Jump to content

Κανενας ψαγμενος σε wifi καρτες????

gaig

Recommended Posts

Δε γινεται να ριξειες σε καποιον adapter την ισχη εξοδου μεσα απο windows?? πρεπει να εχει απαραιτητως pigouinux?:hmm: Περα απο τον cisco 340 εχετε να προτεινεται καποιο αλλο

μοντελο με πολυ καλη ευαισθησια? Το κοστος δεν ειναι και τοσο προβλημα μιας και θα μοιραστει...:happy2:

μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι έχουν δημιουργήσει στο awmn???? αυτός ο χάρτης wan είναι????/

[:OT: mode ON]

Αρχική απάντηση από b52_616

Πανω απο ολα θελει πολυ διαβασμα γιατι κανεις δεν γεννηθηκε που να τα ξερει ολα... :)

Και εδω κανεις λαθος. Καποτε ειχαμε εναν user που τα ηξερε ολα. Bill τον λεγανε. Πεπα το επωνυμό του...:hehe::hehe:

[:OT: mode OFF]

To παλικαρι ειναι καμμενο ομως.Επειδη τον ξερω και εγω...ξερεις τι διαβασμα εχει ριξει και ποσες ωρες εχει περασει κανοντας δοκιμες? Κανεις δεν γεννιεται ξερολας...γινεται διαβαζοντας και δοκιμαζοντας :)

Cheers

Ωραια βρε παιδια ολα αυτα(και συμφωνω οτι απαιτειται πολυ διαβασμα για να φτιαξεις κατι

σωστο και λειτουργικο) αλλα μπορουμε να πουμε κατι on topic????:flag: :flag: :flag:

@dpan: Για την κεραια που ψαχνεις μια πολυ καλη λυση ειναι η Level1 OAN-1030.:T:

Τη δανεισα σε εναν φιλο μου και καλυψε ανετα (6 mbps) δυο τεραστιουσ οροφους(10 διαμερισματα εκαστος):magic:

Για τις λυσεις της Netgear εχετε καμια γνωμη? Και ολα αυτα τα μοντελα που λενε

οτι τρεχουν στα 108mpbs? Η ειναι παπατζα του Πλαισιου για οσους γουσταρουν να

βλεπουν μεγαλα νουμερα στις ετικετες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.