Whiteshadow Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Σκεφτομαι να φτιαξω την παρακατω συνθεση.Πως σας φαινεται,αν εχετε κατι καλυτερο να προτεινεται,αναμενω για γνωμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiteshadow Ιούλιος 7, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 Κανεις;Τιποτα;Καταλαβαινω πατε για μπανακια και δεν εχετε χρονο για τιποτα,αλλα καντε μια εξαιρεση.Θελω να κανω κατι πολυ καλο σε W/C...Aναμενω γνωμες για κατι "καλο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούλιος 7, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 πες μας τι θες να ψύξεις ? τα θες μέσα στο κουτί αναγκαστικά ? και κάτι θα βρούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiteshadow Ιούλιος 7, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 Με ενδιαφερει να ψυξω την CPU(socket 775) και την VGA(ati radeon 4850).Δεν με απασχολει αν θα ειναι μεσα στο κουτι.Με ενδιαφερει να αποδιδει τα μεγιστα μιας και τη θελω για να κανω overclocking.Aν γινεται θα ηθελα να τα εξαρτηματα που θα χρησιμοποιηθουν να ειναι αρκετα ποιοτικα και ισχυρα προκειμενου να μην χρειαστουν στο κοντινο μελλον αντικατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούλιος 7, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 Αν θες να πάρεις τα καλύτερα: Ξεκινάμε ψυγείο τριπλό thermochill, block το καινούργιο d-tek fusion (αν το βρεις), για gpu mcw60r swiftek kai αντλία όποια d5 θες. Ελπίζω να βοήθησα κάπως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiteshadow Ιούλιος 8, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2008 Μπορεις να δωσεις λιγα παραπνω στοιχεια;D5 εννοεις της LAING(ειναι βαπτιζομενη)αν δεν κανω λαθος αυτη βγαζει 600 lt/h;D-TEK Fuzion ποιο απ'ολα(αυτο που κανει γυρο στα 45ευρω) ;Mηπως η αντλια ειναι αδυναμη για τριπλο ψυγειο και 2 block;Α και κατι αλλο,μηπως εiναι προτιμοτερο το CPU block που θα παρω να εχει 3 εισοδους-εξοδους αντι 2; Ευχαριστω για την απαντηση σου Georgesod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούλιος 9, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2008 εγώ λέω κάτι τέτοιο ΑΝ θες να αποδίδει τα μέγιστα που λες αλλάζεις τα ανεμιστιρια με πιο δυνατά αλλά ο θόρυβος θα μεγαλώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Ιούλιος 9, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2008 βασικα συμφωνω με την προταση του Vatos,να συμπληρωσω οτι θα χρειαστεις ψυκτρακια για τις μνημες και τα mosfet της vga καθως και παστα και σφυκτηρακια .http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_27&products_id=85http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_29&products_id=72http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26_42&products_id=109 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούλιος 9, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2008 Μπορεις να δωσεις λιγα παραπνω στοιχεια;D5 εννοεις της LAING(ειναι βαπτιζομενη)αν δεν κανω λαθος αυτη βγαζει 600 lt/h;D-TEK Fuzion ποιο απ'ολα(αυτο που κανει γυρο στα 45ευρω) ;Mηπως η αντλια ειναι αδυναμη για τριπλο ψυγειο και 2 block;Α και κατι αλλο,μηπως εiναι προτιμοτερο το CPU block που θα παρω να εχει 3 εισοδους-εξοδους αντι 2; Ευχαριστω για την απαντηση σου Georgesod! D5 αυτή που έδειξε ο Vatos πιο πάνω, καθώς είναι η πιο φθηνή. Και μη φοβάσαι είναι αρκετά δυνατή. Για το μπλόκ εδώ φαίνονται και τα 2, το παλιό και το καινούργιο (v2). Για το τελευταίο που λες όχι δεν χρειάζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiteshadow Ιούλιος 9, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2008 Oποτε ειμαι κομπλε.Τα ειπατε ολα!!!Μια τελευταια ερωτηση σε τι διασταση ειναι καλυτερα να παιξω 1/2 ή 3/8;Εγω σκεφτομουν για 1/2.Αν μπορει ας προτινει καποιος,καποιο υγρο για το κυκλωμα.Προτιμω να μην εχει χρωμα και τα σχετικα,θελω ενα απλο αρκει να προστατευει το κυκλωμα απο οξειδωση και τα σχετικα.Για σωληνωσεις ειχα στο μυαλο μου να χρησιμοποιησω αλφαδολαστιχο.Θεμα υγροποιησης παιζει να δημιουργηθει,αν ναι πως το αντιμετωπιζω;Θα ηταν φρονιμο να μονωνα με αρμαφλεξ τις σωληνωσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούλιος 9, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2008 1/2 και Distiller water δεν μου έρχετε η λέξη στα ελληνικά :S πρέπει να το προσέξω αυτό... υγροποίησης nope αρμαφλεξ τις σωληνώσεις; no need αν δεν παίζεις 10 βαθμούς κάτω από την ambient δεν θα έχεις υγροποίηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiteshadow Ιούλιος 9, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2008 Οκ.Ευχαριστω πολυ!!!Μολις ετοιμαστω θα ανεβασω και καμια φωτο.@Vatos locos:Προτεινεις απλο ΑΠΟΣΤΑΓΜΕΝΟ(distiller)νερο,μαλιστα,βασικα και εγω αυτο ελεγα αλλα καπου ειχα διαβασει οτι και καλα δεν αποβαλει την θερμοτητα το ιδιο καλα με τα "ειδικα" υγρα w/c και δεν "λιπαινει" την αντλια και κατι τετοια.@Johnysb:πολυ σωστη η παρατηριση σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούλιος 9, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2008 εγώ μια ζωή τέτοια έχω και δεν είχα πρόβλημα ποτέ άσε που έκανα και μπάνια τις μητρικές μου και την γλίτωναν τώρα έχω και κάτι Pc ice νερά αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει να σου πω αν έχει διαφορά ή όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiteshadow Ιούλιος 9, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2008 Nαι,ενταξει!Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.Τι στο καλο εχουν τα αλλα,παγακια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pappous_soulis Ιούλιος 9, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2008 1/2 και Distiller water δεν μου έρχετε η λέξη στα ελληνικά :S πρέπει να το προσέξω αυτό... απιονισμένο μήπως?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούλιος 9, 2008 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2008 έλα νέοπα σεμνά lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.