panosGR13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2017 Καλησπέρα. Εχω μια GTX 660 asus sci 2 oc συνδεμένη στην tv με HDMI. Tο προβλημά μου ειναι οτι ενω δουλεύει άψογα όταν αλλάξω και βάλω τηλεοραση και μετα ξαναβάλω το κανάλι που εχω το pc χανει το σημα κανει κατι παράσιτα και αναβοσβήνει περίεργα.Σταματάει όταν βγάλω το βύσμα απο την κάρτα και το ξαναβάλω πάλι. Το μηχάνημα με την κάρτα το ειχα σε αλλη τηλεοραση που τωρα εχω το τουμπανάκι μου και δε μου είχε παρουσιάσει ποτέ κάτι τέτοιο. Η τηλεοραση που το εχω τώρα ειναι LG led καινούριο μοντέλο ανώτερη απο την 32αρα που εχω για βααικό μόνιτορ στο βασικό υπολογιστη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Ιανουάριος 13, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2017 Δοκίμασες διαφορετικό HDMI καλώδιο? έχω το ίδιο πρόβλημα με δυο παλιότερα καλώδια hdmi που έχω και τους 2 αποκωδικοποιητές nova παλιότερα και οτεtv τώρα στα 1080p στην πιο καινούρια tv LG όταν αλλάζω κανάλι από τον αποκωδικοποιητή σε digea tv και πάλι πίσω στον αποκωδικοποιητή δεν έχω εικόνα εκτος και αν βγάλω βάλω το καλώδιο, αν ρυθμίσω τον αποκωδικοποιητή σε 1080i μόνιμα το πρόβλημα σταματάει Σε άλλες 2 tv παλιότερες samsung και lg δεν το κάνει Πήρα ένα καινούριο καλώδιο και έστρωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosGR13 Ιανουάριος 16, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2017 (edited) οκ άλλαξα καλώδιο και προς το παρών δεν το κάνει Εβαλα ακριβό καλώδιο και ενυσχημένο ΅Ευχαριστώ. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 16, 2017 από panosGR13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts