakjim στείλε και σε μας τους κουλούς κανα σεταπακι, γιατί φεύγω ταξίδι Δευτέρα και γυρνάω κυριολεκτικά στο παραπέντε του αγώνα την Πεμπτη[emoji3][emoji3][emoji3]Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Φεβρουάριος 4, 2017 #62 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2017 πριν 4 ώρες, το μέλος troffeo έγραψε: @liakjim στείλε και σε μας τους κουλούς κανα σεταπακι, γιατί φεύγω ταξίδι Δευτέρα και γυρνάω κυριολεκτικά στο παραπέντε του αγώνα την Πεμπτη Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι ναι και σε μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmich Μάϊος 3, 2017 #63 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2017 Δεν ξέρω αν έπρεπε να ανοίξω καινούργιο thread αλλά θα το γράψω εδώ... Από σημερα το βράδυ μέχρι Κυριακή μεσημέρι θα είμαι Θεσσαλονική και σκέφτηνα πως αν θέλετε οι βόρειοι θα μπορούσαμε να κανονίσουμε μία συνάντηση να γνωρίσω και εγώ κανέναν από κοντά είτε για καφέ είτε για κάρτ κτλ... Αν συμφωνείτε λοιπόν και υπάρχει διάθεση κανονίζουμε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
angeln1ck Μάϊος 4, 2017 #64 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2017 On 5/3/2017 at 1:17 ΜΜ, το μέλος tasosmich έγραψε: Δεν ξέρω αν έπρεπε να ανοίξω καινούργιο thread αλλά θα το γράψω εδώ... Από σημερα το βράδυ μέχρι Κυριακή μεσημέρι θα είμαι Θεσσαλονική και σκέφτηνα πως αν θέλετε οι βόρειοι θα μπορούσαμε να κανονίσουμε μία συνάντηση να γνωρίσω και εγώ κανέναν από κοντά είτε για καφέ είτε για κάρτ κτλ... Αν συμφωνείτε λοιπόν και υπάρχει διάθεση κανονίζουμε... Τι λετε εσεις; @sosna @Georgiadis Giorgos @ferrarimanos Πρωινο Σαββατου για λιγο καρτ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Μάϊος 4, 2017 #65 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2017 8 minutes ago, angeln1ck said: Τι λετε εσεις; @sosna @Georgiadis Giorgos @ferrarimanos Πρωινο Σαββατου για λιγο καρτ; Καταρχάς! Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με τους αθηναίους.. οπότε κάνε thread για τους πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Μάϊος 4, 2017 #66 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2017 πρωινό Σαββάτου πολύ δύσκολα από μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Μάϊος 4, 2017 #67 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2017 Εγώ δουλεύω τα πρωινά εκτός Κυριακής. Την κοινωνία μου μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Μάϊος 4, 2017 #68 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2017 40 minutes ago, Oxide Burnedbrain said: Εγώ δουλεύω τα πρωινά εκτός Κυριακής. Την κοινωνία μου μέσα Μαμησετα μια απο τα ιδια.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferrarimanos Μάϊος 5, 2017 #69 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2017 πριν 19 ώρες, το μέλος angeln1ck έγραψε: Τι λετε εσεις; @sosna @Georgiadis Giorgos @ferrarimanos Πρωινο Σαββατου για λιγο καρτ; χαχαχαχα εμεις πιγαμαι την τεταρτη αλλα αμα ξαναπαται ενοιτε το ψυνουμεε! Και αμα θελεται παμε στον προπονιτη μου στο GoKart enter. Αλλα νικο πες μου πιο νορις γτ θα κανω και προπονιση με το αγονιστικο! Για να ξερω για τα λευταα! Και ενοιτε πεσ και τον Αγγελο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Μάϊος 16, 2017 #70 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2017 Παιδες. 10 - 12 Ιουνίου θα ειμαι Αθήνα για δουλειά. (θα χασω το τελευταιο αγωνα του tango ? ) Νομιζω οτι εκτος απο κυριακη πρωι,θα μπορεσω να βολεψω ενα καφεδακι να γνωρισω απο κοντα μερικους απο εσας. @ Εχουμε καιρο ακομα,θα το δουμε και οταν πλησιάζουν οι μερες. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Μάϊος 16, 2017 #71 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2017 πριν 15 λεπτά, το μέλος PolomanGR έγραψε: Παιδες. 10 - 12 Ιουνίου θα ειμαι Αθήνα για δουλειά. (θα χασω το τελευταιο αγωνα του tango ? ) Νομιζω οτι εκτος απο κυριακη πρωι,θα μπορεσω να βολεψω ενα καφεδακι να γνωρισω απο κοντα μερικους απο εσας. @ Εχουμε καιρο ακομα,θα το δουμε και οταν πλησιάζουν οι μερες. Οπωσδήποτε θα βρεθούμε! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 7, 2017 Author #72 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2017 (edited) Θα βρεθουμε οι της Αθηνας + @poloman + @djkostas για καφε Σαββατο ; Αντε ενας καφες πριν τον τελευταιο αγωνα, επιβαλεται Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 7, 2017 από GoMaR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιούνιος 7, 2017 #73 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2017 Σου'ρθε εσενα τωρα πανω στην τρελα Ειμαι μεσα παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 7, 2017 #74 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2017 Αν το κάνετε Παρασκευή απόγευμα είμαι μέσα.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 7, 2017 Author #75 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2017 Παρασκευη μπορω μετα τις 6+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Ιούνιος 7, 2017 #76 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2017 Σαββατο πρωι προσγειωνομαι ,εχω δουλιτσα μεχρι καποια ωρα,και πιθανον να μπορεσω το απογευματακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούνιος 29, 2017 #77 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2017 Δευτέρα πρωί-πρωί λέω να εναποθέσω λίγο λαστιχάκι στις Σέρρες. Όποιος ενδιαφέρεται έστω και για απλή βόλτα και καφέ afterwards μου λέει. half-assed tagging ftw @Oxide Burnedbrain @sosna @Billys @rapid_fast 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Ιούνιος 29, 2017 #78 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2017 Δευτέρα πρωί-πρωί λέω να εναποθέσω λίγο λαστιχάκι στις Σέρρες. Όποιος ενδιαφέρεται έστω και για απλή βόλτα και καφέ afterwards μου λέει. half-assed tagging ftw @Oxide Burnedbrain @sosna @Billys @rapid_fastΓ@μω τη δουλειά μου μέσα. S2k με Ακη σε πιστα! ΠοοοοοοΣτάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Ιούνιος 29, 2017 #79 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2017 Ααα θέλουμε βίντεο, εμείς οι "νότιοι", από το λάστιχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Ιούνιος 30, 2017 #80 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2017 πριν 13 ώρες, το μέλος akis_z80 έγραψε: Δευτέρα πρωί-πρωί λέω να εναποθέσω λίγο λαστιχάκι στις Σέρρες. Όποιος ενδιαφέρεται έστω και για απλή βόλτα και καφέ afterwards μου λέει. half-assed tagging ftw @Oxide Burnedbrain @sosna @Billys @rapid_fast Σε ζηλεύω ρε.. αλήθεια... Δεν μπορώ θα πετάω εκείνη την ώρα.. Θα σε δώ απο ψηλά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts