Jump to content

Ρακορ?

Braveheart1980

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ενδιαφερομαι για αυτο το ψυγειακι http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=WaterComponentCooling&cp_id=55497

Δυστυχως ομως εχει 10 mm ρακορ!

Ξερεις κανεις αν αλλαζουν?(εγω θελω 1/2'' ρακορ(=12mm) )

Κατι πηρε το αυτι μου οτι στα multirama σου δινουν διαφορα ρακορ.Ισχυει?

Αρχική απάντηση από Braveheart1980

Κατι πηρε το αυτι μου οτι στα multirama σου δινουν διαφορα ρακορ.Ισχυει?

Aν παίζει κάτι τέτοιο πάει θα τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα!!!!!!!!! ΕΛΙΩΣΑ να ψάχνω ρακόρ σε όλη την αθήνα και είχαν τα multirama???? Πάντως αν θές τράβα Σπύρου Πάτση έχει τα πάντα!

Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 22:23]

Aν παίζει κάτι τέτοιο πάει θα τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα!!!!!!!!! ΕΛΙΩΣΑ να ψάχνω ρακόρ σε όλη την αθήνα και είχαν τα multirama???? Πάντως αν θές τράβα Σπύρου Πάτση έχει τα πάντα!

Σπυρου Πατση?

Can you be more specific aristo?

Αρχική απάντηση από Braveheart1980

Σπυρου Πατση?

Can you be more specific aristo?

Νομιζω ειναι καθετος δρομος στην Ιερα οδο κ πως ολη η Σπ.Πατση ειναι τετοια μαγαζια...

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Νομιζω ειναι καθετος δρομος στην Ιερα οδο κ πως ολη η Σπ.Πατση ειναι τετοια μαγαζια...

Σωστόστ ο Φάνης! ;) Κάτεβαίνεις την ιερά οδό και μετά την κωσταντινουπόλεως (τρένο) είναι η Πάτση! Είναι αρκετά μεγάλή σε μήκος και φτάνει μέχρι την καβάλας...

ΜΑΓΑΖΙΑ :p

Πουλάνε απλά τα πάντα! Οτι έχει σχέση με υδραβλικά,κομπρεσέρ αέρα,καυστίρες,πιεστικά νερού,καλοριφέρ και απο αυτοκίνητα οτι θές απο μαγαζί που πουλαέι μόνο δυναμό μέχρι μαγαζί που πουλάει μόνο πόρτες αυτοκινήτων και καπο!!! Κάπου στο χάος βρίσκεις οτι θές ;) Ιδικά στα πρώτα μαγαζιά που ανέφερα....

Ρε παιδες πηγαινοντας προς στην Κων/πολεως μεσω της Ιερας οδου βρισκουμε τη Σπ.Πατση

Δεξια ειναι τα μαγαζια ή αριστερα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.