predator7 Ιανουάριος 6, 2017 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2017 μονο εαν ειναι συνδεδεμενος με χαλκο αλλιως τα τουμποραματα δεν παθαινουν τιποτα,σωστο ειναι βεβαια κ αυτο που λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 6, 2017 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2017 Αναφερομαι στις εκτεθειμενες σωληνωσεις που συνδεονται στο boiler εξωτερικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Ιανουάριος 6, 2017 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2017 Το τηλέφωνο ειδη έχει χτυπήσει 3 φορες απο πελάτες που μου λένε,δε τρεχει το ζεστο νερο. Και σε μένα η γραμμή με την αλουμινοσωλήνα-πολυστρωματική πάγωσε.Και λογικά πάγωσε η βάνα. -7 εδώ νεαπολη θεσσαλονικης 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιανουάριος 7, 2017 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2017 Εδώ πάντως (επέστρεψα) δεν έχουμε ακόμα κάτω από το μηδέν! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 7, 2017 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2017 48 minutes ago, Aris Teidis said: Εδώ πάντως (επέστρεψα) δεν έχουμε ακόμα κάτω από το μηδέν! Ρε συ Άρη εδώ έχουμε -10, έχουν παγώσει μέχρι και οι σωληνώσεις του pvc cocpit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιανουάριος 7, 2017 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος akis_z80 έγραψε: Ρε συ Άρη εδώ έχουμε -10, έχουν παγώσει μέχρι και οι σωληνώσεις του pvc cocpit Καλοοοοοοό Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Ιανουάριος 8, 2017 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2017 Σημερα ξύπνησα,και ζεστο και κρυο παγωμενα.Θερμανση την ειχα αφησει ανοιχτη. Θα βγω παλι με το πιστολι θερμου αερα να ξεπαγωσω βάνες κτλπ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Ιανουάριος 8, 2017 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2017 Ενημερωση. Αλλαξα σε 3 πελατες χαλκο που έσπασε απο συστολες διαστολες. Και δεν εσπασε σε ένωση αλλα σαν ξεφλουδησε η σωληνα. Επισης αν έχετε λεβητα συμπυκνωματων και παγωσαν τα συμπυκνωματα πχ επειδη δεν ανοιξατε θέρμανση το βραδυ, με σεσουάρ το ξεπαγωνετε, βγαζετε και την αποχετευση και με ενα ρεσετ παιρνεις μπρος. Αυτα μεχρι στιγμης. Α και μπροστα στα ματια μου σε 3 μπαλκονια εσπασαν σωληνες αλλα δε μπορεσα να δω τι ηταν. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιανουάριος 8, 2017 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2017 Σας τα λεγα εγώ... Πάντως η Αθήνα ακόμα φλερτάρει με το "0" Το μπολάκι, πάντως, για το νερό των γατών μου είχε σήμερα το πρωί μισό πόντο πάγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasNK Ιανουάριος 8, 2017 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2017 Και εγω που ειμαι Θερμη και επιστρέφω αυριο πρωί οι γειτονες λένε οτι δεν εχουν ζεστο απο φυσικο αεριο ουτε θερμανση πλέον με φυσικο αεριο. Πάγωσε μαλλον η παροχη νερου πριν τον καυστηρα. Εγω που εχω και ηλεκτρικο θερμοσοφωνα μεσα στο σπιτι και aircondition λογικα θα εχω και θερμανση και ζεστο νερο ετσι;Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 8, 2017 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2017 Θα ζεστανεις με μπιστολακι τις σωληνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasNK Ιανουάριος 8, 2017 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2017 Θα ζεστανεις με μπιστολακι τις σωληνεςΤι πιστολάκι; Σεσουαρ; Δεν εχω...Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts