gaig Μάρτιος 28, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Δε γινεται να ριξειες σε καποιον adapter την ισχη εξοδου μεσα απο windows?? πρεπει να εχει απαραιτητως pigouinux? Περα απο τον cisco 340 εχετε να προτεινεται καποιο αλλο μοντελο με πολυ καλη ευαισθησια? Το κοστος δεν ειναι και τοσο προβλημα μιας και θα μοιραστει...:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Μάρτιος 28, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι έχουν δημιουργήσει στο awmn???? αυτός ο χάρτης wan είναι????/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 28, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 [:OT: mode ON] Αρχική απάντηση από b52_616Πανω απο ολα θελει πολυ διαβασμα γιατι κανεις δεν γεννηθηκε που να τα ξερει ολα... Και εδω κανεις λαθος. Καποτε ειχαμε εναν user που τα ηξερε ολα. Bill τον λεγανε. Πεπα το επωνυμό του...:hehe: [:OT: mode OFF] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpan Μάρτιος 29, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 To παλικαρι ειναι καμμενο ομως.Επειδη τον ξερω και εγω...ξερεις τι διαβασμα εχει ριξει και ποσες ωρες εχει περασει κανοντας δοκιμες? Κανεις δεν γεννιεται ξερολας...γινεται διαβαζοντας και δοκιμαζοντας Cheers Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Μάρτιος 29, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Ωραια βρε παιδια ολα αυτα(και συμφωνω οτι απαιτειται πολυ διαβασμα για να φτιαξεις κατι σωστο και λειτουργικο) αλλα μπορουμε να πουμε κατι on topic????:flag: :flag: :flag: @dpan: Για την κεραια που ψαχνεις μια πολυ καλη λυση ειναι η Level1 OAN-1030. Τη δανεισα σε εναν φιλο μου και καλυψε ανετα (6 mbps) δυο τεραστιουσ οροφους(10 διαμερισματα εκαστος):magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Μάρτιος 31, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2005 Για τις λυσεις της Netgear εχετε καμια γνωμη? Και ολα αυτα τα μοντελα που λενεοτι τρεχουν στα 108mpbs? Η ειναι παπατζα του Πλαισιου για οσους γουσταρουν να βλεπουν μεγαλα νουμερα στις ετικετες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.