wesker Μάρτιος 31, 2018 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2018 On 26/3/2018 at 9:52 ΜΜ, το μέλος Nemesis89 έγραψε: Επαναφέρω το post γιατί παρατήρησα να έχω το ίδιο θέμα με το laptop. Δεν μου εμφανίζει συνέχεια το WMI είναι random και όχι για πάντα. Εμφανίζεται σε άκυρη στιγμή ακόμα και idle και επίσης εξαφανίζεται μετά από λίγο + μετά ξανά από την αρχή. Με το delayed start δεν αλλάζει κάτι, Αν το κλείσω OFF πολλά πράγματα μετά δεν λειτουργούν σωστά. Είμαι clean με Avira-malwarebytes-eset. Δεν ξέρω πότε άρχησε αυτό δυστυχώς. Απλά χτές το πήρα γραμμή. Στο event viewer όταν κάνει usage δεν βγάζει error την ώρα που υπάρχει το 25-30% usage. Το λάπτοπ είναι το Dell Inspirior 5537 Εμενα το θεμα μου λυθηκε βαζοντας το στο Delayed Start παντως. Με το stop όντως ειχα και εγω πολλά θεματα με εφαρμογές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Μάρτιος 31, 2018 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2018 Τελικά νομίζω ήταν ένα service της Dell για collect data..μόλις το έβγαλα off όλα κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts