fatalara Φεβρουάριος 9, 2017 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2017 (edited) πριν 43 λεπτά, το μέλος psyber έγραψε: Phanteks evolv atx Μια χαρα θα εισαι και με την καρτα μεσα το πολυ πολυ να παρεις αλλο ενα διπλο και να το βαλεις πανω αν δεις οτι δεν σου αρεσουν τα temps. Εδω βαζουν σε κατι micro atx cpu gpu με διπλα ψυγεια και ειναι κομπλε με νορμαλ OC. Βεβαια η καρτα δεν θα παιζει στους 45 βαθμους αλλα στους 55-60... so what? Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 9, 2017 από fatalara Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Φεβρουάριος 9, 2017 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2017 ετσι που εχω το ψυγείο μπροστά σε τι φορά θα έβαζες τους ανεμιστήρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 9, 2017 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος psyber έγραψε: ετσι που εχω το ψυγείο μπροστά σε τι φορά θα έβαζες τους ανεμιστήρες; Εγω γενικα βαζω τους ανεμιστηρες ετσι που να μπορω οταν καθαριζω το ψυγειο απο μεσα να μην εχω ανεμιστηρες να παρεμβαλλονται. Δηλαδη μπροστα push και πανω pull. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Φεβρουάριος 9, 2017 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2017 (edited) πειράζει να τους βάλω push απο έξω; αυτό που σκέφτομαι είναι ότι θα μεταφέρεται η ζέστη από το ψυγείο προς τη μητρική. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 9, 2017 από psyber Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 9, 2017 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2017 Και να φερνεις απο πανω; και αυτο μπορεις να κανεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Φεβρουάριος 10, 2017 Author #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2017 Coolermaster Sickleflow 12cm ..αρχίζουν και σταματάνε την παραγωγή ...και ήταν παρακαλώ 19dba ,,, Με τα ίδια χαρακτηριστικά ...που πάιζουν τώρα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Φεβρουάριος 10, 2017 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2017 πριν 13 λεπτά, το μέλος velipsi έγραψε: Coolermaster Sickleflow 12cm ..αρχίζουν και σταματάνε την παραγωγή ...και ήταν παρακαλώ 19dba ,,, Με τα ίδια χαρακτηριστικά ...που πάιζουν τώρα ??? δεν σε επιασα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Φεβρουάριος 10, 2017 Author #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2017 Μόλις τώρα, το μέλος psyber έγραψε: δεν σε επιασα! εχώ τους 2 στο ψυγείο και ο 3τος τα πάιζει ...για να μην αλλάζω όλους είπα να το τραβήξω λιγο ακόμα με τον Sickleflow , αλλά δε βρίσκω εδώ κοαντα μου Καλλιθέα Μοσχάτο !! Τι να κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Φεβρουάριος 10, 2017 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2017 τι στροφές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Φεβρουάριος 10, 2017 Author #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2017 Γενικά με χαμηλές στροφές νομίζω κάτω των 1600 σε τριπλό ψυγείο fobia αν το λέω καλά ..Αλλά με απασχόλησε π θόρυβος όχι τόσο οι θερμοκρασίες δούλευα με έναν 980X σε νορμάλ χρήση στους πυρήνες μέχρι 35 βαθμούς ...Τώρα θα παίξει με έναν i 7 7700k να δούμε πως θα πάει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Φεβρουάριος 10, 2017 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2017 Σε τι συχνοτητα ο 980Χ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Φεβρουάριος 10, 2017 Author #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος slalom έγραψε: Σε τι συχνοτητα ο 980Χ? Από 3.33 σε 4.00 με σχεδον auto τα ρευματα !!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Φεβρουάριος 10, 2017 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2017 Τα εχω ηδη, αρκει να αλλαξω ψυκτρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάρτιος 15, 2017 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2017 fatalara έχει νόημα θεωρείς να βάλω στο pe360 ανεμιστήρες για 1850 στροφές; Έπεσαν στα χέρια μου τρία Gentle Typhoon και θέλω να δω αν υπάρχει όφελος από περισσότερες στροφές στο εν λόγω ψυγείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάρτιος 26, 2017 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2017 αντικατασταθηκαν οι 1150 rpm με 1850. σε idle είναι το ίδιο μόλις μπορέσω θα κάνω μια πολύωρη παρατήρηση σε πλήρες φορτίο. Αυτό που έχει ενδιαφέρον να μοιραστώ, είναι μια τυχαία παρατήρηση που έκανα σχετικά με το ek supremacy waterblock. Το άνοιξα για να το καθαρίσω και όταν το ξαναέδεσα δεν έβαλα το πίσω μέρος σωστά. Έβαλα δηλαδή τη χάλκινη βάση με λάθος προσανατολισμό. Το αποτέλεσμα; 3-4 βαθμοί σε idle και περίπου 15 με 20 σε full load. Πραγματικά πολύ έμφαση στη λεπτομέρεια η EK και μάλλον όλα παίζουν το ρόλο τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts