Jump to content

AΓΟΡΑ w/C

Whiteshadow

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Κανεις;Τιποτα;Καταλαβαινω πατε για μπανακια και δεν εχετε χρονο για τιποτα,αλλα καντε μια εξαιρεση.Θελω να κανω κατι πολυ καλο σε W/C...Aναμενω γνωμες για κατι "καλο"

Με ενδιαφερει να ψυξω την CPU(socket 775) και την VGA(ati radeon 4850).Δεν με απασχολει αν θα ειναι μεσα στο κουτι.Με ενδιαφερει να αποδιδει τα μεγιστα μιας και τη θελω για να κανω overclocking.Aν γινεται θα ηθελα να τα εξαρτηματα που θα χρησιμοποιηθουν να ειναι αρκετα ποιοτικα και ισχυρα προκειμενου να μην χρειαστουν στο κοντινο μελλον αντικατασταση.

Μπορεις να δωσεις λιγα παραπνω στοιχεια;D5 εννοεις της LAING(ειναι βαπτιζομενη)αν δεν κανω λαθος αυτη βγαζει 600 lt/h;D-TEK Fuzion ποιο απ'ολα(αυτο που κανει γυρο στα 45ευρω) ;Mηπως η αντλια ειναι αδυναμη για τριπλο ψυγειο και 2 block;Α και κατι αλλο,μηπως εiναι προτιμοτερο το CPU block που θα παρω να εχει 3 εισοδους-εξοδους αντι 2; Ευχαριστω για την απαντηση σου Georgesod! :)

βασικα συμφωνω με την προταση του Vatos,να συμπληρωσω οτι θα χρειαστεις ψυκτρακια για τις μνημες και τα mosfet της vga καθως και παστα και σφυκτηρακια .

http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_27&products_id=85

http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_29&products_id=72

http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26_42&products_id=109

Μπορεις να δωσεις λιγα παραπνω στοιχεια;D5 εννοεις της LAING(ειναι βαπτιζομενη)αν δεν κανω λαθος αυτη βγαζει 600 lt/h;D-TEK Fuzion ποιο απ'ολα(αυτο που κανει γυρο στα 45ευρω) ;Mηπως η αντλια ειναι αδυναμη για τριπλο ψυγειο και 2 block;Α και κατι αλλο,μηπως εiναι προτιμοτερο το CPU block που θα παρω να εχει 3 εισοδους-εξοδους αντι 2; Ευχαριστω για την απαντηση σου Georgesod! :)

D5 αυτή που έδειξε ο Vatos πιο πάνω, καθώς είναι η πιο φθηνή. Και μη φοβάσαι είναι αρκετά δυνατή. Για το μπλόκ εδώ φαίνονται και τα 2, το παλιό και το καινούργιο (v2). Για το τελευταίο που λες όχι δεν χρειάζεται

Oποτε ειμαι κομπλε.Τα ειπατε ολα!!!Μια τελευταια ερωτηση σε τι διασταση ειναι καλυτερα να παιξω 1/2 ή 3/8;Εγω σκεφτομουν για 1/2.Αν μπορει ας προτινει καποιος,καποιο υγρο για το κυκλωμα.Προτιμω να μην εχει χρωμα και τα σχετικα,θελω ενα απλο αρκει να προστατευει το κυκλωμα απο οξειδωση και τα σχετικα.Για σωληνωσεις ειχα στο μυαλο μου να χρησιμοποιησω αλφαδολαστιχο.Θεμα υγροποιησης παιζει να δημιουργηθει,αν ναι πως το αντιμετωπιζω;Θα ηταν φρονιμο να μονωνα με αρμαφλεξ τις σωληνωσεις; ;)

1/2 και Distiller water δεν μου έρχετε η λέξη στα ελληνικά :S πρέπει να το προσέξω αυτό...

υγροποίησης nope :)

αρμαφλεξ τις σωληνώσεις; no need

αν δεν παίζεις 10 βαθμούς κάτω από την ambient δεν θα έχεις υγροποίηση

Οκ.Ευχαριστω πολυ!!!Μολις ετοιμαστω θα ανεβασω και καμια φωτο.

@Vatos locos:Προτεινεις απλο ΑΠΟΣΤΑΓΜΕΝΟ(distiller)νερο,μαλιστα,βασικα και εγω αυτο ελεγα αλλα καπου ειχα διαβασει οτι και καλα δεν αποβαλει την θερμοτητα το ιδιο καλα με τα "ειδικα" υγρα w/c και δεν "λιπαινει" την αντλια και κατι τετοια.

@Johnysb:πολυ σωστη η παρατηριση σου!!!

εγώ μια ζωή τέτοια έχω και δεν είχα πρόβλημα ποτέ άσε που έκανα και μπάνια τις μητρικές μου και την γλίτωναν τώρα έχω και κάτι Pc ice νερά αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει να σου πω αν έχει διαφορά ή όχι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.